Şimdi Ara

Vaio FW blue-ray sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba.Ben bu D&R ın yapmış olduğu blue ray kampanyasından 2 tane film aldım.Death Race ve Hızlı ve öfkeli 4 ü.Ben filmlerimi Sony Vaio FW 31J model bilgisayarımda izliyorum.Blueray ı oynatan program ise bilgisayarın içinde yüklü olan Inter Video WinDVD isimli program.Yalnız şöyle bir problem olmaya başladı.Sadece Death Race i taktığım zaman şöyle bir hata veriyor ''WinDVD stops playback because of AACS check error'' diğer filmleri sorunsuz şekilde oynatıyor.Bende sırf Death Race de böle bi sorun yaptığı için heralde film hatalı dedim gittim D&R a değiştirdim,denedim yeni filmde aynı.Sizce bu hata neden olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...

• yokmu arkadaşlar hiç bu sorunla karşılaşan?
  • blu-ray i tam olarak bilmiyorum ama dvd gibi ülke kodları farklılığından kaynaklanıyor olabilir. laptop'un yada film'in bölge kodları farklı mı bir araştır bence. birde farklı bir programda açmayıda deneyebilirsin.
  • Sorunu çözümü bu adreste var:

http://www.mydigitallife.info/2008/04/25/windvd-blu-ray-bd-dvd-region-free-reset/

Sorunun kaynağı WINDVD programı... Sorun yaratan dosya silinmesiyle çözülmektedir... Bunu mümkün olduğunca heryerde herkesle paylaşın ..

Önce şu programı indirin Microsoft a ait bir sitedir yanı program sorunsuzdur tabi dikkatli olunmalı ince ayar programıdır...

İndirme adresi :http://download.sysinternals.com/Files/Autoruns.zip

Sonra zip dosyasının içerindeki autoruns.exe (bazı bilgilsayarlarda autoruns olarak gözükür) uygulamasını çalıştırn. Driver sekmesine gidin regi (regi.sys) seçeneğini kaldırarak sorunlu driver otomatik yüklenmesi kaldırılacaktır.
    Sonra Sony yi kapatıp açın.

ivireg.ivr dosyasını C:\windows\system32\ klasörünün içerisindedir ivireg.ivr dosyasını silin.

İlk yapılan işlem yani autorun programında deaktif edilen regi (regi.sys) bu sefer seçili olacak şekilde seçilecek.

Bir kere daha bilgisayarı kapatıp açın. Bu esnada silinen ivireg.ivr dosyası tekrardan varsayılan ayarlarıyla oluşacaktır. Artık WinDVD ile 5 kez bölge değişimi hakkınızı tekrardan 5 kez daha elde etmiş oluyorsunuz Bu metodla bölge kodları farklı Blue-ray filmleri sınırsız izleyebilirsiniz...

Yani sizin yaşadığınızsorun bölge kodu 5 kereden fazla değişim olmamasından dolayıdır..

İyi eğlenceler ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 4 Mart 2010; 21:37:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orijinal Ray-ban
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.