Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.192
Cevap
80
Favori
410.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar golf 7 2015 highline araç için rain closing olayını açmakla alakalı bir sorum olucak bilgisi olan arkadaşlara birde ani frende dörtlülerin yanması ile alakalı. Şimdiden teşekkürler cevap verebilcek arkadaşlara zaman ayırdıkları için.

Benim yağmur sensorum RLHS yani yeni sensorlerden fakat baya bir yapmama rağmen hatta RLHS menusundeki bit 1 ve bit 2 yi dahi aktif edebilmeme rağmen vac 15.7 ile yağmur sensörü araba kapalı iken çalışmıyor ( kol sensörde ve camlar elle tuştan açıldı arabada ) Yurtdışı forumlarını araştırdığımda 2015 araçlarda RLFS olan sensör RLHS olarak değişmiş ve bu sensörde yapılmıyormuş bu. 2015 model golf 7 de bunu yapan varmıdır acaba yada doğrumu acaba bu ?

Diğer sorum ise aşağıdaki adımları uygulamama rağmen yolda giderken frene kökledim bir iki kere 80 90 la giderken ama yanmadı neden olabilir ?

09-Central Electric

16-Security Acces :31347

10-Adaptation

Açılan pencereden

(11) Dyn.turn.signal modes-Nortwarn-blinken_NBA_Phase_2
    kısmını açıp akif ediyoruz

(12) Dyn.turn.signal modes-Richtungs_blinken_rechts
    kısmını açıp aktif ediyoruz

(13) Dyn.turn.signal modes-Richtungs_blinken_links

(16) Dyn.turn.signal modes-Warnblinken_Zuendung_EIN

(17) Dyn.turn.signal modes-Warnblinken_Zuendung_AUS

• tashandesign T kullanıcısına yanıt
    Panik frende dörtlülerin yanması için aracın tamamen durması gerkiyor diye biliyorum hocam.
  • üstadlar.ben vagcom olayına yabancıyım ama çok meraklıyım. 2012 skoda fabia aldım ve aktif olmayan özelliklerimi açtırmak istiyorum.Konya'da yanına gidebileceğim arkadaşlar varmı bana yardımcı olabilecek?
  • Merhabalar, konu da çok güzel bilgiler var. Ankara da vagcom kodlamasıyla ilgili yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba? Sahibinden de ilanı bulunanlardan maalesef pek iş çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi may-day -- 25 Ekim 2015; 11:45:47 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 27 Ekim 2015; 14:12:29 >
    Selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Audi A3 2013 (8V Kasa) kadran sona vurup geri gelmesi ve geri vitese takınca sağ aynanın aşağı inmesini yaptım.Ancak Amerikan park ve park sensörünü ekranda görsel olarak göstermeyi aktif edilecek yerleri bulamadım.Bu adımları nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler

Orijinalden alıntı: levoank

2009 jetta 1.6 da varmi bu vag com

vag olayı sizin aracınızda da var. Yardımcı olan çıkacaktır mutlaka. Çorum ve yakınındaki arkadaşlara seve seve yardımcı olabilmeye çalışırım.

• Skoda octavia elegance 2013 araç kullanıcısıyım. Aracımda onlarca özellik açtım ama artık hepsini eski hale getirmek istiyorum, hangi özellikleri açtığımı dahi unutmuş olduğumdan bunun bir yolu var mı bilmek istiyorum. Bu kod olayına girmeden önce hiçbir text dosyası halinde bir kayıt almadım. Yani şu anda ne yapacağım bilmiyorum, bir fikri olan varsa beni çok büyük dertten kurtarır. Yani ilk aldığım güne dönmek istiyorum. Bazı duyumlarıma göre benimle aynı marka ve model araca vag com kabloyu bağladığımızda bilgisayar ekranında ortada çıkan karakterleri alıp söylenen bir yere (benim araçta) kablo takıp yapıştırınca eski haline dönüyormuş diyorlar. Ama ne derece doğru bilemiyorum. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 9 Kasım 2015; 12:48:26 >

Orijinalden alıntı: ozzo27

Skoda octavia elegance 2013 araç kullanıcısıyım. Aracımda onlarca özellik açtım ama artık hepsini eski hale getirmek istiyorum, hangi özellikleri açtığımı dahi unutmuş olduğumdan bunun bir yolu var mı bilmek istiyorum. Bu kod olayına girmeden önce hiçbir text dosyası halinde bir kayıt almadım. Yani şu anda ne yapacağım bilmiyorum, bir fikri olan varsa beni çok büyük dertten kurtarır. Yani ilk aldığım güne dönmek istiyorum. Bazı duyumlarıma göre benimle aynı marka ve model araca vag com kabloyu bağladığımızda bilgisayar ekranında ortada çıkan karakterleri alıp söylenen bir yere (benim araçta) kablo takıp yapıştırınca eski haline dönüyormuş diyorlar. Ama ne derece doğru bilemiyorum. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

12.12.3 kablo işinizi görür hocam.

http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e.php

buradan kodlamaları tek tek kontrol edip geri alın. yapmadıklarınız varsa eski değerleri buradakinden farklıdır zaten. yeni değer olarak atadıklarınız buradakilerin aynısıdır. eski değerleri genelde not aktive dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

Seat ibiza cupra aracım var. sarıyer,maslak,üsküdar tarafların da vag com için yardımcı olacak arkadaş var mı ?
    yada aliexpresten alabileceğim kablo tavsiyeniz var mı ? hangi sürümü satın almalıyım ?

kodlamalar bunlar. denemek lazım hocam. kaç model aracınız?

http://www.stemei.de/pages/coding/seat-ibiza-6j.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 22 Kasım 2015; 20:41:21 >

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

2014 makyajlı jetta sahibi olup birkaç özelliği aktif ettim. Çorumda ikamet ediyorum arada tokata geçiyorum elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.

hocam helal olsun takdirlik bu davranışınız.

Orijinalden alıntı: mamply

hill holder saniyesini artırmamız mümkünmüdür?

hangi araç için sordunuz? golfte mümkün mesela.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.