Şimdi Ara

vagon sorusu cok onemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunun cozumunde sanki hic bilet satmamis gibi düşünüyorsunuz.ama soru da trenin 3 vagonlu olduğu ve belirli bir bilet satildigi soyleniyor. Yani bunlardan birine zaten satilmis. E ben ne anladim o zaman bu sorudan. Ya da benim anlayamadigim bi nokta mi var bi aydinlatin allah rizasi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende 3 defa okudum bi mantık kuramadim valla keşke geo cozseydim onun yerine dedim sonradan 2 tanesine zaten satmislar bide en az 1 tane daha falan diye yazıyordu olmadı yanı yapan varsa merak ettim cidden nazil düşünmemiz gerekiyordu

• Bilye sorusundan farkı yok.Garantilemek icin sayısı en fazla olan grup toplanacak sonra da 1 eklenecek.Cevap 28di mesela 9 ve 13ü toplarsak 22 1 kisi de 6 bos koltuğun oldugu yerden gelir ve 23 kisi olursa garantilenir

• Bu cozumu anladim fakat demek istedigim su. Basta bir miktar bilet sattiysa zaten en az birine satmistir. Ee biz neden basta hic satmamis gibi dusunuyoruz?

• iamego İ kullanıcısına yanıt
    Kalan bos koltuklar olarak dediği icin sizin dediğiniz aklıma bile gelmedi

• insurgent kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra deseydi anlardim. Ama genel olarak her vagondan bir bilet satisini garantilemesi demis. Bariz mantik hatasi var bence

• Bende en az 3 kez okudum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNANİLMAZ ÖNEMLİ SORU
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iamego İ kullanıcısına yanıt
    Çok irdelersek haklı olabilirsiniz ben direk bilye mantığından yaptım tabi birkaç kez okudum şak diye çıkaramadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.