Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
11
Favori
320.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Neler yaptığınızı (normal-hızlı biçimlendirme vs.) ve nekadar sürdüğünü bizimle paylaşırsanız sevinirim

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • Bütün Yeni Alan Arkadaşlara Hayırlı Olsun,21 E Alanlara Bi Sorum Olucak Yanında Verilen Çanta Bumu:
    (http://www.ekoticaret.net/asp/show_stock.asp?product=TARCN31 ).Eğer Öleyse Çok Güzel Olur;Çünkü Önceki Verilen Çanta Hiç Bişeye Benzemiyodu

Yine Sitede Hiç Bi Resim Veya Smiley Gözükmüyo Bu Kaçıncı Yaws Şu Sorunu Çözsünler Artık.

Kafharsa,Hani 21 Z Almak İstiyorum Demişsin Ya;Darty de Değişim Yapmazlar mı,Onu Geri Ver Üstüne 100 Lira Koy Verirler Belki,En Azından Bi Denemeye Değer(21 Z Hakketten Hayal Gibi Makine).

Serhat,Nikon D80 Diyosunda;Bu Makine Çok Büyük Değilmi??Yani 2000 Ytl Vericeksen Biraz Daha Araştır Derim Ben,Sony Full HD Kamera'lara Baktınmı 1920*1080 Video Kaydı Yapıyolar(Fenamı İşte Blu-Ray Film Çekersin),Fiyat'ları da Tam 2000 Lira:) Linkini de Koyuyorum[Ama Küçük Bi Sorun Var:)Bunlar Video Kamera{Ama Full HD 1080p}] :
    (http://www.avrupasony.com/index4.php?grupID=7&kategoriID=106&altkategoriID=281 ) Ayrıca Yanında PSP Veriyolar 99 YTL ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Raziel- -- 25 Ekim 2008; 12:41:41 >

--- Sony VAIO FW Serisi FAN Club ---

--- KODAK v 1073 HD --- --- HD Foto & Video ---

• Arkadaşlar ve sonunda Evimin Yakınında ki Sony Yetkili Satıcısından (Morfare) gittim Parasını ödedim Pazartesi alıyorum.. Acaip heycanlıyım

bide Diski böldümüzüde daha hızlımı açılıo ve daha hızlımı oluo makine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonasBrothers! -- 25 Ekim 2008; 12:26:15 >

Şunu Bi FW'da Düşünsenize... Bide Yanında Şöle 1GB Ekran Kartı...Aaah Ahh...

Bu Arada JonasBrothers! Hangi Modeli Alıyosun??Şinciden Hayırlı Olsun

• Arkadaşlar Lütfen Çok Rica Ediyorum Biyerlerde Çok Ucuza Veya 2.El SSD Bulanlar Veya Görenler Haber Versin

Bu Arada Serhat Sana Süper Bi Site Buldum: (http://www.digitalcamerareview.com/ ) Tam Senin İşine Yaricak Bi Kamera Araştırma İnceleme SitesiTek Sorun İngilizce Olması.

• FW21E :) Pazartesi Türkiyeye Giriş yapcak... adam günde 25-30 tane satıoruz dio.. doal olarak kalmamış hatta yanımda sipariş veren biri vardı geldi FW21Z yi aldı gitti içime oturdu xD ama sabırsızlanıorum şu pzt. bi gelsin ..

Daha detaylı bi site varda kim bilir nereye kaydetmiştim onu

Ayrıca fotoğraf makinesinin gövdesinin büyük olduğunu biliyorum,ayrıca video kameranında fotoğraf çekme özelliği olduğunu biliyorum ama hiç birisi DSLR gibi çekmez,hem video kameraya ihtiyaç yokki,hjem de çok yer kaplıyor HD filmler yanına psp yerine harici hard-disk verseler daha makbul

JonasBrothers! umarım abilirsin istediğin modeli,uh adamabak,almış baba modeli gitmiş yav

SSD bulursan bana da haber ver,boru değil kaç kat performans söz konusu

İşlemciyi biliyorum,gerçekten önbellek fln dehşet bişey,umarım ilerilerde bi gün bize de kullanmak nasip olur

Diski böldüğünde daha hızlı açılır şöyle,eğer başlangıçta açılan programları farklı yere kaydedersen daha hızlı açılır,yani Windows!un olduğu bölüme nekadar çok şey kaydedersen oakdar yavaşlar bilgisayarın,o yüzden bölmek en iyisi

Kafharsa;21z alabilsen keşke,gerçekten dehşet bir alet

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

• Teşekürler serhat bu siteye üye olunca ne kadar şey bilmedimin farkına vardım =D sonra uzun uzun düşündüm ve Sokratesin br sözü geldi aklıma bir anda"Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir"( Tabi Böle bişi olmadı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonasBrothers! -- 25 Ekim 2008; 14:00:39 >

"Hepimiz daha bilgiliden daha bilgisisiz" der serhat_katliam

Şaka bi yana,herkes birbirinden bişeyler öğrenir,bizde araştırmalar sonucu ediniyoruz bu bilgileri ama WİNDOWS hala C'yi 30GB altına düşürmemekte ısrarcı

• biras daha Felsefe yapalım ... Aristotales der ki " en iyi bilgisayar en eski vaiodan kötüdür " bu konu başlığı yolundan sapıyor sanki ama arada renk katmak lazım ..
    {Eisa Ödülü Makalesi} (http://www.letsgodigital.org/tr/19879/olympus-e3-mju-1030-eisa-odul/ )

Benim Çevremde Hiç Böle Kameralar Hakkında Bilgi Sahibi Olan Yok Malesef.
    Bu Makineye Zaten Epeydir Bakıyorum,Tam Benim İstediğim Gibi Bişi Aslında,Eisa Ödüllü,10 Metreye Kadar Su Geçirmez,2 Metreye Kadar Düşmeye Ve 100 Kilo ya Kadar Ezilmeye Ve -10 Derece Soğuğa Dayanıklı,10.1 MegaPixel Ve 5*Optical Zoom.

Aslında Burda 800 Lira Kadar,Getirebilirsem Yurtdışından Getirmeye Çalışıcam Orda 240$ Tabi Gelicek Yaza Yani Şimdiki Kurla Değil Eniştem Canon İxus'un Türkiyede 900-950 Lira Olan Bi Modelini Singapur'dan 300$ Aldı,Ama Oraya Bi Kereliğine Gitmişti

Tabi Tavsiyelerin Olursa 2 Kat Sevinirim

Bende Bi Felsefe Yapim Bare ---Vaio'lu Olmak Bir Ayrıcalıktır--- Der -Raziel-

• Felsefe güzel şeymiş,eğlenmeye başladım

Anladım,EISA bilmem ama genelde bu ödül vb zımbırtılar firmaların para vermesiyle oluyor,yani onlara güvenme,hatta kağıt üstündeki özelliklere bakma,bu olayın en kesini fotoğraflarına bakarsın,hoşuna giderse alırsın,ama su geçirmez fln istiyosan SONY W170 al,gündüz fotoğrafları gerçekten başarılı,geri kalan parayla da su altı kiti alırsın 30 mt kadar su geçirmiyor ,toplamı 800liraya geliyor

Olympus'ları bilmem ama Sony başarılı gündüz çekimlerinde,ama aynı fiyata K100d al,su ve darbeler karşı dayanıklı oda

Ya eğer özellik istiyorsan bilemem,herkes bi takım özellikler sunuyor , mesela konu bantları 120 kilo tartar diyor,120 kilo olan adam koşamazki...

Yada sen bu makineyi 100 kilo altında bırakamazsınki,araba altında kalır desen en azı 700 kilo arabanın!!!

Su altı dersen SONY +90 ytl'ye 3mt su altında çektiren kabı var,yani bunlar tamamen ihtiyaç meselesi,hem Olympus alsan bulamazsın teknik servisini

Yurt dışında aldır tanıdığına Sony,Türkçe menüsü de var,kendi kullandığı makine gibi kutusu hariç getirsin,sonra bak keyfine

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Yurt dışında al,Türkçe menüsü de var,kendi kullandığın makine gibi kutusu hariç getirsin,sonra bak keyfine

z lerden alin z lerden
  • arkadaşlar yükseltme işlemi yapan var mı fw'de. vista dvdsini takıyorum ultimate'e yükseltmek için ama yükseltme seçeneği aktif değil sadece özel seçeneği aktif bu da zaten format atmak anlamına geliyor ki bunu zaten ygeni yaptım. nasıl yapacağım bilen var mı?

Cidden21z alsa da birisi görsek performansını o işlemcinin,128 bit gddr3 ekran kartının

• Sence Görmeye gerek varmı?

sony fw serisi notebook almayı düşünüyorum yaklaşık 2 hafta sonra hongkong'a gidicem.
    uzak doğudaki cihazlar amerikadaki serimi? yoksa avrupa serimi? (örneğin: fw:21z - fw198u/h) gibi...*****

almak istediğim cihazın ekran kartı çok önemli benm için hd3650 olan cihazlar var yanlız anlamadığım bişey bu hd3650 cihazlarda hdd 4200 rpm ve bu canımı çok sıkıyo. hem ati hd 3650 hem de hdd si 5400 rpm olan model varmı bulamadımda. bide her iki seriyede (amerika ve avrupa modelleri) bakabileceğim ve kıyas yapabileceğim siteler neler tüm seri ürünlerini bulabilmek iştiyorum her model yok bazı sitelerde...

yardım ederseniz sevinirim sony vaio hakkında biraz acemiyim teşekkürler şimdiden...

Şimdi yardımcı olmaya çalışayım,AVRUPA serisi dediğiniz modeller avrupa ülkelerinde satılır,Amerikan modelleri ise Amerikada ihtiyaca göre montaj yapılır veadrese gönderilir,mağaza kavramı vardır fakat belirli modeller vardır,uzakdoğu'da bi bilgim yok,yanıltmış olmiim ama Amerikan serisindeki kod numaraları kullanılıyor uzakdoğu'da alındığı belirtilen modellerde

Umarım aradığınız modeli bulursunuz,hard-diski sorun etmeyin,yüksek fiyatları olmuıyor,siz değişmeyen parçaları(anakart-işlemci-ekran kartı-dahili ses bileşenler vs.) bunları bakın,ram ve harddisk sonradan değiştirilebilirler!!!

Ekran kartı sonradan değiştirilebiliyor ama garantisi olmuyor (uyumluluk) ve çok pahalı olmuyor bilginize!

• Aaa... Yeni örendim Sonylerde deişio mu Ekran kartı?eer öleyse 2 yıl sonra deiştirrim garanti bitince

Ama maliyeti çok yüksek ve dediğim gibi stabil çalışmama riskleri çok yüksek,bunları göz önüne almak gerek alırken

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.