< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam tahmin bazilqri kapali yapin demis.siz acik yapin diosunuz.bide atiyorum 24 dereceye ayarliyorum.aklima geldiginde bi bakiyorum telefondan 29 olmus kombi devreye girmis petekler alev gibi.kendi kendine 29 oluyor.program modu kapali hic ayarlamadim.isi ayarini manuelde kullaniyorum.ama 29 oluyor.termostat bozukmu acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bide saat dilimi europe/istanbul yaziyor.bunu degistireyimmi.bagdat veya kuveyti bulamadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftalik programi kurmadim bazen evde hic olmuyorum diye.evimin isi yalitimi ii.fotolarini atayim size.ama bnde sole bir surumda var.25 dereceye ayarliyorum.aklima gelince bi bakiorum 29 derece olmus termostat.kombi 60 derecede son kaz yaniyor.hemen termostatdan dusuruyorum.acaba termostatda bir sorun mu var.yani o an aklima gelmese ve eve hic ugramasam gunlerce 29 derecede yanacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Termostatda baghdad yaziyor omu oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 11 Kasım 2020; 23:47:20 > |
![]() ![]() ![]() program yaptım 7 gün hepsi aynı.aksam 10 gibi baktım oda sıcaklığı 26.termostat 26 olmasına ragmen kombi devreye girmiş.programda 26 derece olarak gösteriyor.ama termostat hala devreye giriyor. |
vailant servis müdürü tahmini kapatın diyor.türkiyede gecerlı deıl yurt dısı için diyor. |
Ne alakası var, @Teknoline2002 ve @talipb arkadaşları dinle... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 13 Kasım 2020; 15:11:45 > |
evet evimim ısı yalıtımı olsun tesisatı olsun cok iyi.ben sizi dinleyip acıcam.umarım dediğiniz gibi tasarruf sağlarım.sonucta 2000 tl verip sırf tasarruf sağlayalım diye aldık.zonguldakta aynı bizim burası gibi kışı sert geceıyordur.kışın -15 asagı düşmez elbistan.termostatımda bir sıkıntı varmıs.istanbuldan bu konuda uzman ömer bey var vailant genel merkezde.kendisi termoıstat bir sorun var değiştirin diye söylemiştir bölge müdürüne.bi o gelsin dediğiniz gibi ayarları öle yapıcam.ama bana manuel ayar ne işe yarar.termostat ayarı yapılmasını zorla ısı eşiği ısı eğrisi.bunların tam amacı nedir sölermısnız.hiç diilse kendi ayarımı kendım yapayım ortam sartlarına göre |