Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.192
Cevap
80
Favori
410.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertewas

şunu da söyleyeyim, güncellenebilir kablo diyerek çin malı 15.7 kabloları satıyorlar dikkat edin. arkadaşım geçenlerde ben ucuza buldum diye aldı baktık programı 15.7.1 çin malını uyanık son sürüm güncellenebilir kablo diyerek satıyor, geri iade ettik. son sürüm alacaksanız 15.7.3 versiyon olacak. güncellenebiliyorsa zaten 15.7.3 sürüme güncellenmiş olması lazım. daha aşağı kablolar güncellenebilir diyerek satılsa da inanmayın sahtedir çakmadır. 15.7.3 son sürüm kablodur. dikkat edin.

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

kullanılan son versiyon program bu, bazı uyanıklar 1.93 fimware 15.7 kaboyu son sürüm güncellenebilir diyerek satıyor. güncellebilir olsa fimware 1.94 sürüm 15.7.3 olması lazım daha aşağı fimware ve 15.7.0, 15.7.1, 15.7.2 programlar eski versiyondur. son sürüm zannederek almayın bilginiz olsun. bilmeyen insanları kandırıyorlar.

• audi a4 2013 vag ile kurcalarken park lambalarım gitti park lambaları yanık modda arkalar yanıyor ön led ler yanmıyor nasıl düzeltirim selamlar

Orijinalden alıntı: levoank

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Kusura bakma. Atlamışım bu mesajı.
    Bu kişiye açtırdım. İlgili ve oldukça bilgili bir arkadaş.http://alidelen.sahibinden.com

Dun gittim
    saygılı ve becerikli birisi
    işide biliyor
    açılacak herşeyi açtı 50₺ adlı
    2009 jetta paspas sordum 120 dedı onu almadım
    uygun fiyatlı paspas varmı arkadaşlar bildiğiniz

O fiyata neleri açtı?

• mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Tam olarak aklimda kalmadi
    American park
    Donuslerde sislerin yanmasi
    Kumandadan camlarin acilup kapanmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ertewas nickli kişi üye olduğu tüm forumlardan kendi malını satmaya çalıştığı için uzaklaştırılmıştır.Bilginize sunarım yıllarımızı vermiş vag kullanıcı olarak sizinle paylaşmak istedim.

Kimse aliexpress'den güncel kablo almaktan çekinmesin bizler zaten kendi araçlarımıza belli kodlamaları yaptığımız için bizim işimizi fazlasıyla görecektir 20-25 dolar vermek varken yüksek fiyatlara kablo almayın.İşinizi fazlasıyla görecektir. Güncellenebilir kablo dedikleri kablo ise üretilen çip normal aliexpresste ki kablolarun çipinden biraz daha farklı kendi serverı üzerinden güncelleniyor ross-tech ile yakından uzaktan alakası yoktur.O server da istediği zaman güncellemeyi keser garantisi yoktur..

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 1 Şubat 2016; 0:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Bu konuyu zamanında Yasin arkadaşımız ile birlikte araştırmalar yaparak aktif etmiştik ve bütün herkes ile kodlamaları vs paylaştık. Yasin arkadaşımızın katkısı paha biçilemez.

ertewas nickli kişi üye olduğu tüm forumlardan kendi malını satmaya çalıştığı için uzaklaştırılmıştır.Bilginize sunarım yıllarımızı vermiş vag kullanıcı olarak sizinle paylaşmak istedim.

Kimse aliexpress'den güncel kablo almaktan çekinmesin bizler zaten kendi araçlarımıza belli kodlamaları yaptığımız için bizim işimizi fazlasıyla görecektir 20-25 dolar vermek varken yüksek fiyatlara kablo almayın.İşinizi fazlasıyla görecektir. Güncellenebilir kablo dedikleri kablo ise üretilen çip normal aliexpresste ki kablolarun çipinden biraz daha farklı kendi serverı üzerinden güncelleniyor ross-tech ile yakından uzaktan alakası yoktur.O server da istediği zaman güncellemeyi keser garantisi yoktur..

Saygılarımla
    quote:

Orijinalden alynty: srcn09

Bu konuyu zamanynda Yasin arkada?ymyz ile birlikte ara?tyrmalar yaparak aktif etmi?tik ve bütün herkes ile kodlamalary vs payla?tyk. Yasin arkada?ymyzyn katkysy paha biçilemez.

ertewas nickli ki?i üye oldu?u tüm forumlardan kendi malyny satmaya çaly?ty?y için uzakla?tyrylmy?tyr.Bilginize sunarym yyllarymyzy vermi? vag kullanycy olarak sizinle payla?mak istedim.

Kimse aliexpress'den güncel kablo almaktan çekinmesin bizler zaten kendi araçlarymyza belli kodlamalary yapty?ymyz için bizim i?imizi fazlasyyla görecektir 20-25 dolar vermek varken yüksek fiyatlara kablo almayyn.Y?inizi fazlasyyla görecektir. Güncellenebilir kablo dedikleri kablo ise üretilen çip normal aliexpresste ki kablolarun çipinden biraz daha farkly kendi servery üzerinden güncelleniyor ross-tech ile yakyndan uzaktan alakasy yoktur.O server da istedi?i zaman güncellemeyi keser garantisi yoktur..

Saygylarymla

Yasin arkadaşın bu konularda paylaşımlarını gerek burada gerekse başka platformlarda görüyoruz çok güzel faydalı paylaşımlar, sağ olsun, eksik olmasın, ellerine sağlık.

Yorum sahibi srcn09 hakkımda söyledikleri ise tamamıyla iftira, tanımadığı bir insana karşı bu kininin nefretinin sebebini biliyorum ama olayı onun gibi kişiselleştirme taraftarı değilim. anlattıklarım, insanları bilinçlendirme bazılarının menfaatine ciddi zarar vermiş olacak ki, buradaki gibi türlü iftiralarla şahsıma küfrederek beni bazı forumlardan uzaklaştıran da kendisi ve saz arkadaşlarıdır. sadece yazıklar olsun diyorum.

Linkini verdiğim ürünlerin satışıyla da pazarlanmasıyla da alakam yoktur. sadece o ürünlerden çok memnun kalmış olan ve ürünleri çok iyi tanıyan bir kullanıcıyım. vag kablonun satışı yada vag kablo ile yapılan kodlamalardan cebime bir kuruş girdiyse, bu konuda ufacık bir kazancım varsa Allah beni bildiği gibi yapsın, bilip bilmeden veya kasıtlı olarak bana iftira atanları da Allah'a havale ediyorum. bu işlerde çıkarları, karın ağrıları var ki tanımadıkları bir insana böyle iftira atabiliyorlar. Onları da Allah'a havale ettim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu şahısları. bu kadar açık söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 4 Şubat 2016; 14:05:56 >

• Srcn09 arkadaşımız sahibi oldugum arac ile ilgili kurulan forumdan tanırım. Bende Alieksprees ten kablo getirttim hiç sıkıntısız bir dünya özellik aktif ettim, diğer ertawas nickli arkadaşı tanımıyorum iyi kötü diyemem belki aralarında zamanında anlaşılamayan birtakım husus vardır.. Kablo için ucuk fiyat ödemeyin 20-30 dolarlık kablo fazlası ile iş görür..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

Srcn09 arkadaşımız sahibi oldugum arac ile ilgili kurulan forumdan tanırım. Bende Alieksprees ten kablo getirttim hiç sıkıntısız bir dünya özellik aktif ettim, diğer ertawas nickli arkadaşı tanımıyorum iyi kötü diyemem belki aralarında zamanında anlaşılamayan birtakım husus vardır.. Kablo için ucuk fiyat ödemeyin 20-30 dolarlık kablo fazlası ile iş görür..

aşağıda uzunca anlatacağım, insanlar bilmiyor, biz deneye deneye öğrendik, yarın öbür gün kablonun yarısının boş olduğunu öğrenince hak vereceksiniz. bu kablo sadece özellik açmak için yapılmamış, çok fonksiyonel, çok iş görüyor, biz sadece özellik açtığını sanıyoruz. o kablo içinde o kadar fazla bölüm birim var ki öğrenmesi yıllar alır. orjinal kablonun yada avrupa klon kablonun gördüğü çok yere girmez o elindeki kablo. birkaç aya da elinde kalacak, verilen 25-30 dolara yazık. hepsini uzunca anlatacağım. okuyun ne olduğunu öğreneceksiniz.

• Her platforma çakma ürünler konusunda insanları uyarıyorum. Çünkü artık kesin eminiz ki Çin çakması konusunda insanları bilinçli olarak yanıltıp dolandırıyorlar, eskiden bunlar Çin malıyla Avrupa üretim tamamen aynı, aralarında hiç bir fark yok, Avrupa güncellenen ürün diye satanlar insanları kandırıyor diyorlardı. Şimdi insanlar fark etmeye, işten anlamaya başlayınca biraz vicdana gelmişler, Çin malından biraz farklı demeye başlamışlar. Meğer söyledikleriniz doğru, çin malı ile her şeyi yapabiliyorsunuz, o zaman aksini iddia edeni neden hemen engelliyorsunuz! Bunlar forum ortamlarına yerleşmiş, çeteleşmiş, gruplar oluşturmuş, kimileri forum yöneticisi olmuş, menfaatlerine aykırı bir yorum yada başlık görünce gurubun gücünü kullanarak anında onu kaldırıyorlar ve satıcı, trol, dolandırıcı gibi yalan ve iftiralarla üyeyi hedef alıp yasaklıyorlar. Sizin iddia ettiğiniz gibi satıcı olsam satış bölümleri var forumlarda, orada başlık açar, ilan verir ve ürün satarım. bakın bakılım bir tane satış ilanı vermişmiyim şimdiye kadar. Bunların asıl derdi birilerinin mal satması falan değil, forum ortamlarında kendileri gibi bu işlerden çıkar elde eden ürün satan bir çok insan var. Bunların rahatsız oldukları, gocundukları asıl husus vag com kablo konusunda insanlara doğruyu anlatmam, çakma çin mallarıyla her şeyi yapamayacaklarını, bu kabloların ful sürüm çalışmadığını programı crackli (kırılmış) en adi mallar olduğunu söylemem bu ürünlerden menfaat sağlayan tüm forum ortamlarında çeteleşmiş çakal sürülerinin hiç ama hiç hoşuna gitmiyor, insanlar doğruları öğrenince bu çakal sürüsünün insanları aldatmaları zorlaşıyor. Burada dahil açtığım her başlık bunların şikayeti ve provoke etmesiyle kapatıldı. Sonra da utanmadan bu adam satıcı şu bu diye her türlü yalanı söyleyip iftirayı atarak doğruyu anlatan insanları hedefe koyuyor, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Çin malıyla Avrupa mal arasında bırakın azıcık farkı benzerlik bile yok. srcn09 un çipi biraz farklı dediği şey devasa bir fark, çinli 1 dolarlık güncellenemeyen, en ufak müdahalede yanabilen en adi çipi kullanırken, Avrupa mallarda CE sertifikalı en kalite çipler ve en kalite malzemeler kullanılıyor. Avrupa ürünlerde bir standart var, o kaliteden aşağı üretim yapamaz kimse.

Çin ürünlerin ne olduğu belli değil, kendi aralarında bile çok kalite farkı var. En adi malzemeler kullanılarak 5-10 dolara mal edilip 20-30 dolara dış piyasalara satılan Çin çakmalarıyla, 40-50 Euro arası maliyeti olan ve Avrupa piyasasında 80-300 Euro arası fiyata satılan, CE sertifikalı güncelleme alan ürünler nasıl aynı olabilir, ya da arasında azıcık fark olabilir. Araştırın biraz kim doğru söylüyor. Her yerde Çin çakmalarından yüzlerce şikayet görürsünüz, ürünü alıp kullanamayan, programı bozuk olan, az bir kullanımdan sonra çipi yanıp kalan, full sürüm olmadığı için çok kodu göremeyen çeyrek porsiyon adi kablolar insanlara önerilip insanlar mağdur ediliyor, zarara sokuluyor. Avrupa ürünler hakkında hiç gördünüz mü şikâyet eden…

Çinlilerin dahi kendi insanlarına önermedikleri, layık görmedikleri, iç piyasada vag com ismiyle sattırmadıkları adi kabloları, burada iş biliyor gibi görünen kişiler bize öneriyorlar. aliexpresde vag com ismiyle satılan hiçbir kabloyu çinin ebay gibi dev platformu olan taobao da satılmadığını görürsünüz. vag com ismiyle sadece orjinal ross tech kablo satarlar, onun dışındaki kabloları vag kablo bile saymazlar çinliler, arıza tespit veya kodlama ürünleri derler. Dış piyasaya yolla gitsin, kalite önemli değil, ucuz olsun tamam, nasılsa hepsi aynı deyip insanlar en ucuzu alırlar. bunlar yüzünden ülke işe yaramaz çakma mal çöplüğüne döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 8 Mayıs 2016; 0:30:56 >

• srcn09 söylediği tek doğru orijinal kablonun sadece ross tech olduğudur. ross tech dışındaki tüm kablolar klondur. orjinal ross tech kablonun fiyatı 350-400 dolar arasındadır. Yaklaşık TL fiyatı 1200 liradır. İmkanı olan mutlaka bu kabloyu kullansın.

Buradaki asıl problem tüm klon kabloların aynı olduğunun yada aralarında çok az fark olduğunun sanılmasıdır. tüm klon kablolar aynı değildir. ross tech dışındaki tüm klon kablolar aynıdır diyenler yalan söylüyor, insanları bilerek kandırıyorlar.

klon kablolar dörde ayrılır. 1. Sırada rostech olmayıp da en kaliteli olanı, CE sertifikalı, güncelleme alan Avrupa üretimi kablodur. ross tech gibi çok kaliteli çip ve malzeme kullanılmış, güncelleme alabilen full sürüm kablodur. Bu kablolar güncelleme alabildiği için her zaman son sürümde kullanılır. Orijinal ross tech kabloya en yakın kablo budur. Şuan 15.7.3 son sürümdür, daha altı sürümler güncel değildir, 15.7 Çin çakmaları son sürüm diye satılarak insanlar kandırılıyor. Yukarıda değindim bu konuya. Yine yukarıda linkini verdiğim kendimizin de kullandığı 1. kalite Avrupa üretimi güncellenen kablolar bu kablolardır. Sahibinden, gitti gidiyor gibi satış sitelerinde, parçacılarda, sanayilerde 300-500 lira arası fiyatlara satılmaktadır.

Kalitede 2. sırada gelen klon kablolar yine Avrupa üretimidir. Yukarıda anlattığım ürünle tamamıyla aynıdır aynı şekilde CE sertifikalı Avrupa standartlarında üretilmiştir. İlk üründen tek farkı güncelleme alamamasıdır. Güncelleme alamadığı için hangi sürümde üretildiyse orada kalır. Genelde 2004 model öncesi araçları destekleyebilmektedir. Bu kablolarda sahibinden gibi satış sitelerinde, parçacılarda, sanayilerde 200-300 lira arası fiyatlara satılmaktadır.

Kalitede 3. sırada gelen kablolar Çin üretimi kablolardır. bunlar Çin çakmaları içindeki en kaliteli kablolardır. 1 dolarlık değil de 5 dolarlık çip kullanılan ve malzeme kalitesi kısmen iyi olan bir kablodur. Bazı Çin ve Avrupa sitelerinde 40-50 Euro arası fiyatlara satılan, güncelleme alamayan ama genelde son sürümde üretilip pazarlanan ürünlerdir. Bu ürünler full sürüm değildir ama fule yakın çalışır. Bu ürünler aliexpreste pek satılmazlar. Genelde Avrupa sitelerinde ya da Avrupa’ya ve tüm dünyaya ürün yollayan bazı Çin sitelerinde bulunurlar. Sürüm eskidikçe bu ürünlerde fiyat düşer.

kalitede 4. sırada gelen en adi, kalitesiz ürünler yine çin çakmalarıdır. piyasada görebileceğiniz en kötü malzeme kalitesine sahiptirler kullanılan çip çok kötü olduğu için full sürümde hiçbir zaman kullanılamazlar. aliexpreste satılan malların büyük kısmını bu ürünler oluşturur. 5-10 dolara mal edilip 20-30 dolara ücretsiz kargo 2016 full son sürüm yalanlarıyla satılırlar. işte burada işin uzmanı srcn09 arkadaşın "Kimse aliexpress'den güncel kablo almaktan çekinmesin" dediği güncel!! Kalite kablolar bunlardır. Şuanda aliexpreste en günceli 15.7.1 versiyon vardır 29-30 dolara satılan. Genelde aliexpreste ve Türkiyede son sürüm diye satılan kablolar 15.7 (15.7.0) versiyondur. aliexpreste 25 dolara türkiyede 150-200 lira gibi bir fiyata son sürüm orjinal kablo, orjinal program diye satılarak bilmeyen insanlar kandırılır. Ross tech sitesinden bakın son sürüm vag com ne. Sürekli takip edin. Şuan 15.7.4 son sürüm, yarın 16.1 çıkarır son sürüm o olur. Daha aşağısını biri son sürüm diye satıyorsa yalancı, sahtekârdır.

Konu tarafımca müstakil bir başlık altında ürün linkleri de verilerek daha detaylı bir şekilde de değerlendirilmiştir. Lütfen bakınız...

http://ertwas.blogspot.com.tr/

http://forum.donanimhaber.com/m_114115347/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 7 Mayıs 2016; 23:56:38 >

• şimdi burada yazılanlardan birileri rahatsız olur hakkımda abuk sabuk şeyler söylemeye, şikayete başlarlar. burada forum yönetimine ricam her söylene inanıp bizi sorgusuz sualsiz afaroz etmemeleri. beni sevmeyenler, yazdıklarımdan hoşlanmayanlar, çıkarları bozulanlar, sevdiğiniz insanlar, arkadaşınız bile olsa ben şu ana kadar şahsi birşey yazmadım. Forumun eski üyelerindenim, yazdığım, daha önce de övdüğüm eleştirdiğim konular belli. lütfen fikirlerimizi anlatmamıza engel olmayın. Çıkar guruplarına hizmet etmeyin. Tekrar ediyorum bu işlerden bu yazdıklarımdan verdiğim linklerden bir kuruş menfaatim, bu işlerde en küçük çıkarım yok. bunlardan rahatsız olnaların menfaati varsa yukarda söylediğim gibi onları allaha havale ettim.

Çakma mallardan çok zarar gördüm ve başkalarının da aynı şeyi yaşamasını istemiyorum. En adi malı, çakma malı önerme özgürlüğü olup insanları kandırıp mağdur etmek, her türlü Çin sitesinden link vermek normalken, kaliteli malları önermek, insanları bilinçlendirmek neden bu kadar problem oluyor. Herkes tepemize üşüşüyor. Aliexperesi, adi Çin malını önerince tepki yok, Avrupa üretimi kaliteli malı önermek, bu malı ben kullandım denedim çok memnun kaldım demek anormal. Her önerdiğimiz malı illa biz mi satacağız, geçmiş yazılarıma bakın eskiden memnun kaldığım ürün aldığım Çin sitesini bile öneriyorum. Burada çıkar ilişkisi değil bilgilendirme var sadece.

İnsanlar bir ürünü alırken ne olduğunu bilsinler, orijinal vag kablo nedir, ross tech nedir, klon kablo nedir, çakma kablo nedir herkes öğrensin. Normal olan en kaliteliyi önermek değil midir? Bu konuda tercih insanların ama yaptığı tercihlerde bilinçli davransınlar diye bilgi veriyoruz. İster gider 400 dolar verir lisanlı kablo alır, ister 5 dolara adının önünde vag yazsa bile iş görmeyen vag kkl alır. anlamadığım şey adam arabaya 150-200 bin para döküyor, 1500 lira orijinal kabloya vermek zoruna gidiyor, 10 dolarlık çakma çin malını bağlama kardeşim o güzelim araca, git parana kıy orjinal liisanslı mal al. yazık çin malına verdiğin paraya, illa klon kullanacaksın bari Avrupa’sını kalitelisini kullan dediğimiz zaman biz reklam yapıyoruz biz kötü oluyoruz. En adisini öneren, reklam yapmıyor insanları bilinçlendirmiş oluyorlar, hatta en az paraya en adi malı aldıkları için mutlu oluyor, dolandırıldıklarını bilmeden birde teşekkür ediyorlar. Nasıl bir mantık bu, gel de anla….

• 2015 golf için sadece sağ ayna geri viteste aşağı inme ve selektörden follow me açtırmak istiyorum. madem kablolar bu kadar sorunlu, sorunsuzları da pahalı. kablo almak gereksiz geldi bana.

istanbul-avrupa'da bu ikisini ucuza yapacak bir yer???

Bu konuyu zamanında Yasin arkadaşımız ile birlikte araştırmalar yaparak aktif etmiştik ve bütün herkes ile kodlamaları vs paylaştık. Yasin arkadaşımızın katkısı paha biçilemez.

Saygılarımla

Bu kabloyu almak için bir link verebilir misiniz?

Yazılım nasıl oluyor peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

2015 golf için sadece sağ ayna geri viteste aşağı inme ve selektörden follow me açtırmak istiyorum. madem kablolar bu kadar sorunlu, sorunsuzları da pahalı. kablo almak gereksiz geldi bana.

istanbul-avrupa'da bu ikisini ucuza yapacak bir yer???

sadece özellik açacaksanız çin kablolarının kalitelisi genelde işinizi görür, şimdilik bir kere kullanacağım, araçta olan özelliği açarım bana yeter, kablonun diğer özellikleriyle işim yok, ilerde araç değiştirip farklı araçta da kullanmayacağım diyen için üretilmiş çin kabloları zaten.

özellik açma dışında farklı bir kodlama gerekip de boşa servise götürüp 100-200 lira vermeyeyim nasılsa kablo aldık biz de yaparız diyorsanız elinizdeki çin çakmasının o kodu görebileceği garantisi yok. bazı kodları görüyor bazısında yetkisiz alan diyor. o tamamen şansa kalmış. özellik açmada genelde problem yaşamazsınız ama diğerlerinde ne olur, o kısım muamma. deneyip açıyor mu açmıyor mu görmek gerekiyor. bazen x çin çakmasının gördüğü kodu y çin çakması görmüyor. kendi aralarında bile çok farklı kalitede. o yüzden diyoruz sorunlu, ne yapıp yapamayacağını alıp kullanmadan kestirmesi zor....

kodlama işlerini 50-100 lira civarı yapan yerler ya da arkadaşlar var. yukarıda tavsiye edilen yerler kişiler var bakın. bu kişilerin ellerinde genelde son sürüm kablo olur, her araçta kodlama işini yaparlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 2 Şubat 2016; 12:39:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahapurusha

quote:

Saygılarımla

Bu kabloyu almak için bir link verebilir misiniz?

Yazılım nasıl oluyor peki?

alacağınız ürürnün yanında bir cd gelecek. o cd de ürün programı var. alacağınız mal çakma olacağı iiçin kabloyu gelen cd dışında orjinal programla kullanmaya kalkmayın. ürün bloke olur ya da çip kullanılamaz duruma gelebilir. yurt içinden yada yurt dışından hangi kabloyu alacaksınız, hangi sürümü tercih edecekseniz, üşenmedim piyasadaki tüm kabloları anlattım. tek tek link verdim. almak istediğiniz her sürüm vag kablo bu linkte var. seç beğen al :)

http://ertwas.blogspot.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 7 Mayıs 2016; 3:15:22 >

• 2015 B8 passat trendline için neler yaptırabilirim ??
    Araç DSG ve benzinli

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

2015 B8 passat trendline için neler yaptırabilirim ??
    Araç DSG ve benzinli

Kontağın ilk açılışında ibrelerin sona vurup geri gelmesi
    Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken ve açarken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter)(Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)
    Coming Home fonksiyonunun otomatik olması (normalde bir kere selektör atılması gerekiyor)
    Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması
    Katlanır aynasının altında aydınlatma olan araçlarda ayna katlandıktan sonrada ışıkların açık kalması
    Ön Yol bilgisayarında araca ilave edilmesi gereken benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)
    Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi
    Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi (destekleyen modüllerde)
    Geriye takıldığında sağ aynanın aşağı inmesi
    Klima paneli "Auto" konumundayken klimanın çalışma şiddetinin gösterimi
    Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parkların da yanması
    Sinyallerin amerikan park olarak yanması
    Virajlarda sislerin yanması
    Araç kilitlendikten sonra açık kalan cam varsa bunun yağmur yağınca otomatik kapanması (highline araçlarda)
    Selektör attığınızda extra sis farlarının yanıp sönmesi
    XDS - Elektronik difransiyel kilidinin aktif edilip aracın daha iyi yol tutması
    Uzaktan kumandaya basılı tutarak camların açılabilmesi

bu vb. çok özellik B8 lerde aktif edilebiliyor.

• Arkadaşlar selamlar. Ankara'da özellikle kumandadan ayna katlama ve frende tüm led stopların yanması özelliğini açabilecek işini iyi bilen bir arkadaşımız var mıdır? Araç 2015 model tiguan.
  • 2013 Octavia aracıma hangi özellikler açabilirim birde bu işi yapan trakyada veya istanbulda bana yardım edecek birileri varmı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.