Şimdi Ara

VAG'da işler iyi gitmiyor: Seat için son bir şans verdik. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
5.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Güzelim Seat'a yapılacak şey miydi bu? Dayıyacaktı güçlü chipli 1.6 TDI'ları, 1.4 TSI 160'ları Leon'a, Ibiza'ya hatta Scirocco'ya rakip olacak Leon'un tek kapılısı formundaki bir araca; o zaman görürdük Seat'ı. Zamanında 1.9 TDI 160hp Ibiza Cupra çıkardığında o bile ne kadar ilgi çekmişti. Exeo'yu da adam gibi tipte ve 1.4 TSI 122 motorla koysalardı çok ciddi düşünülecek araçlar arasına girerdi. SUV düşünüyorlardı bir ara mesela. Piyasa Seat gibi farklı ve güzel araçlara aç. Ama WV kendi alt markasının kendisine rakip olmasını istemediğinden bu hale geldiler.

Bari FIAT alsa da 1.6 mj 120hp mazutlu Leon'lar dolaşsa piyasada.

Exeo'da 1.4 TSI 122 HP'lik motor mevcut fakat bu motorlu Exeo Doğuş Otomotiv tarafından ülkemize getirilmiyor.

Nereden öğrendiniz bu bilgiyi çok merak ediyorum gerçekten.
    Lütfen yanıltıcı bilgiler vermeyin.
    Exeo modelinde böyle bir motor seçeneği yoktur.

• Tüketici için müthiş bence
    Gidip bakılsın bir zahmet

Seat Altea ve Toledolara
    2005-2007 Max. 25000 TL ye alınabilen donanıma , kaliteye .. Zorlarsın 22000 TL yede rahatça bulunur.

Tek bir paket Stylance ile Altea a da bulunan donanımlar

*Çelik Jant ( 205 55 16 )
    *Ön Sis Farı
    *Elektrikli katlanabilir dış dikiz aynası
    *Otomatik Klima
    *Otomatik Yanan Farlar
    *Yükseklik ve Derinlik Ayarlı Hidrolik Direksiyon
    *Hız Sabitleyici
    *Elektrikli Far Yükseklik Ayarı
    *Elektrikli Ön arka Camlar
    *Direksiyondan Kumandalı , Radyo CD MP3 Çalar , 8 Hoparlör , Aux
    *Deri Direksiyon , Vites Topuzu
    *Parçalı Katlanır Arka Koltuklar , Orta Koltuk Masa Fonksiyonlu
    *Ön Koltuk Altlarında Çekmeceler
    *Isofix Koltuklar
    *Aktif Sürüş Sistemi ( DSR )
    *Coming Home ( Eve Kadar İzleme )
    *Sürücü Tavanı Gözlük Kabı
    *1 Ad 12v Priz
    *ABS + TCS
    *ESP + EBA ( Acil Fren Destek Sistemi )
    *8 Hava Yastığı
    *Immobiliser
    *4 Teker Disk Fren
    *Ncap çarpışma testlerinde 5 yıldız
    *LPG ye uyumlu motor

Ben birdahaki araba alışımda Aksilik olmaz ve fikrimi değiştirmezsem 2004 - 2007 model aralığında Altea alıcam
    Satılıyomuş Satılmıyomuş
    Tutuluyomuş Tutulmuyomuş hiç takmıycam
    Fiyat aralığıda uzun süredir araştırıyorum
    2005 - 2007 1.6 102hp Seat Altea ve Seat Toledelar 30000 - 80000km aralığı
    22000 ila 25000 TL ye alınabilir.

• Bence esas sorun yönetimde. Seat'ı adam gibi yönetemiyorlar. Sadece genç ruhlara yönelik araçlar yapması ve bunları çeşitlemesi lazım. Ülkemizde üç kapılı araba hiç satmazken üç kapılı A3, BMW 1'in 3 ve 5 kapılı versiyonlarının toplamından bile fazla satmıştır. Ortalama bir kalite, 1.4 TSI 122 gibi mantık zengini bir motor, DSG gibi güzel bir otomatik şanzımanla şık tasarım Seat'ı gerek Avrupa'da, gerek Güney Amerika'da gerekse Uzak Doğu'da güzel yerlere getirebilir. Ayrıca büyük Çin pazarı için geliştirilecek uzun şasi bir Exeo da Seat'ı Çin'in gözde markalarından yapabilir. Elbette Seat'ı yönetenler de bunları düşünüyorlardır ama Güven, Özveri ve Tecrübe yoksunu insanlar oldukları buradan çok belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quattro77

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Güzelim Seat'a yapılacak şey miydi bu? Dayıyacaktı güçlü chipli 1.6 TDI'ları, 1.4 TSI 160'ları Leon'a, Ibiza'ya hatta Scirocco'ya rakip olacak Leon'un tek kapılısı formundaki bir araca; o zaman görürdük Seat'ı. Zamanında 1.9 TDI 160hp Ibiza Cupra çıkardığında o bile ne kadar ilgi çekmişti. Exeo'yu da adam gibi tipte ve 1.4 TSI 122 motorla koysalardı çok ciddi düşünülecek araçlar arasına girerdi. SUV düşünüyorlardı bir ara mesela. Piyasa Seat gibi farklı ve güzel araçlara aç. Ama WV kendi alt markasının kendisine rakip olmasını istemediğinden bu hale geldiler.

Bari FIAT alsa da 1.6 mj 120hp mazutlu Leon'lar dolaşsa piyasada.

Exeo'da 1.4 TSI 122 HP'lik motor mevcut fakat bu motorlu Exeo Doğuş Otomotiv tarafından ülkemize getirilmiyor.

Nereden öğrendiniz bu bilgiyi çok merak ediyorum gerçekten.
    Lütfen yanıltıcı bilgiler vermeyin.
    Exeo modelinde böyle bir motor seçeneği yoktur.

Doğuş Otomotiv'in adı çıkmış dokuza inmez sekize

Eğer 1.4 TSI motor EXEO için mevcut olsaydı uluslararası SEAT sitesinde yazardı değil mi?

EXEO:
    http://www.seat.com/com/generator/su/com/Exeo/site/engines/main.html

VAG'da işler iyi gitmiyor: Seat için son bir şans verdik.

EXEO ST:
    http://www.seat.com/com/generator/su/com/ExeoST/site/engines/main.html

• 2010'un ilk dört ayında geçen yıla göre dünya genelinde SEAT %10,7 daha fazla araç teslim etmiş.
    Batı Avrupa'da sayı %13,8 artmış.
    Kendi ülkesi olan İspanya'da ise %46,2 artmış.
    Exeo Sport Tourer (ST) ve Exeo en çok artışı yapan modeller olmuş.

http://www.volkswagenag.com/vwag/vwcorp/info_center/en/news/2010/05/aak_April.html

SEAT delivered 117,400 (106,100; +10.7 percent) vehicles worldwide during the first four months. The company was particularly successful in Western Europe with deliveries totaling 103,500 (90,900; +13.8 percent) units. On its home market Spain, SEAT delivered 35,000 (23,900; +46.2 percent) units. The Exeo Sport Tourer and Exeo enjoyed the highest growth rates.

• Türkiye gibi bir ülkede seat sittin sene satamaz, sorun tamamen duygusal, tamam skoda daha halka hitap ediyor, seat daha sportif ama seattada motor yokki kardeşim, sport kelimesi geçince, aynı kelimenin içinde yüksek beygir güçleride geçmeli, yoksa sportiflik birtek görüntüyle olmaz, Türkiye için en avantajlısı 1.4 TSi 180 hp di, keza öylede yaptılar ama, hem çok geç geldi hem reklam yok, kaç kişi biliyorki, seatın ibizasında 180 hp lik sporty denilebilecek araç var ve fiyatıda makul, ama reklam yok, adamın gözüne gözüne sokacaksın ki satılsın, ha birde dezavantajı tek kapı olması, ama fabia RS 4 kapıydı ve iyi sattıda, satmadı denemez, şimdilerde de yenisi çıktı ve yaza gelir sanıyorum, birde maliyet yine burda öne çıkıyor sanıyorum, çünkü skodada vw ne çok benzer parça var, aynısı hatta, ama seatta daha değişik kokpit parçalarına rastgeliyoruz, yani tamamen yeniden tasarım, bu da ek maliyet demek, yoksa seatla skodanın arasındaki fark, S harfinden sonrakilerden ibaret... (Seat - Skoda)

• SEAT satış bölümünde yeniden organizyonu tamamladı
    Thibault Champenois satış ağı geliştimre yöneticisi olarak göreve başlamış, daha önce PSA Group (Peugeot&Citroën) ve Toyota'da görev yapmış.
    Marc de Laitre, SEAT Fransa yöneticisi olmuş, bütün kariyeri Ford'ta geçmiş.
    Louis-Carl Vignon, SEAT İtalya yöneticisi olmuş, daha önce Ford ve General Motors'ta (Saab ile ilgili) görev yapmış.

http://media.seat.com/en/seat-news/606.html

Martorell, 29-04-2010

APPOINTMENTS AT SEAT

SEAT finalises reorganisational changes in its Sales division

• Thibault Champenois, sales network development director
    • The Spanish brand strengthens its international structure by appointing Marc de Laitre as new director of SEAT France and Louis-Carl Vignon as new director of SEAT Italy

SEAT is announcing significant changes to its sales division. Thibault Champenois, 43, (Nantes, France) has been appointed sales network development director. In this newly created position, Champenois will report directly to the Vice-president for Sales, who for the time being is SEAT chairman James Muir.

Thibault Champenois holds a Business degree from ESSCA Business School in Angers and an MBA from ESCP Europe. He joins SEAT after working at Toyota Europe, where he was responsible for developing the European dealership network since 2006. Prior to this he developed his career in the PSA group, where he held several management positions in the sales division.

New SEAT France director Marc de Laitre, 43, hails from Neuilly sur Seine, France. De Laitre holds a Business degree from the INSEEC Business School in Bordeaux, and has developed his entire career at the Ford group. Since joining Ford in 1989 he worked in several areas of the sales division, including fleet sales and marketing. His final appointment came in 2004, when he was made national sales manager at Ford France.

New SEAT Italy director Louis-Carl Vignon, 43, was born in Antony, France. He holds a Business degree from the Fontainebleau Business School and joins SEAT after working at General Motors Italy. His latest appointment was as sales and marketing director in 2008. He began working for the General Motors group in 2000 where, among other responsibilities, he was operations director for General Motors southern Europe and dealership development director for Saab France. From 1991 to 2000 he worked in the sales division of Ford France.

Both Marc de Laitre and Louis-Carl Vignon will report to SEAT's new Group Director Sales Paul Sevin.

All of these new appointments will become effective on 1 May.

• Şu an 9 modeli olan SEAT, 2018'de araç çeşitliliğini 40 yüksek kalteli ürüne çıkarmak istiyor.

http://www.seat.com/com/generator/su/com/SEAT/site/company/facts/main.html

• otohaber dergisinde okudum girdim baktım doğruymuş alteaxl'de 105 hp tdi ve 105 hp tdi dsg seçeneği gelmiş... dsg seçeneğinin liste fiyatı 52.000 tl ve esp cruise, 16 inch jant standart... bence güzel olmuş... dikkat edilmesi gereken dsg seçeneği için sadece 3.000 tl fark isteniyor..
    ayrıca exeo'ya 200 hp tsi seçeneği de eklenmiş..İbiza ve leon da 105 hp tdi lanmış (dsg de var)

http://www.seat.com.tr/seat/fiyat_listesi/fiyat_listesi.aspx
    bence sorun vw yönetiminde
    seat ve skoda da söz hakkı vw de mi değil mi?
    patron vw ise elindeki markaları yerlerine koyamamış demektir

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

Seat üretimde çok gerilerde ticari yok suv yok aslında çok fazla seçenekte yok leon var başkada modeli kalmadı

yine otohaber dergisinin haberine göre Tribu adıylaVW Tiguan'ın Seat muadili olan bir araç 2011 de piyasada.. habere göre aynı Tiguan motor yelpazesine sahip olacak fakat rekabetçi fiyatlarla satılacak...
  • Seat ın gözüme çarpan ve beni cezbeden tek modeli altea güzel donanım ve uygun fiyat. Arabayı değiştirmeye kalksam çok zorlanacağım kesin
  • Konunun biraz dışında ama burada mutlaka bunu bilen olur. Dün bi seat leon sahibiyle konuştum aracım 1.6 120bg dedi bende inanmadım ruhsata baktım gerçekten 120bg yazıyor. Hiç leonun 1.6 120bglik benzinli modeli ülkemize geldi mi?

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Konunun biraz dışında ama burada mutlaka bunu bilen olur. Dün bi seat leon sahibiyle konuştum aracım 1.6 120bg dedi bende inanmadım ruhsata baktım gerçekten 120bg yazıyor. Hiç leonun 1.6 120bglik benzinli modeli ülkemize geldi mi?

yazım yanlışı olabilir

öyle bir motor görünmüyor:

http://en.wikipedia.org/wiki/SEAT_Le%C3%B3n
    Opel Vectra 1.9 CDDesign sütçü Edition
    150 ps 320 nm 6 ileri Active Select
  • SEAT Mayıs ayında teslim ettiği araç sayısında geçen yılın aynı ayına göre %7,2 artış elde etti.

Bazı ülkelere göre artış oranları:
    İngiltere'de %36,4
    İspanya'da %46,4

Modellerde en çok artış ise Alhambra ve Exeo ST (Sport Tourer).

http://www.volkswagenag.com/vwag/vwcorp/info_center/en/news/2010/06/Volkswagen_Group_achieves_18_1_percent_growth_in_worldwide_deliveries_for_period_to_May_2010.html

SEAT also reported growth worldwide, delivering 147,600 (137,600; +7.2 percent) vehicles. The brand’s models were particularly popular on the home market of Spain, where 44,900 (30,700; +46.4 percent) vehicles were delivered, and in countries such as the UK, where 15,000 (11,000; +36.4 percent) customers purchased a new SEAT. In terms of model series, the Alhambra and the Exeo Sport Tourer were among the leaders.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Konunun biraz dışında ama burada mutlaka bunu bilen olur. Dün bi seat leon sahibiyle konuştum aracım 1.6 120bg dedi bende inanmadım ruhsata baktım gerçekten 120bg yazıyor. Hiç leonun 1.6 120bglik benzinli modeli ülkemize geldi mi?

ruhsatı yazan bir memur, acele ile eski aracımı CL yerine CD yazmış.. Golf CL oldu sana Golf CD!!! Heralde vatandaş en son Vectra CD ruhsatı yazmış aklında kalınca c yi görüp tak basmış..

bi çok ruhsatta ayrıca fabrika verisi ağırlık ile yazan ağırlık uyuşmuyor.. Focus el kitabi ve internetin her noktası 1350Kg diyor ruhsatta koskoca focus 1190Kg!!! yurda girişte mi gitti 200Kg??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.