Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
11
Favori
320.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar bana yardımcı olun 4 ay önce pc alacaktım toshiba hp asus dell falan sonra bu fw yu gördüm ondan sonra gözüm başka makina görmez oldu ama tek sorun var grafik kartı fiyatı 2500 geçmeyip 3650 kartlı makine için 4 aydır bekliyorum artık sabrım tükendi ne yapmalıyım bu 21e yi mi alayım yoksa biraz daha bekleyeyimmi bu 21j modelinin geçen muhabbeti geçti acaba gelirmi ne dersiniz taşekkürler
  • EmreFB1907;disk bölme işleminde performans şöyle sağlanıyor basit mantıkla.Windows'un olduğu disk malum sürekli yoğun olur ve dolar,bu dolma sonucu bilgisayarı ağırlaştırır,bu yüzden Windows'un olduğu yere müzik film yüklememeniz tavsiye edilir Ve recovery yaptığında Windows'un olduğu yer silinir,geri ayırdığın yerler silinmez,bu yüzden iyidir...
    Bİlgilerin gitmez,ama kafasına göre ayırcağından sonrasında ordan oraya kopyala yapıştır yapman gerekir , program varsa biraz sorun olur

e00017;direk takıcan,Stereo ses veriyor,çevresel ses alamazsın,ya HDMI destekli ses sistemin olmalı,ya da usb ses kartı almalısın çevresel ses elde etmek için Ben 5.1e bağladım,stereo yapıyor ama kalitesi güzel

imdat çekici;FW'ler muadillerine göre ağır veya büyük değil,yani 2cm büyüklük var,onu da sorun etmeye değmez,malum ekran ölçüsü bu,ağırlık dersen 3.0kg,en az 2.9,en çok ise 3.5 kg olur zaten bu boyutlar,yani düşük seviyeye yakın kilosu
    Onun dışında işlemci Wi-fi Draft N teknolojili zaten -raziel- bahsetmiş,şu anda bundan iyi Wi-fi kalitesi alamazsın,VAIO'da görünmeyen özellikler vardır mesela,ekran üstünde (daha iyi çekmek için) 2 anten bulunur sağlı sollu,en çok sinyali nerden alıyorsa orası açık kalır,diğeri pil tüketimi açısında kapatılır otomatikmen mesela Daha bi çok yazılmayan özellikleri vardır VAIO'nun,şu anda fiyasada bu boyda alabilceğin en kaliteli,en iyi donanımlı (fiyatına göre) makine VAIO FW21E,bütçen yeterse FW21Z tek geçerim,şu anda onu kolay geçebilcek LAPTOP yok,herşeyiyle 4-4lük bişey

Gandalf_3466;amerika serisiyle hiç ilgilenmiyorum,ama avrupada 21-22-23 diye gider mesela,ülkemize sadece 11-21-31-41 şeklinde geliyor modeller , amerikada da benzer bi şekli vardır bence

Arkadaşlar,FZ serisi var determinanty denen kişide,bunların bazılarında sorun olduğunu herkes biliyor,bu da ordan VAIO'ya garezivar galiba,club_vAIO'da bunu gibi biri vardı,sürekli toshiba övüyodu fln,üyeliği silindi orda

Toshiba herkese soğuk geliyor,fiyatı SONY'den kazık,biz yine parasıyla kalite alıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ectilase -- 19 Kasım 2008; 17:00:58 >

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase

• serhat_katliam arkadaşım cevap için teşekkür ederim
    Bende Raziel- arkadaşıma katılıyorum pes 2009 rahat oynuyorsunuz highde
    Raziel pes 2009 1600*900 çözürlüğünde nasıl oynuyorsun bendeki settings ayarlarında 3 ayar bulunmakta en yüksek olan 1024*768 var bana pes 2009 1600*900 yamasını paylaşırmısın?

Orjinalden alıntı: vaitisielu

Merhaba, FW21E kullanıcılarından öğrenmek istediğim birşey var. Bu notebook'u almayı düşünüyorum ama CS4 (Adobe Creative Suit 4) ürünlerini rahat çalıştırıp çalıştıramıyacağı konusunda huzursuzum. CS4 kurup kullanan varmı hiç ?(Photoshop olabilir, ya da flash)
    Birde altta link verdiğim sitede 6 taksit bonus vade farksız satılıyor. Sizce fiyatı bu sitede uygun mu yoksa daha iyi bir fiyat bulabilir miyim? (sony euasia garantili)
    http://www.webdenal.com/store/sony-vaio-vgn-fw21e-p8400-2-26ghz-16-4-4gb-320gb_fiyat.htm?idProduct=93342&idCategory=85&topnavCategory=37
    Düzenleme: Bir şekilde ekran kartını değiştirme imkanımız varmı acaba? Tek eksi yönü benim için ekran kartı. :s

Cs4 kurdum canavar gibi işliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orjinalden alıntı: e00017

Slm arkadaşlar pes 2009 full ekran nasıl oynarım pes oynayan varsa yama ve cözümünü yazarsa sevinirim

Ati catalyst center a girip dizüstü bilgisayar paneli yazan yere girip aşağıda tam ekranı seçeceksin en boy oranını koru dersen kenarlarda boşluklar bırakır

Benim bildiğim o ayar Pes 2009/Settings kısmından 1600*900 seçilerek yapılacak.
  • Merhaba arkadaşlar, sitede pek aktif değildim. Bu topiği takip ediyorum uzun zamandır, ben de FW21E ile aranıza katılacam cuma günü... Daha çok muhabbetler dileğiyle... ;)

Orjinalden alıntı: kzsan

sony usa sitesinde 8 gb li modelleri varda bu ürün ne kadar ram destekliyor

everestle baktım bende 8 gb görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 17 Aralık 2023; 20:5:59 >

Orjinalden alıntı: e00017

serhat_katliam arkadaşım cevap için teşekkür ederim
    Bende Raziel- arkadaşıma katılıyorum pes 2009 rahat oynuyorsunuz highde
    Raziel pes 2009 1600*900 çözürlüğünde nasıl oynuyorsun bendeki settings ayarlarında 3 ayar bulunmakta en yüksek olan 1024*768 var bana pes 2009 1600*900 yamasını paylaşırmısın?

Birader Settings'e Girip "High" Olan Ayarı "Medium" Yapıcaksın Ozaman Çıkıyo "1600*900" 16:9 Formatında Tam Ekran Olarak Ama Maalesef "High" Ayarda Çıkmıyo 1600*900 O da Aslında Bizim FW'nun 16:9 Formatında Olmasından Kaynaklanıyo...Benim Emektara Yüklemiştim Oyunu... Orda 12-15 Tane Çözünürlük Çıkmıştı ...Ama Sanırım ATI CATALYST Ayarlarından Yapılabiliyo...Daha Denemedim Hiç...Denicem Birazdan

--- Sony VAIO FW Serisi FAN Club ---

--- KODAK v 1073 HD --- --- HD Foto & Video ---

• Selamlar,
    FW 21Z si olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim şunlar, cevaplarlarsa sevinirim. Kısmetse bende alacağım fakat henüz bankadan çıkarttığım kart elime geçmedi. Önce FW21Z yi ilk incelememde masa üstünden özelliklerden ayarlara gelip çözünürlüğü bir geri aldığımda hemen ekran yanlardan küçüldü 4:3 durumunua geçti. Sonraki çözünürlük de 800X600 dü galiba başka da yoktu. (Benim kullandığım monitörde bile 8 çözünürlük var.) Acaba tam ekranı yalnız 1080 çözünürlükte mi kullanacağız.
    Film ve oyunlar tam ekran olunca güzel olurda mesela bir resmi tam ekran yaparsak oluyormu olursa görüntü genişleyip bozuluyormu.
    Blu-Ray disk orjinal medyanın dışında kopyalarıda okuyormu? Şimdilik soracaklarım bu kadar.

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi geceler.

• Vista 8gb ram destekliyor,zaten son kullanıcıya sunulan daha yüksek ram yok,o yüzden şimdilik max 8gb diyebiliriz

Bende Photoshop CS3 extended var,yanında bi kaç program daha açıkken (bittorent-limewire-picasa-wmp) tık demiyor,gönül rahatlığıyla alabilirsin

Lp_640;tekrar 64bit'e dönüp denesen Windows7 yükleme işini? Sonucunu merak ediyorum,aman makinene zarar gelmesinde

Fw21Z için sorulanlara şöyle cevapvereyim,ekran çözünürlük seviyesi 3 tane olduğu söyleniyor,kullanmadım ama doğrudur Onun dışında,ekran resimleri için 1080p formatında resim bulunan siteler var,isteyen olursa burda paylaşabilirim...
    Kopya disc derken,Laptop okuyucuları hassastır,paten sahasına dönmemiş her türlü disc'i rahatlıkla okuyabiliyorlar

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

• FW'lar sanırım max 4 gb ram destekliyor.
  • FW21 için pek düşünmeye gerek yok açıkçası.Paranız varsa o fiyata alınabilecek en iyi 4-5 makineden biri.SONY olması dolayısıyla bana göre 1.cisi.Tabi diğerlerinde 9600mGT olması biraz şaşırtıyor insanı.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

FW21 için pek düşünmeye gerek yok açıkçası.Paranız varsa o fiyata alınabilecek en iyi 4-5 makineden biri.SONY olması dolayısıyla bana göre 1.cisi.Tabi diğerlerinde 9600mGT olması biraz şaşırtıyor insanı.

fw21z için bu geçerli değil ama fw21e için düşündürücü 3470 ile 9600 gt arasında adeta 5 yıllık teknoloji farkı var gibi bişey

ama 9600 gt 3650 den üstün ama aşırı derecede üstün değil hemen hemen aynı klasman kartlar

ben notebook ekran kartlarına baktım 3650 250 euro 9600 gt 290 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 17 Aralık 2023; 20:7:13 >

Orjinalden alıntı: vaitisielu

Merhaba, FW21E kullanıcılarından öğrenmek istediğim birşey var. Bu notebook'u almayı düşünüyorum ama CS4 (Adobe Creative Suit 4) ürünlerini rahat çalıştırıp çalıştıramıyacağı konusunda huzursuzum. CS4 kurup kullanan varmı hiç ?(Photoshop olabilir, ya da flash)
    Birde altta link verdiğim sitede 6 taksit bonus vade farksız satılıyor. Sizce fiyatı bu sitede uygun mu yoksa daha iyi bir fiyat bulabilir miyim? (sony euasia garantili)
    http://www.webdenal.com/store/sony-vaio-vgn-fw21e-p8400-2-26ghz-16-4-4gb-320gb_fiyat.htm?idProduct=93342&idCategory=85&topnavCategory=37
    Düzenleme: Bir şekilde ekran kartını değiştirme imkanımız varmı acaba? Tek eksi yönü benim için ekran kartı. :s

ben hızlıaldan sipariş verdim 2069 liraya bonusa 10 taksit

şuan sonynin stoğunda yokmuş bu ürün bugün yarın gelicekmiş

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL

• An itibariyla fw21e sahibi oldum (cok sukur)
    Su anda sarjda
    aksama acip windows felan kurarim artik
    Serhat benide ekle listeye kardes
    Elektronik Haberleşme Teknikeri
  • @gandalf_3466 ; ekledim listeye,hayırlı olsun arkadaşım
    Dün arakdaşım HP aldı,ikna edemedim FW21E al diye,2.300 ytl verdi aldı,makine açarken işletim sistemi kurması hatası verdi
    Geri götürdü,sonrasını bilmyiorum,akşam öğrenicem

Vaitisielu;CS4 kullanmadım bilmiyorum açıkçası,ama ADOBE PHOTOSHOP CS3 EXTENDED var bende,hiç tıklamıyor,onu canavar gibi çalıştırıyor işte
    Yukardada belirttim zaten,yanında 4-5 program daha açıkken rahat rahat yapıyor işlerini

Lp_640;iyice cahil çıktım,Hyper-memory nedir,Vistanın bi özelliğiydi galiba,ama neydi hatırlamıyorum bilmyiorum Kullanmadım yani...
    Peki dili Türkçeleştirdikten sonra mı kabul etmişti önceki yükleyişinizde?

EmreFB1907;ekran kartı fiyatlarına nerden baktın Bende kendi gözlerimle görmek istiyorum araştırdığım ekran kartlarının fiyatlarını

Ecay;ekran kartı meselesi çok tartışılıyor,takip edersen burda alanların asıl amacı zaten oyun değil,istisnalar hep vardır,mesela ben oyun için değil ama yine de ekran kartını yükselticem,her firmanın politikası farklıdır,bilemezsin

Parası olan için kısmına katılıyorum,VAIO alabilen için şu anda en iyi alternatif

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.