Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
11
Favori
320.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • logitech v450 nano ya bakabilirsin fiyatı daha uygun

Orjinalden alıntı: yildem

Bende aranıza katıldım FW11E ile,

mouse almak istiyorum ama usb girişleri sadece kasanın sağında bulunduğu için kablosuz farelerin alıcısı elinizi rahatsız etme durumu var. logitech in bir ürünü var VX Nano Cordless Lazer .
    140 ytl civarı. Sizlerin bildiği uygun fiyat veren bi yer yada küçük alıcılı olan farklı marka bir mouse varmı?? Mouse çeşiti çok ama Vaio ya yakışmalı diye düşünüyorum

Hayirli ugurlu olsun Yildem

bu mouse kesinlikle kalite ama usb cikislar sag da oldugu ici takilma olabilir mi bilmiyorum?
    alici cok kucuk oldugu icin olmayabilirde.
    bende bundan alacagim.alanlar varsa bir yorum yaparasaniz makbule gecer.

• valla ben a4 tech x7 kullanıyorum gördüğüm en kaliteli mouselardan kablosuz olsaydı 200 lira fiyat çekerlerdi
  • arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.bayağıdır takip ediyorum yorumları.bende bi fw21e almayı düşünüyorum,fakat aklıma takılan tek şey ekran kartı!onunla ilgili de bir çok yorumunuzu okudum fakat bu fw21e'ye uygun ekran kartları neler var?amayı düşünüyorum bi tane de..sizce hangisini alayım.

Orjinalden alıntı: vaitisielu

quote:

Orjinalden alıntı: haciabbasoglu

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim.bayağıdır takip ediyorum yorumları.bende bi fw21e almayı düşünüyorum,fakat aklıma takılan tek şey ekran kartı!onunla ilgili de bir çok yorumunuzu okudum fakat bu fw21e'ye uygun ekran kartları neler var?amayı düşünüyorum bi tane de..sizce hangisini alayım.

Notebooklarda ekran kartı değiştirilmiyor genel olarak. Ama MXM ve Axiom diye harici ekran kartı takabilmek için 2 teknoloji geliştirilmiş
    MXM Nvdia'nın Axiom Ati'nin bizde yeni yeni araştırıyoruz. Masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi gidip şu ekran kartını alayım da notebook'a takayım diye bir durum yok. Biraz zor bir olay. Ama fw 21E 'nin ekran kartı anladığım kadarıyla zaten bir süre bizi idare eder. Bakalım 1-2 haftaya alıcam bende ekran kartı ne kadar iyi sadece bende yorumlardan anlayabiliyorum. Zaten 80 çekirdekli işlemciler üzerinde çalışmalar var 2 sene sonra çıkacak sanırım.
    (gerçi 80 çıkana kadar artık 16 vs. çıkar herarle :P ) Kıssadan hisse bu fiyata alınabilecek en kaliteli notebook...

80 piyasaya sürülmez sürülse bile rahat 5-6 yılı bulur çünkü bilgisayarlar o kadar güce gereksinim duymuyor 2 yıl içindede duymucaklar 1 bilgisayarda aynı anda 80 işlem yapıldığı nerde görülmüş

bu laptop ekran kartı teknolojisi yeni yeni ortaya çıkıyor 1-1.5 yıla kadar yayılır istediğimi kartı bu kadar zahmet çekmeden ve daha ucuz fiyatlara bulabiliriz

• arkadaslar laptobu (fw21e) aldigim aksami
    heme sarja koydum yaklasik bi 10 saat sarjda kaldi

sonra windowsu kurdum birkac ayar yaptim ve yaklasik yarim karistirdim sarji bitti
    bu normal mi sizce?

Orjinalden alıntı: -Raziel-

quote:

Orjinalden alıntı: -Raziel-

Arkadaşlar,Lütfen Kimse Denemeden Görmeden Bilmeden Konuşmasın!!!Ben Hergün "PES 2009" Oynuyorum 1600*900'de %100 Akıcı Bir Şekilde...Az Önce Oynuyodum Ya...Şimdi Kimse Gelipte Takılıyo Falan Diyipte Kendini Komik Duruma Düşürmesin!!Resmen Çekememektir,Kıskançlıktır!!!Sonra Determinanty Denen Arkadaş İkidebir Gelip Mostwanted Bile Çalıştırmıyo Deyip Gidiyo...Yeter Artık Ya...İnanmayın Şuna Bidaha,Böle İnsanların Sözüne Güvenilirmi?? Kendisinde Yok Ya Makine Karalamaya Çalışıyo
    ...Gelelim "COD 4"e...1600*900'de,Low Detaylarla %75-80 Akıcı Oynatıyo(Zaten Yalan Söleseydim %100 Akıcı Derdim)...Ama Tabiiki 1024*768'de Ve Medium Detaylarla %100 Akıcı Oynatıyo(Denemeleri Hergün Kendim Yapıyorum)...Ayrıca Piyasadaki Bütün Oyunları(Crysis Warhead Ve Race Grid Gibi Bazı Oyunlar Dışında)Sorunsuz Bi Şekilde Çalıştırıyo("Bilinchard" Arkadaşda Belirtmiş)...Ayrıca Başka Bi Arkadaşda "COD 5"i 800*600'de Akıcı Oynadık Demiş...Zaten Kimsenin Aksi Yönde Bi İddaası Yok...Zaten Yeni Çıkıcak Olan Oyunları Yüksek Çözünürlükte Akıcı Çalıştırmicanı Bizde Biliyoruz...800*600 Gibi Bi Beklentim Vardı Şahsen

Buda Hatırlatma Olsun...Oyun Performansı Nasıl Diye Soranlar İçin...Vede İyi Olduğuna İnanmıyanlar Yada İnanmak İstemeyen'ler İçin...(Bütün Oyunlar Benim Tarafımdan Denenmiştir)

BAK OYUN OYNADIĞINI ZANNEDEN ZAVALLI ADAM.bU FORUMDA ATI HD3470 KARTINI ÖYLE BİR GÖSTERDİNKİ NERDEYSE ŞU AN MOBİLİTE KARTLARDA BİRİNCİ DURUMDA OLAN GF 9800M GTX İ BİLE SOLLADIN.

SEN OYUN OYNADIĞINI ZANNEDE DUR.AMA SIRF EKRAN KARTI İLE İLGİLİ MİLLETİ YANILTAN BU SAÇMA KOMEDİ ANLATIMLARIN İŞİ BİRAZ ANLAYAN HERKESİ GÜLDÜRÜR.SENİN O KARTINLA 800*600 ÇÖZÜNÜRLÜKTE OYUN OYNANIR.AMA ONA DA OYNAMAK DENİRSE.SENİN O 1800 YTL yE ALMAYANI DÖVÜYORLAR YAKLAŞIMLI MAKİNANNIN NEYİNİ KISKANICAM Kİ ELİMDEKİ MAKİNALAR 21E İLE KIYAS KABUL ETMEYECEK STANDARTTA MAKİNALAR.HATTA FZ 21M MAKİNAM BİLE DAHA PERFORMANSLI GRAFİK ÜNİTESİ AÇISINDAN.

YENİ ALACAK ARKADAŞLAR İYİ DİNLEYİN.TAMAM YİNE SONY VAİO ALIN AMA ÖZELLİKLE BURDA EKRAN KARTINI ÜZERİNE BASA BASA YOK ŞU OYUNU FULL AÇTI BUNU HARİKA AKIŞTA OYNATTI PALAVRACILARINDAN İMTİNA EDİN.İYİ ARAŞTIRIN.

ŞU AN İÇİN VAIO NUN 3650 ATI OLAN 21Z HARİÇ Altındaki diğer modeller ekran kartı yönünden harici de olsa yetyersizdir.OYUN İSTEYEN İNSANA TATMİN EDİCİ GELMEZ.

VAIO NASIL OLDUYSA FZ LERE GF 8400M GT KOYDU.İŞTE ONDAN SONRA YENİ MODELLERDE DOWNGRADE YAPTI.

TEKRAR SÖYLÜYORUM 800*600 OYUN OYNAMAK İSTEYENLERE INTEL PAYLAŞIMLI KARTLAR BİLE İDARE EDER.

• quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

arkadaslar laptobu (fw21e) aldigim aksami
    heme sarja koydum yaklasik bi 10 saat sarjda kaldi

sonra windowsu kurdum birkac ayar yaptim ve yaklasik yarim karistirdim sarji bitti
    bu normal mi sizce?

ben aldım dayanamadım şarjda bırakmadım valla bi yandan şarj olurken bi yandan kurcaladım o yüzden batarya 12 dk kala bitiyor 12 dk boşa gidiyor ona bağlıyorum ben olayı

ama seninkini bilemiyorum

Orjinalden alıntı: yildem

Bende aranıza katıldım FW11E ile,

mouse almak istiyorum ama usb girişleri sadece kasanın sağında bulunduğu için kablosuz farelerin alıcısı elinizi rahatsız etme durumu var. logitech in bir ürünü var VX Nano Cordless Lazer .
    140 ytl civarı. Sizlerin bildiği uygun fiyat veren bi yer yada küçük alıcılı olan farklı marka bir mouse varmı?? Mouse çeşiti çok ama Vaio ya yakışmalı diye düşünüyorum

bu üründen 3 tane almıştım geçen sene hepsiburada yanlış fiyatındna

hepsini sattım sonra

çünkü bana fazla iyyidi

ama bu ürün bence daha cazip

bloetooth olduğüundna adaptör vs uğraşmıyon ve fiyatı çok daha iyi

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.025.1453.0051

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL

• Ben de herhangi bi sorun yok pil konusunda,dediği zamanda bitiyor,1-2 dakika şaşıyor , o da kullanıma bağlı olsun oakdar

Determinanty,he o dediğinden Arkadaşlar doktor kendi haline bırakın dedi determinanty için haberiniz olsun

Full ayarda her oyunu oynamak isteyenler bunu almasın,söyleyeyim,bu daha çok işini bilenleri alacağı bi VAIO bu FW'ler

Ayrıca çok istenirse ücreti karşılığı FW21Z'de bulunan ekran kartı yetkili servisçe takılır Onun dışında 41mm standartlarında olan ekran kartlarıyla uyumlu diye biliyorum ben,neden olmasınki?
    Edit;yer sorunu başka bi olay

2-3 doldur-boşalt sonrası 2saatten fazla gitmeye başlar şarjı,ama yarım saat değildir o,tam saati ölçün,eğer öyle bi sorun varsa teknik servisle görüşün

Yildem;Logitech V450 nano var gri renkli,80 ytl,ona bkabilirsin

Bilinchard,ileri düzey kullanımdan kastın ne,mesela işlemleri söylermisin,denemiş öğrenmiş olurum ben de

Gandalf_3466;klavye ve mouse bölümünde sürekli yazıyorum yaşadıklarımı,dün gittim işte,gelmiş kargom,orda bi abi vardı bizim,gitti getirdi işte seninvxnano gelmiş dedi,açtık kargoyu,MX AIR göndermişler yanlışlıkla,para olsa da alsam neyse bugün yine sipariş vericeklerdi,yarın elimde olurmuş,düşüncelerii paylaşırım sizlerle Bugün yine bi gidicem sipariş verişler mi diye bakmaya
    Çanta olarak ise kullanım ve zevkine göre değişir,ama genelde çelik bariyerli olan bi model almanı ve kenarında darbe emici özellikli almanı tavsiye ederim,tabi zevklerine uygun olarak,onun dışında "VAIO-Marine Duck" çantaları var 300-400 ytl civarı,Case-Logic çantaları tavsiyemdir,hem ygun yollu hem güzeldir,ama ömür boyu garantili olsun derseniz Belkin marka çantaları önerirrim,pek estetik değiller ama ömür boyu garanti veriyolardı geçen sene,hala vardır

7200RPM 2.5" hard-disk nerden bulabiliriz ki

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase

• quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

An itibariyla fw21e sahibi oldum (cok sukur)
    Su anda sarjda
    aksama acip windows felan kurarim artik
    Serhat benide ekle listeye kardes

nerden ne kadara aldın acaba

çünkü hızlıal ürün stokta yok bekliyoruz diyince sonyi aradım şuan stok sorunumuz olduğu bişldirilmedi dedi

ama bayileri arayın onlar bilirler deyince morfareyi aradım ve onlarda stokta yok gelmesi aralığı bulur diyor

anlıyamadığım stokta olmamasına rağmen neden heryer satıyor bu ürünü

Ben Hollanda dan 900 avro ya aldim

Orjinalden alıntı: Lp_640

EmreFB1907

kullanici adi o 21e oyun icin nasil olur demis ya 2-3 mesaj yukarida
    bu arada sen ekran kartina o/c yapmamis miydin? nasil oldu o is?

• Ya ben bu 4.6 puan alıpda shader 4.1 destegi olan 1400 küsür mb a kadar cıkabilen bir ekran kartının oyun konusunda tartısılmasını anlamıyorum. Bende 3.6 puanlı nvidia go7400 128 mb ekran kartlı laptop vardır her oyunu oynuyordum anlamadım gitti bırakın artık bu tartışmaları.

ayrıca gandalf_3466 arkadasım neden windows kuruyorsun zaten kurulu degilmi?

DONANIM
    #DirenApple
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacker407

arkadaşlar nfs undercover kuran var mı ekran çözünürlüğünü 1600x900 yapamadım en fazla 1024x768 var nasıl değiştiricez bunu bileniniz var mı?

Şu adreste bişeler buldum ama ingilizcem pek iyi olmadıgı için anlamadım yapabilen varsa yardımcı olabilir mi?

aradığımda 1 tane kaldı dediler

ama arkadaşa taksitleri çok geldi bekliyoruz bakalım

şuan baktımda oda satılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 21 Kasım 2008; 19:23:39 >

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • yazıklar olsun sony vay anasını be o kadar övdük sorunsuz makine dedik vallahi yazıklar olsun

sabah kullandım makineyi(fw21z) normal bi şekilde kapadım şimdi açılmıyor vista dolum ekranı geçiyor sonra siyah bir ekran geliyor öyle kalıyor

recovery cd si yok .... napacam ben garantiyemi götürecem 1 ay laptop peşindemi koşacam

şoktayım yani artık bu olaydan sonra sony yi hiçbir yerde hiçbişekilde savunmam benim o kadar dosyam nolacak kahretsin ya

bir ara başlatma kurtarıcısımı ne çıktı onu iptal ettim tekrar çıkmadı ne yapacam ya şunu açmak için çok sinirliyim sony ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 21 Kasım 2008; 20:16:21 >
    Sony servisi edindiğim duyumlara göre ( kişisel yorumum değildir) max4günde geri teslim ediliyor

tekrar geçmiş olsun diyorum,ama Microsoft lanet olsun diyorum,başka bişey demiyorum

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Ne olduki :S
    Vista sorun çıkardı herhalde,F10la düzelir ama dosyalarınız işletim sitemi klasöründeyse malesef diyorum
    Onun dışında servise sorabilirsiniz dosyalarımı kaybetmeden nasıl düzelir diye?
    Sony servisi edindiğim duyumlara göre ( kişisel yorumum değildir) max4günde geri teslim ediliyor

tekrar geçmiş olsun diyorum,ama Microsoft lanet olsun diyorum,başka bişey demiyorum

kahretsin gitti dosyalar f10 la dediğin nasıl yapacam bari pc yi açayım

dosyalardan vazgeçtim artık:S

• Evet böyle bir duyum aldık. Vista açılırken tam son aşamada siyah ekrana geçip kalıyormuş. Sorunun tam olarak nereden kaynaklandığını bilmiyoruz fakat çözüm için bir yol biliyoruz.

Siyah ekranda iken bekliyoruz. Yaklaşık 20dk sonra bilgisayar açılıyor. Denetim masasından kullanıcı hesaplarına giriyoruz, yeni bir hesap oluşturup yeni hesabınızla oturum açıyorsunuz. Daha sonra eski hesabı siliyorsunuz. Sorun giderilmiş oluyor. Fakat eski hesabı silerken önemli dosyalarınız varsa masaüstünde veya belgelerinizde onları yedeklemeyi unutmayın.

şöyle bişey buldum doğrumu acaba bu hatanın başka çözümü varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 17 Aralık 2023; 20:11:29 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.