< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ısı ayarı yapılmasını zorla ve gecikme süresi eşiği ne işe yarıyor bilgi verebılırmısınız |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 17 Kasım 2020; 22:2:25 > |
tesekkur ederim.şimdi termostatı oturma odasına koydum.sinyal 5 çizgiden 4 çizgiye düştü.wifi yine 5 çizgiden 4 çizgiye düştü.termostatla verici arasında bağlantı kopmuyor.amaa telefondan bir komut girdiğimizde sürekli dönüyor ya baglantı 2 sn gidip geliyor yeniden dene yazıyor yada 10 sn ekran üzerindeki yuvarlak dönüyor komutu almıyor bazende anında alıyor..arasında bir duvar var.alıcı mutfakta.termostat hemen yan oda olan oturma odasında.hersey 4 cizgi cekiyor. acaba termostatın yerini tekrardan mutfak mı yapayım.mutfaktada yemek ne yapıldığı için etkileniyor ister istemez.sizinkinde durum nedir sinyal ve wifi kac çizgi bilgi verebilirmisiniz. |
![]() bu şekilde ama iletişim düşük.mutfakta sinyallerin hepsi full oluyor.komut girdiğimizde 1 sn hemen komutu alıyordu |
saati takip ettim.program yaptıgımda örneğin 16:30 da oda sıcaklığı 24den 26 olsun demişim tam 16:30 da 26 yapıyor.saat ayarı bundan ibaret değilmi.yoksa saat ayarı başka bişey için mi |
![]() birde bu yeşil sutunlar kombinin yanma derecesi galiba.gece 04:15 de %79 ısıtma işlemi diyor. normalmidir acaba.sanki kombi son gaz çalışmıs grafikden ölemi anlıyorum |
evet saatları takıp ettim 2 gun boyunca tam saatınde hatta dakıkasında devreye giriyor.dediğim gibi grafiği yorumlarmısnız cok mu yakmısım acaba yeşil sutunlar coık yuksek gibi geldi bana |
Peki ısi ayarini zorladan kalibreyi nasil yapicam.yani artimi eksimi yapicam degeri orayi tam anlqmadim.grafik bu sekilde ornek veriyorum kalibreyi nasil yapicam tam olarak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Bu ne demek oluyor.suan telefonla baglantisi yok.komut gitmiyor.sadece termostat uzerinden komut gidiyor.daha once basina boyle bir hata gelen oldumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sizde nezman oldu bağlantı problemi.acaba program kaynaklımı.bende durdugu yerde bi baktım aksam 8 gibi kaloriferler yanmıs.gidip baktım kendisini 25 den 26 yapmıs.programa girdim bu hata cıktı.termostatdan kontrol edebiliyosun ama telefondan etmek ıstedıgınde bu sorun var ve komut gitmiyor |
sizde nasıl bir hata var.bnmkı gibi udp filtreleniyor hatasımı.bu nasıl iş ya.2000 tl para ver aksamdan beri kumanda edeme.sürekli böylemi olacak bu iş |
Benim Erelax birkaç saat önce düzeldi. Eskisi gibi çalışıyor. Sunucularla ilgili bir senknronizasyon sorunu yaşadık sanırım. |