Hocam niye ole dedin ki.herseyde oldugu gibi bu cihazdanda memnun olan var memnun olmayanda var. Kombinin garantisi yeni basladigi icin vailant kombiye baska bir marka termostat baglantisi olursa kombi garantisi devre disi olur dedi.bnde ihtiyaclarimi karsilayan erelax yoneldim.olumlu yorumlarda vardi olumsuzda vardi.risk aldim mecburen.umarim bizi yati yolda birakmaz.ne dielim hersey sans isi sonucta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet Ömer bey bahsettiğim kişi. Tekrar görüşme fırsatınız olur ise benden bahsetin , şimdi termostat arızalı ise değişi yapılması lazım bu şekilde tahmin açmayın gerçi sorunlu termostatta fazla yakmanıza sebeb olur. Son olarak ev ısı yalıtımı iyi değil ise hiç bir termostat işe yaramaz sadece erelax değil. |
evet termostat değişecek yenisi geldiğinde tahmin modunu acıcam.ömer beyde bölge müdürüde tahmin kapalı olacak dedi servis bölge müdürüne sordugumda ıse yukarıda yazdığım cevapı verdi.siz peki günlük nekadar m3 yakıyorsunuz hiç hesapladınızmı.yani termostat gercekden işe yarıyormu yoksa psikolojik baskımı.buyuzden sordum |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 13 Kasım 2020; 17:32:41 > |