Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.192
Cevap
80
Favori
410.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkaşlar ben ist avrupa yakasında oturuyorum 2010 polo araçım var kalan yakıt menzili kodlaması yaptırmak istiyorum bana yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokturkey

2013 Octavia aracıma hangi özellikler açabilirim birde bu işi yapan trakyada veya istanbulda bana yardım edecek birileri varmı

kadran selamalama,coming home leaving home vb. seyler açılabıliyor diye biliyorum.
  • herkese selamlar aracım 2005 model 1.6 fsi golf 5 comfortline 6 ileri otomatik bu araca vag com ile özellikler eklenebiliyor mu yağmur sensörü far sensörü sunrof var araçta birde emniyet kemeri ikaz lambası yanmıyor ve uyarı vermiyor bu özellik eklenebiliyor mu
  • arkadaşlar vag com 15.7.4 sürümü çıkardı. orjinal Ross Tech kabloları ya da güncellenebilme özelliği olan Avrupa kabloları olanlar 15.7.3 ten 15.7.4 sürüme yükseltebilirler. Kullandığımız avrupa kabloları 15.7.4 sürüme güncelledik.

Bu kabloların aslında güncellenemediğini söyleyip bizi yalancılıkla, sırf insanlara doğru bilgi verdiğimiz için bizi ürün pazarlamakla suçlayıp başlıklarımızı proveke edip sonra da şikayet ederek kapattıranlar, 15.7.4 sürümü çıkınca bunlar hep piyasadan kaçacak diyerek dürüst insanlara pervasızca iftira edenler görürler de yüzleri varsa belki utanırlar.

Çin malıyla aynı, orjinal ürün dışında hiçbir ürün güncellenmez sakın fazladan para verip de almayın deyip insanları kandırdığınız ürün güncellendi. meğer çin malıyla aynıysa elinizdeki çakma çin kabloyu 15.7.4 güncelleyin haydi. Bakalım daha ne yalanlarla insanları dolandıracaksınız, yazık yazık...

• yukarıda değinmiştim son sürüm güncellenebilir kablo diyerek çin malı 15.7 kabloları ya da vag kkl kabloları satıyorlar dikkat edin. son sürüm alacaksanız 15.7.4 versiyon olacak. güncellenebiliyorsa zaten 15.7.4 sürüme güncellenmiş olması lazım. daha aşağı kablolar güncellenebilir diyerek satılsa da inanmayın sahtedir çakmadır. 15.7.4 son sürüm kablodur. dikkat edin.

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

Son sürüm ürün programı bu. Orijinal kabloları olanlar Ross Tech programı buradan indirip kurabilirler. kurulumla ilgili video linkte var.

http://www.ross-tech.com/vcds/download/current.php

Güncelleme özelliği olan Avrupa son sürüm 15.7.4 ürün de budur...

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7.4-vagcom-cin-mali-degil-guncellenebilir-avrupa-urun-322911401/detay/

Çinde 25 dolara satılan üç versiyon önceki 15.7 sürümü "son sürüm" denilerek 200-250 liraya satılmakta ve insanlar yanıltılıp kandırılmaktadır.

http://www.aliexpress.com/popular/hex-usb-can-vag-com-interface.html

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7-plussorunsuz-program-pluskodlama-listesi-321502744/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7.0-2016-vw-audi-seat-skoda-gizli-ozellik-acma-343410269/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 25 Eylül 2016; 12:18:00 >

• ergun abi 15.7.4 sürümü çıktı demişsiniz ama bizdeki Avrupa kabloyu programı üzerinden update edemedik. hala 15.7.3 te kullanıyoruz. siz nasıl yaptınız, yardımcı olur musunuz?

Orijinalden alıntı: idealiser

ergun abi 15.7.4 sürümü çıktı demişsiniz ama bizdeki Avrupa kabloyu programı üzerinden update edemedik. hala 15.7.3 te kullanıyoruz. siz nasıl yaptınız, yardımcı olur musunuz?

benim yardımcı olabileceğim bir durum değil. satıcıyla iletişime geçin. program üzerinden update etmiyorsa servere bağlanamıyordur program. satıcı size link veriyor. oradan indirip 15.7.4 yükleyip kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 13 Mart 2016; 22:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Şu kurduğumuz sayfanın bile saçma sapan ticaretiniz ile kirlettiğiniz için sizleri tebrik ederim...

vag com hakkında iki tane başlık açtım sercan, profilimde son yazdıklarımda görürsün. Piyasadaki tüm sürümleri anlatıyor, hangisi hangi yıla kadar çalışıyor ne iş yapıyor, hepsini anlattım. kaliteliye kaliteli, kalitesize kalitesiz dedim. başlığın biri (vag com hakkında önemli bilgiler ve uyarılar) tamamen proveke edilip kapatıldı, diğer başlık (vag com nedir Satın alırken nelere dikkat edilmelidir) yazıma kapatıldı. Burada insanlar bilgi sahibi olsun, ihtiyacına göre hangi sürüm lazımsa baksın ona göre tercih yapabilsin diyerek konu açıyorum, anında şikayet ediliyor ve kapatılıyor.

Söylenilen şey, verilen tepki, avrupa ürüne niye kaliteli diyorsun? Ne diyeyim yani, kaliteli ürüne kalitesiz mi diyeyim. Ya da ürün güncellendiği halde, ürünün güncellendiği falan yok, çin malıyla aynı ürün, insanları kandırıyorlar diye yalan söyleyerek insanları dolandıran sahtekar satıcılar gibi ben de bile bile insanları mı kandırayım. elini vicdanına koy, şimdi burada hangi ürünün ticaretini yapıyorum. Orjinal üründen başlayarak kalite sırasına ve sürümüne göre tüm ürünleri sıraladım ve anlattım, ürün satsam insanlara neyi nereden alabileceğini niye anlatayım.

25$ dolara çinde satılan ürüne 200-250 liraya satılıyor demem mi yalan! 5$ çinde satılan kkl kabloyu 15.7.3 güncellenen sürüm diyerek insanlara satılıp insanların dolandırılmasını engellemem mi yalan! 15.7 son sürüm değildir, en son 15.7.4 sürüm çıktı demem mi yalan! Tüm yazdıklarıma bak. Açtığım başlığa bak oku, bu işleri benim kadar, belkide benden daha iyi bilen birisisin. burada anlatılan hangi bilgi yanlış yada yalan. Açtığım her başlığın yazıma kapatılmasına sebep olacak ne var da bana karşı böyle bir tutum içine giriliyor. Neden bu kadar rahatsız olunuyor.

İnsanlar bu işin ticaretini yapacaksa yapsınlar, yukarıda söyledim Allah daha çok versin, kimsenin işinde ticaretinde gözüm yok ama dürüst olsunlar, doğru neyse onu söylesinler. Yalanla ticaret yapıyorlarsa kimse benden söyledikleri yalanlara ortak olmamı beklemesin. Çin malı satıyorsa çin malı satıyorum desin, şu dönme kadar çalışır, bazı kodlamaları yapamayabilir, bazı birimleri tanımayabilir diye alıcıya açıkça söylesin. Bu ürün full sürümdür, orjinal kablonun yaptığı her işi yapar, günümüze kadarki tüm araçları sorunsuz görür diyerek insanları aldatmasın, güncellenebilen bir ürüne, bu ürün çin malıyla aynı, güncellenmez demesin, yada ürün güncelleniyor diye onu Orjinal Ross tech gibi pazarlayıp 300-500 liralık ürünü 800-1000 liraya satıp insanları kandırmasın. eğer birileri doğruyu söylemiyorsa birileri çıkar doğruyu anlatır. doğruyu söyleyene tepki göstermeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum.

http://ertwas.blogspot.com.tr/

http://forum.donanimhaber.com/m_114468818/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 7 Mayıs 2016; 2:51:45 >

• aynen söylediğim gibi, Beni eleştirenlere bakın fikir namına hiç bir şey olmadığını görürsünüz, anlamıyor gibi yaparak kasıtlı olarak aynı şeyleri yazıyorlar. söyledikleri şey hep aynı, benim reklam yaptığımı satıcı olduğumu iddia edip beni bahane ederek kendi reklamlarını yapmak.

yazılanların tamamı kasıtlı, başlığı provoke etmek sonra da şikayet edip kapattıracak. vag com hakkında her ürünü anlattığım başlıkları da bunlar provoke edip kapattırdılar. bunların yöntemlerini, insanları nasıl kandırdıklarını reklamlarını yaptıkları ortamlarda görürsünüz. dertleri bir şey anlatmak insanlara bilgi vermek değil, dertleri kasıtlı provokasyon ve başlığı kapatmayı sağlamak ardından insanları kendi ağlarına çekerek aldatmaktır. çünkü bu başlıkta insanları aydınlatan çok önemli bilgiler var, acilen kapanması lazım. insanlar doğruyu öğrendiğinde işleri zorlaşıyor.

http://ertewas.blogspot.com.tr/

http://ertvs.blogspot.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 7 Mayıs 2016; 3:29:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Şu kurduğumuz sayfanın bile saçma sapan ticaretiniz ile kirlettiğiniz için sizleri tebrik ederim...

siz de anlamışsınız hocam. helal olsun. bu elemanın attığı linklerden kablo alan adama şaşarım.

güncel olarak abanıyor. asla vazgeçmek yok. dh da her tarfta. dh kapatıyor o ısrarla yeni konu açıyor.

demek ki ne kadar menfaati var buradan anlasın herkes.

Orijinal VAG Com kablo Ross Tech'dir. İmkânı olan herkes mutlaka onu kullanmalıdır diye tavsiye ediyoruz. Orjinal Ros Tech kablo alamıyor illa klon kablo kullanacaksanız klon kablolarda kalite farkı var, en kalitelisini, son sürümü almak ve kullanmak lehinize olacaktır daha kalitesiz Çin malı ürünlerde ful çalışmadığı için problem yaşama olasılığınız çok yüksektir. Fiyatın ucuz olmasına aldanmamak gerekir, ful çalışmadığı için çok ucuza mal edilip satılabilmektedir. “Biz aldık her şeyi de yaptık” yalanları tamamen bir algı oluşturma çabasıdır.

Bizim görevimiz insanlara doğruyu anlatmaktır. Biz inançlı insanlarız, insanlara bilerek yalan söyleyip, onları aldatmanın kul hakkı olduğunu, büyük vebali olduğunu biliriz. Bu sebeple de ful çalışmayan çin sitelerinde 25-30 dolara, iç piyasada 200-250 liraya satılan kalitesiz ürüne, "bu ürün kalitesizdir" ful sürüm çalışan orijinal kablonun tüm özelliklerini taşıyan Avrupa güncellenebilir kaliteli ürüne de "bu ürün kalitelidir" demeye devam edeceğiz. Bu konularda insanların aldatılmasına göz yumup sesiz kalmayacağız. "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

forumumuzu yıpratmaya çalışıyorsan da bu mümkün değil. kendin çalıp kendin oynarsın. türkiyenin yeni, büyümekte olan ve en hit Golf platformuna kendince tavır almışsın.

kendine ait blog sayfası açıp forumumuz hakkındaki kasıtlı yaptığın hakaretleri ve iftiraları görmezden gelerek, affederek burada senin hakkında yazdıklarımı yine de geri alıyorum.

Gel barışalım. Sende yazdıklarını geri al. vag kablosu konusunda anlattıkların ve bu konuda yapacağın işte mesuliyet varsa şayet sana ait zaten. bizim yaptığımız da bize.

Forumumuzdaki olumsuz konu başlıklarını da kaldırdım bilgin olsun. sende hakkımızdaki blogu kaldırırsan iyi olur. husumet ve kavgaya gerek yok. ama yine de sen bilirsin. herkes kendine yakışanı yapar.

neticede insanlar burada bilgi edinme peşinde. neyi tercih ederlerse onu yapsınlar.

senin de doğruların var bizim de. bu sebeple yanlış yönlendirmeden kaçınalım.

senden de aynı yaklaşımı bekliyorum.

Defalarca söyledim ama tekrar edeyim. benim kişilerle yada bir kısım platformlarla bir derdim yok, benim derdim fikirlerle, kimseyi yıpratmaya çalışmıyorum, asıl siz kendinizi yıpratıyorsunuz, fikirlerinizin yanlış olunca elbette eleştiri olur, eleştiriye tahammül edemezseniz başka yerde eleştirildiğinizi görüsünüz. meşhur bir söz vardır, "doğruların kötü bir huyu vardır, er yada geç mutlaka ortaya çıkarlar" doğruları silerek, doğru yazanları engelleyip aşağılayarak bir yere varılmaz. eleştiriye, farklı düşüncelere açık olmazsanız büyüyemezsiniz. Yazdıklarıma tahammül etseydiniz farklı ortamlarda, blog sayfalarında kendinizi görmek durumunda kalmazdınız...

"neticede insanlar burada bilgi edinme peşinde. neyi tercih ederlerse onu yapsınlar." diye bir söz kullanmışsınız. ilk defa size katılıyorum ama sözünüzün gereğini yerine getirmelisiniz, evet insanlar bilgi edinme peşinde, öyleyse bırakın insanlar özgürce yazsınlar, hakaret aşağılama yoksa, anlatılanlar fikir bazındaysa müdahale olmaz. bir kısım fikirlere onay ver, bir kısmını engelle yada provoke et. yazılanları sil ve engelle, açtığı her başlığı provoke et ve kapattır, profilimi bakanlar açtığım başlıkların kapatıldığını göreceklerdir, orada farklı fikirler vardı. Fikrine aykırı her başlık kapatılacak, görüşler engellenecekse böyle bir durum kabul edilemez ve insanlar neyi tercih edip etmeyeceğini bilemez. her fikri görecek ki tercih yapabilsin. Tek bir fikrin olduğu yerde tercih değil dayatma olur...

Forum ortamlarında kötü bir gelenek yerleşmiş. bir kişi yanlış bir fikri savunuyor biri de o kişiyi eleştiriyorsa ve o kişi o forumda tanınan sevilen bir insan yada forum yönetiminde ise herkes direk o kişiyi savunmaya geçiyor. eleştiren anında linç edilip yazdıkları siliniyor ve ardından her türlü hakareti aşağılamayı yapmak serbest oluyor. Meşhur savunma şeklide şu: Burası bir aile ortamı, gelip huzurumuzu bozamazsınız? Aileden biri yanlış yapıyorsa, o kişi aile içinde diye illa onu savunmak durumundamısınız!

Mesela bir öğrenci yanlış yapar ve öğretmeni ailesine çocuğu şikayet eder "çocuğunuz şöyle şöyle yaptı" Bazı kendini beğenmiş aileler vardır, hayır asla benim çocuğum öyle bir şey yapamaz diyerek öğretmene atarlanır. Tavırlarına baksanız koskoca öğretmen yalancı, ufacık çocuk her şeyi doğru söylüyor. Hangisi öğretmen hangisi öğrenci anlamakta zorluk çekersiniz. Sizin durumunuzda aynen böyle. Bir forum yöneticisi başlık açmış başlıkta anlatılanların yarısı yanlış diğer yarısı yalan ve iftira. birisini siz yanlış düşünüyorsunuz demeye gör, hemen bütün forum "sen kimsin" havasına giriyor. forumda biri çok seviliyorsa ya da yönetici olmuş ise yanlış düşünemez. sanki her sözü, her açtığı konu doğru olacak diye bir mecburiyet var, sanısınız ki peygamber, yanlış yapma yalan söyleme ihtimali hiç yok. hemen linç edip hakaretlerle yazdıklarını engelleyip şerefini haysiyetini rencide edeceğinize ne söyleniyor bir bakın. bilmiyorsanız araştırın. Bu arkadaş farklı birşey söylüyor, acaba biz mi yanılıyoruz deyin birkerede. Bunu birileri sizi rezil etmeden yapmayı öğrenin.

http://www.golftutkusu.com/topic/1475-g%C3%BCncellenebilen-vag-kablosu-var-m%C4%B1-avrupa-s%C3%BCr%C3%BCm-kablo-ne-demek-ucuz-avrupa-s%C3%BCr%C3%BCm-vag-kablosu/

Bu başlıkta verdiğiniz bilgilerin doğru olmadığı ve benim anlattıklarımı üyeleriniz görüp size "bu nasıl iştir" diye farklı sorular sorup farklı görüşler gelince sanki olayı bilmiyor da araştırıyormuş gibi numara yapmaya başlamışsınız. Numara yapmanıza gerek yok, eğer amacınız bir şey öğrenmek olsa ben zaten size işin doğrusunu anlatıyordum, neden tüm yazdıklarımı anında silip de üyeliğimi engellediniz! Biraz saygı göstermesini bilseniz ve azıcık sabır olsa zaten çok şeyi öğrenecektiniz. Sizden çok bir şey istemedim, sadece birazcık saygı ve hata yaptığını anladığın zaman kibire, gurura kapılmadan özür dilemesini bilmek. Ben seni affettim haydi barışalım değil. Kardeşim kusura bakma, biz doğru bilmiyormuşuz, hakaret ettik kalbini kırdık, hakkını helal et demek o kadar mı zor! Samimi değilsiniz ama öyle varsayalım, yalanlarınız ortaya çıkınca ve üyeleriniz farklı şeyler söyleyince değişmeye karar verdiğinizi ve dediklerimi araştırıyor numarasını yutalım. Meğer araştırıyorsunuz, ben size anlatayım. Çocuğa anlatır gibi tek tek izah edeyim. Bana inanmazsanız başka yerlerde de araştırın, varacağınız sonuç değişmeyecek. Hatalı düşündüğüme inanıyorsan, şurada yanlış düşünüyorsun deyin, sizin söylediğinizi ben araştırayım. Haklı iseniz siz haklıymışsınız ben yanılmışım derim, sizin gibi kibire, gurura kapılıp yalanda, yanlışta ısrar ederek insanları bile bile aldatmam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 7 Mayıs 2016; 3:38:20 >

• Konu hakkında gerçekten doğruyu öğrenmek isteyenler ve araştırma yapanlar burada yazacaklarımı dikkatli okusun, varacakları sonuç burada anlatılanlarla aynı olacaktır.

Şimdi gelelim sizin doğru olduğunu düşündüğünüz iddialarınıza... şöyle bir fikir ortaya atılmış "Sadece orjinal kablo güncellenebilir. Nedenine gelecek olursak sırayla açıklayacağım. Ben yazılımcıyım bildiğiniz üzere. Ross-Tech firması yerinde olsam orjinal kabloya koyacağım şifreli bir yazılım ile bu kablo haricindeki hiç bir kablonun güncellenemiyor olmasını sağlarım. Sonuçta kablo server'dan gidip yeni veri alacak ve onu içindeki hafızaya yazacak...

İddianın temelindeki görüş "Sadece orjinal kablo güncellenebilir" Bu konuda bazı kimseler tarafından bilerek ya da konunun cahili oldukları için insanlara yanlış ve yalan bilgi verilmektedir. Ross Tech Vag Com kablo orjinal olduğu için güncellenebilir ama Ross Tech dışında güncelleme özelliği olan, her zaman son sürümde kullanılan, Avrupa'da ve Amerika'da üretimi yapılan çok kaliteli farklı Vag Com kablo sürümleri vardır.

Orjinal dışında hiç bir ürünün günceli alamayacağını yazılımcı olduğunu söyleyen kardeşimiz şöyle açıklamış: "Ben yazılımcıyım bildiğiniz üzere. Ross-Tech firması yerinde olsam orjinal kabloya koyacağım şifreli bir yazılım ile bu kablo haricindeki hiç bir kablonun güncellenemiyor olmasını sağlarım. Sonuçta kablo server'dan gidip yeni veri alacak ve onu içindeki hafızaya yazacak.”

Şimdi yazılımcı kardeşim dediğin zaten Ross Tech firması tarafından yapılmış, her yerde övdüğünüz, elinizdeki kalitesiz Çin kablosuyla İnternet açık bağlantı kurduğunda ürün bloke ediliyor. O yüzden övdüğünüz Çin çakmalarını kullananlara, İnternet ve virüs programını kapatın, kabloyu güncellemeyin diyorsunuz.

Ross Tech kullandığı bu teknolojiyi uzaylılardan mı öğrenmiş? Ross Tech firmasının yapabildiğini başka bir firmanın yapabilme ihtimali hiç mi yok? Sizin anlamadığınız olay, Avrupa kablonun farklı olmasıdır. Sizin sandığınız gibi piyasadaki her kablo Çin kablosu gibi değildir. Avrupa üretimi Vag Com kablo CE standardında, çok kaliteli bir çip kullanmış, kullandığı çip sayesinde ful sürüm çalışabiliyor, her birime sorunsuz girebiliyor, piyasadaki 2016 son modeller de dahil tüm araçları sorunsuz görebiliyor. VCDS programı firma mühendisleri ve yazılımcıları tarafından değiştirilip farklı bir formatta geliştirildiği için, Avrupa kablo internet açıkken kullanılabiliyor, Kablo Ross Tesch tarafından bloke edilemiyor, çipi yanmıyor. Kendi kaliteli programıyla her üniteye sorunsuz bağlanıp işlem yapabiliyor. Yine Avrupa ürün, Avrupa ya da Amerika'da bulunan kendi serverleri üzerinden ürün yazılımlarını, son güncellemeleri rahatlıkla kaliteli çipi üzerine aktarabiliyor.

Bilmem anlatabildim mi! sizin anlayamadığınız ya da anlamamakta ısrar ettiğiniz olay bu. gelelim diğer iddialarınıza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 18 Mart 2016; 2:52:10 >

• İddia sahibi sözlerne ve ithamlarına şöyle devam etmiş... "Neyse gelelim sahibinden sitesinde satılan bu kabloların ne olduğuna.

Bu kabloyu satın alanlar memnun çünkü kablo yeni sürüm çıkana kadar çalışacak. Avrupa diye satılan kabloların hepsi neden son sürüm?

Cevap= Çünkü son sürüm olmasa güncellemeye başlandığı an yanacak ve o kullanıcıya kötü geri bildirim yollanacak ve başka kablo satamayacak.

Sahibinden üzerinde süslüyorlar güven kazanmaya çalışıyorlar. Sonra forumlara girip sahte hesaplar açıyorlar ve önce forumun güvenini kazanıyorlar sonra bu kabloların reklamını yapıyorlar.

Düşünün 75 TL aldığınız kabloyu 400TL'ye satıyorsunuz. Temiz para...

Yeni sürüm kablo çıktığı an satış yaptıkları hesabı kapatıyorlar ve yeni bir hesap açıyorlar tekrar aynı düzen devam ediyor.

Şuna dikkat edin bu satışı yapanların hepsini hesapları yeni. Yani son güncel kablo ne zaman çıktıysa o zaman hesap açıp satışa başlıyorlar. Sahibinden sitesi üzerinden kontrol edin. Bu satış yapanlar 15.7.4 çıkınca kapanacak

İnşallah bu konu aramalarda google'da en önde çıkmaya başlar da bu dolandırıcılara kimse para kaptırmaz.

Ben üzerime düşen görevi yaptım"

Üzülerek size şöyle söyleyelim. siz üzerinize düşen görevi yapmamış, dürüst bir çok insana çok ağır ithamlarda bulunmuş, aleni iftira etmişsiniz. Ben çin malından pay almıyorum, sadece insanların fazla ödemesini istemiyorum diyerek dürüstlük pozları altında yalanlara devam ediyorsunuz. Size hem ben, hemde güncellenemez dediğiniz kabloyu kullanan diğer bazı üyeleriniz tarafından bu kablonun güncellenebildiği defalarca söylendi, bunu bilmenize rağmen meğer insanların dolandırılmasını istemediğinizi de iddia ediyorsunuz, o halde bilerek güncellenebilen kaliteli avrupa ürünü hedef almanıza ve "İnşallah bu konu aramalarda google'da en önde çıkmaya başlar da bu dolandırıcılara kimse para kaptırmaz" diyerek doğruyu söyleyen satıcılara dolandırıcı diyerek iftira etmeye, insanları bilerek aldatmaya sizi iten sebep nedir! Sizde zere kadar samimiyet yok, bilerek yalan söylemeye, kaliteli ürünleri kalitesiz, kalitesiz ürünleri de kaliteli gibi gösterip insanları aldatmaya devam ediyorsunuz. Şimdi gelelim meselenin doğrusunu anlatmaya...

"Sahibinden Gittigidiyor gibi satış sitelerinde güncellenemeyen çin mallarını "güncellenen ürün ile aynı" "orjinal ürün" "orjinal program" diye satan şahısların olduğunu ben de bilmekteyim. dikkat ederseniz yukarıda insanların bu konuda aldatılmaması için linkler verip durumu cesaretle, her türlü tepki ve hakareti üzerime çekerek açık açık anlatıyorum. Mesela Çinde 5 dolara satılan VAG KKL kabloyu, güncellenebilir son sürüm 15.7.3 diyerek 110 liraya satıp bilmeyen insanlar dolandırılmaktadır.

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/vag-com-15-7-3-vcds-vagcom-ariza-tespit-cihazi-221432616

Yalnız böyle bir durumun olması ve insanların kandırılması, satılan tüm ürünlerin aynı olduğu veya tüm satıcıların yalancı olduğu sonucunu çıkarmaz...

Piyasada gerçekten kaliteli, güncellenebilir ürün satan insanlar da var. Nereden biliyorsunuz, Nasıl bu kadar kendinizden emin konuşursunuz? diyorsanız, Avrupa güncellenen kabloları kullandığımız ve tanıdığımız için bu kadar emin konuşuyoruz. Bu kabloların gerçekten Çin mallarından çok farklı kalitede full sürüm olduğunu ve güncelleme aldığını tecrübe ederek, kullanarak öğrendik. Bu kablolar 75 liralık Çin kabloları gibi değil, ürün yeni sürüme güncelleniyor, güncelleme aldığında da çipi falan yanmıyor, İnternet açıkken kullanılabiliyor. Ürünü aldığımız satıcı da şuan için bir yere kaçmadı, bir sene önce aldığımız satıcı aynı yerinde duruyor. Kendisinden de aldığımız üründen de gayet memnunuz. Kullandığımız ürün budur:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7.4-vagcom-cin-mali-degil-guncellenebilir-avrupa-urun-322911401/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 26 Temmuz 2016; 0:23:15 >

• Sözlerinizin ispatı var mı diyorsanız onları da anlatalım.

400 liraya satılan ve güncellendiği söylenen ürünün aslında 75 liralık Çin malı olduğu, hiç bir şekilde güncellenebilme imkânı olmadığı, Avrupa ürün diyerek yalan söylendiği, yeni sürüm geldiğinde güncelleme alamayacağı, her zaman son sürümde satılmasının sebebinin de güncelleme aldığı imajı uyandırmak olduğu, son sürüm ürün sattığı için hep olumlu yorumlar aldığı gibi ağır ithamları sıralamadan önce satılan ürünlere keşke dikkatli baksaydınız. Söylediğinizin doğru olmadığı satıcının ürününden kolayca anlaşılıyor. Neren mi anlaşılıyor! Satıcının sattığı sürüm 15.7.4 yeni çıkmıştır ve piyasada daha çin çakması yok. Piyasada çakması olmayan ürünü güncellenmese 15.7.4 diye satamaz.

Sizin söyledikleriniz doğru olsa bunların hiçbirinin olmaması lazımdı. Bu ürün güncellenemeyen 75 liralık Çin malı olsa, bu satıcının sürekli son sürümde ürün satamaması lazım. Ürünü güncelleme aldığı için her zaman son sürümde ürün satışı yapıyor. afedersiniz ama milleti aptal sanıyorsunuz. Satıcı güncellenemeyen ürünü güncellenebilir diye satacak ve yeni sürüm çıkıp da ürünün güncellenmediğini görüp enayi yerine konulduğunu anlayan alıcı hiç tepki vermeyecek, hesabını sorarlar adama...

Meğer piyasada satılan tüm mallar 75 liralık Çin malı, Aliexpres’ten son sürümü alıp getirip 400 liraya satıyorlar. Alıexpreste satılan son sürüm 15.7.4 versiyon ürün bulun. Sizin 75 lira dediğiniz 25 dolarlık 15.7.0 versiyon. Hangi versiyonun son sürüm olduğundan haberiniz yok herhalde. İş bilmeyenlere son versiyon diye 15.7.0 versiyonu satıyorlar. Çinde 25 dolara satılan dört versiyon önceki 15.7 sürümü "son sürüm" denilerek 200-250 liraya iç piyasada da satıp insanlar kandırılmakta...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7-plus-sorunsuz-program-plus-kodlama-listesi-288699449/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-teknik-elektronik-test-olcum-cihazi-vag-com-15.7.0-2016-vw-audi-seat-skoda-gizli-ozellik-acma-321790449/detay

Aliexpreste satılan en güncel versiyon 15.7.1. Daha üst versiyonu satan bir satıcı ben göremedim daha. Onu da en ucuza satan 29 dolara satıyor. 75 lira değil 90 lira maliyeti var.

Demek ki 15.7.4 diye satılan hiçbir ürünün 75 lira olma ihtimali yok. Hele güncellenebilen bir ürünü, bırakın o fiyata satılabilmesi o fiyata üretebilmesi bile imkânsız. Kaliteli güncelleme alan çiplerin piyasa fiyatı belli. Güncellenen ürünün en az 40-50 Euro üretim maliyeti var. 80-250 Euro arasında da Avrupa satış piyasasına sahip.

Gelelim işin özetine, aklı vicdanı olan için yeterince açık anlatıp örnekler verdim. Demek ki neymiş piyasada satılan her ürün 75 liralık Çin çakması değilmiş, Orijinal Ross tech dışında güncelleme alan, full sürüm çalışan, Çin mallarına benzemeyen kaliteli ürünler de varmış. Güncellenebilir diyerek ürün satanların bazısı sahtekar olabileceği gibi gerçekten güncellenen kaliteli ürünler satan satıcılar da varmış. 15.7.4 sürüm çıkınca tüm satıcılar kaybolup gitmeyecekmiş. Bu konudaki değerlendirmeler için bloğuma bakabilirsiniz....

1. ihtimal olarak belirttiğiniz iddialarınızın doğru olmadığını delilleriyle sundum. gerçi sizde doğru olup olmadığından emin değilsiniz ama doğru gibi anlatıp insanları aldatmaya, doğruları saklayarak insanların kafasını karıştırmaya devam ediyorsunuz, o yüzden ihtimal demişsiniz. Şimdi gelelim 2. ihtimal olarak aktardığınız görüşlere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 23 Temmuz 2016; 8:36:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ertewas

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

2015 golf için sadece sağ ayna geri viteste aşağı inme ve selektörden follow me açtırmak istiyorum. madem kablolar bu kadar sorunlu, sorunsuzları da pahalı. kablo almak gereksiz geldi bana.

istanbul-avrupa'da bu ikisini ucuza yapacak bir yer???

sadece özellik açacaksanız çin kablolarının kalitelisi genelde işinizi görür, şimdilik bir kere kullanacağım, araçta olan özelliği açarım bana yeter, kablonun diğer özellikleriyle işim yok, ilerde araç değiştirip farklı araçta da kullanmayacağım diyen için üretilmiş çin kabloları zaten.

özellik açma dışında farklı bir kodlama gerekip de boşa servise götürüp 100-200 lira vermeyeyim nasılsa kablo aldık biz de yaparız diyorsanız elinizdeki çin çakmasının o kodu görebileceği garantisi yok. bazı kodları görüyor bazısında yetkisiz alan diyor. o tamamen şansa kalmış. özellik açmada genelde problem yaşamazsınız ama diğerlerinde ne olur, o kısım muamma. deneyip açıyor mu açmıyor mu görmek gerekiyor. bazen x çin çakmasının gördüğü kodu y çin çakması görmüyor. kendi aralarında bile çok farklı kalitede. o yüzden diyoruz sorunlu, ne yapıp yapamayacağını alıp kullanmadan kestirmesi zor....

kodlama işlerini 50-100 lira civarı yapan yerler ya da arkadaşlar var. yukarıda tavsiye edilen yerler kişiler var bakın. bu kişilerin ellerinde genelde son sürüm kablo olur, her araçta kodlama işini yaparlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: ertewas

quote:

Orijinalden alynty: beyinsis

2015 golf için sadece sa? ayna geri viteste a?a?y inme ve selektörden follow me açtyrmak istiyorum. madem kablolar bu kadar sorunlu, sorunsuzlary da pahaly. kablo almak gereksiz geldi bana.

istanbul-avrupa'da bu ikisini ucuza yapacak bir yer???

sadece özellik açacaksanyz çin kablolarinin kalitelisi genelde isinizi görür, simdilik bir kere kullanacagim, araçta olan özelligi açarim bana yeter, kablonun diger özellikleriyle isim yok, ilerde araç degistirip farkli araçta da kullanmayacagim diyen için üretilmis çin kablolari zaten.

özellik açma disinda farkli bir kodlama gerekip de bosa servise götürüp 100-200 lira vermeyeyim nasilsa kablo aldik biz de yapariz diyorsaniz elinizdeki çin çakmasinin o kodu görebilecegi garantisi yok. bazi kodlari görüyor bazisinda yetkisiz alan diyor. o tamamen sansa kalmis. özellik açmada genelde problem yasamazsiniz ama digerlerinde ne olur, o kisim muamma. deneyip açiyor mu açmiyor mu görmek gerekiyor. bazen x çin çakmasinin gördügü kodu y çin çakmasi görmüyor. kendi aralarinda bile çok farkli kalitede. o yüzden diyoruz sorunlu, ne yapip yapamayacagini alip kullanmadan kestirmesi zor....

kodlama islerini 50-100 lira civari yapan yerler ya da arkadaslar var. yukarida tavsiye edilen yerler kisiler var bakin. bu kisilerin ellerinde genelde son sürüm kablo olur, her araçta kodlama isini yaparlar...

gelip yine provakosyana baslamisin, alinti yaptigim yeri ben yazdim. oku bakalim ne yazmisim. Derdimin çin maliyla japon maliyla alakali olmadigini anla. derdim yalanlarin dogru gibi anlatilmasi ve insanlarin yalan yanlis bilgilerle yaniltilip kandirilmasi. insanlar engellemeyip arkasindan hakaret etmezseniz farkli üyelik almak zorunda kalmazlar, hem sirf görüslerini begenmedigin için engelle, adam derdimi anlatayim diye yeni bir üyelik alinca da arkasindan utanmadan fake üye, trol, dolandirici, satici diye iftira et...

olayi kisisellestirmeyi birak, farkindayim caninizi çok yaktim, baya rezil ettim. bundan böyle kasitli yalanlar üzerine baslik açip, arkadan insanlarin serefine haysiyetine hakaret etmemesini ögrenirsiniz. bir mal ucuz diye önerilmez, kaliteliyse önerilir, çin çakmasinin her isi yaptigini söylemeniz de yalan. 75 liralik ürün ile 300 liralik ürün ayni demenize birakin normal bir insani deli bile inanmaz, yaptiginiz is sadece birkaç kodlama.

sen tanımadığın işte inatla ısrar ediyorsun. siz o kabloyu görmediniz ve kullanmadınız, kullanana da sormuyorsunuz. anlatana da trol, satıcı, dolandırıcı diyerek iftira edip engelliyorsunuz. çin malı 2015 kadar çok malda kodlama yapar ama 2015 sonraki çok araçta sorunlu, adamlar boşuna ha bire yeni sürüm çıkarmıyor. 6 ayda 5 yeni sürüm çıkardı programlar çalışmadığı için. çinden aldığınız 15.7, 15.7.1 kablolar çok araçta çalışmaz, üç beş kodu görüyor diye her kodu görüyor sanıyosunuz hala.

biraz sabredip yazacaklarimi oku. belki bir seyler ögrenirsiniz. sen anlamazsan bir sey biliyorum sanip ahkam kesen o yazilimci yöneticiniz ile arabanin farlarini çakarli yaptim diye sevinen iki üç kodlama yapmakla dünyayi fethettigini sanan, kimseyi adam yerine koymayan arkadaslariniz da okusunlar ve bir seyler ögrensinler. Böylece bilmedikleri konularda baslik açip ahkam kesmeyi, dogruyu söyleyenleri de engelleyip arkasindan hakaret etmeyi karakter haline getirmezler.

Konuyu takip et, konuya baslarken çocuga anlatir gibi anlatacagim diye söylemistim, araya girip hirsini almaya çalisma, derdiniz birşeyler ögrenmekse yazdiklarimi okuyun ve konu hakkindaki cehaletinizin farkina varin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 18 Mart 2016; 21:23:53 >

• 1. ihtimal olarak sadece orjinal ürünün güncellenebileceğini ve güncellenen ürün diyerek satılan ürünlerin çin çakmasıyla aynı olduğunu iddia eden yazılımcı arkadaşımız 2. ihtimal olarak "Gerçekten avrupa sürüm kablo olabilir" diye belirtmiş. Uzman yazılımcı kardeşimizin konu ile alakalı cümleleri şöyle: "Gerçekten avrupa sürüm kablo olabilir. Ama ne kadar güncelleme alacağının garantisi yok. Çünkü orjinal ross tech'den almayacak güncellemeyi. Bir arkadaştan avrupa sürüm kablonun cd içeriğini aldım. Uygulamada sadece dil değişikliği var. serverdan veri al yerine free serverdan veri al yazmışlar. Dün vaktim kalmadı hangi ip'ye gittiğine bakamadım. Bu akşam hangi ip'den veri almaya çalıştığına bakacağım. Eğer normal uygulama ile bunun gittiği ip aynı ise bu ihtimali sileceğim"

Öncelikle ihtimal olarak belirttiğin husus ihtimal değil bir gerçek. İşin garibi güncellenen kablonun programını aldığını söyleyip de cümleye "Gerçekten avrupa sürüm kablo olabilir" diye saçma bir giriş yapılması. Sırf bu cümle bile yazılanların kasıtlı yazıldığını, Orjinal Ross Tech kablo dışında tüm kabloların Çin çakması gibi olduğu, Avrupa ürün olmadığı algısı oluşturmak için yalan söylenmeye devam edildiği gerçeğini ispat etmeye yeterlidir. Meğer ürünün programı elinde varsa demek ki güncellenen farklı bir ürün var. Güncelleme alıp alamadığını kontrol için serveri kontrol edip İp'sine bakmana da gerek yok kardeşim. Sana meseleyi anlattım. Güncellemeyi her hangi bir serverden alması mesele değil. Güncellemeyi bir serverden yada bir linkten alabilirsin, mesele güncellemeyi alabilecek kalitede bir çipe sahip olması. Güncellenen avrupa ürünü çin çakmasından farklı kılan yönü çipi. Avrupa üründe güncelleme alabilme kapasitesi olan kaliteli bir çip kullanılmış. çin malı üründe ise ucuza satılabilmesi için en kalitesiz çipler tercih edilmiş ve bu çipler ful programı kaldıramadığı gibi yeni sürüm programı da kaldırabilecek kapasitede değil...

Olayı herkesin anlayabilmesi için basit bir örnekle anlatayım. Elinizde 8 gb bir bellek var ve bu belleğe 16 gb veri atmanız gerekiyor. 8 gb belleğe bu verinin ancak yarısını yükleyebilme şansınız var. Çin çakması vag com cihazlarda da durum bir benzeri. Çinli ürünü ucuza maledip ucuza satabilmek için piyasadaki en kötü çiplerden birini kullanmış, çipin kullanım kapasitesi, veri kopyalayabilme kapasitesi belli. Orjinal programın sorunsuz bir şekilde o çipe atabilme imkanı yok. Bunu bilen çinli basit bir yazılım hilesine başvurmuş, program menülerini tam olarak çipe yüklemiş ve ardından en gerekli menü yazılımlarını önem sırasına göre çipin alabildiği kadarıyla yüklemiş. vag com da en fazla tercih edilen özelliklerin aktif edilmesi ile ilgili yazılımlar mümkün olduğu kadar fazla yüklenmeye çalışılmış, bu sebeple özellik açma ile ilgili alanlarda çin çakmaları birçok kodu görebilecek bir kapasitede ama genel menüde birçok birim programda görünse dahi menünün içi boş, O sebeple çin çakması ürünlerde birçok kodlamayı yapabilirsiniz ama menüde olan birçok birimi aktif olarak kullanamazsınız. Menünün programda görünmesi mesele değil, menü aktif olmadıktan sonra bunun bir anlamı yok.

Benzer yazılım hilesini çinliler flash bellek olayında da yapmışlar. Bakıyorsunuz belleğin üzerinde 128 gb yazıyor, gerçekten 128 gb sanıyorsunuz, fiyatına bakıyorsunuz 10-15$. O fiyata 128 gb belleği nasıl satıyor çünkü bellek 128 gb değil. Bilgisayara takıp baktığınızda 128 gb görünüyor ama aslında bellek 8 yada en fazla 16 gb. Yazılım hilesiyle 8 gb sonrasında da veri atılıyor gibi işleme devam ediyor ama belleğin kapasitesi ne kadarsa atılan veri aslında o kadar. İlk 8 gb verileri açabiliyorsunuz, 8 gb sonra yüklenmiş gibi görünen dosyaları açmaya çalıştığınızda dosya var ama içinin boş olduğunu, yani veri atılamadığını görüyorsunuz. Birde veri yükleme hızını kasıtlı çok düşük yapıyorlar, 128 gb veriyi 5 saatte atamadığından alan kişi veri atmaya uğraşıp işi çözüp dolandırıldığını anlayana kadar iş işten çoktan geçmiş oluyor. Çin malı vag com da aynen böyle. çipler bellekler gibi depolama yapmıyor ama onların da veri yazılabilmesi, bir üst fimware yüklenebilmesi için belli bir kapasitede, kalitede olması gerekli. Çin mallarında chip kalitesi düşük olduğu için program menüsü tam yüklü ama birimlerin yarısının içi boş. Mesela 128 gb olarak satılan bu ürün büyük ihtimal çakma çin belleği, ilginç bir şekil yapmış ama gerçek 128 gb olmadığını fiyatından kolayca anlarsınız. tipine bakan güzel görür ama alan kişinin dolandırıldığını anlaması baya zaman alacaktır...

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/kursun-gorunumlu-128-gb-usb-flash-bellek-mermi-210342096

İşin özeti bu. daha teknik detaya da girebilirim ama olayı birçok insan anlayamayacağı için gereksiz olur. Çin çakmalarının ful çalıştığını söyleyenler bu konuda doğruyu söylemiyorlar. O ürünlerin bir kısmı yarım bir kısmı ise çeyrek porsiyon.. Bu konuda bu sitede bir başlık açtım. Tüm ürünleri anlatıp başlıkta detay bilgi vermeyi de düşünüyordum ama başlık menfaatlerine zarar verdiğim kişilerce provoke edilip kapatılınca bu bilgileri verebilme imkanı kalmadı. Başlık kilitlenip güncelleme ihtimali kalmayınca bilgileri güncelleyebilmek için blog sayfası olarak da yayınladım. Gerçi bilginin kıymetini bilmeyen, bilene de saygı gösterilmediği bir ortamda hak etmeyen insanlara bilgi vermenin de bir anlamı yok. Bir şeyler anlatıyorsak insanların kasıtlı kandırıldığını görüp vicdanımızın kabul etmemesi sebebiyledir, yoksa şahsıma karşı takınılan tutuma bakılınca o tiplerle günahımı bile paylaşmam kendime hakaret olur. Vag com sürümleri hakkında bilgi almak için ilgili başlığa bakınız. Belirttiğim gibi başlık kilitlenip güncelleme imkanı kalmayınca güncel versiyonları anlattığım blog sayfamdan da konuyu takip edebilirsiniz.

Avrupa ürününü ful çalışması ve güncelleme alabilmesi tamamıyla çipiyle alakalı bir durum. Yazılımcı kardeşimiz "Dün vaktim kalmadı hangi ip'ye gittiğine bakamadım. Bu akşam hangi ip'den veri almaya çalıştığına bakacağım. Eğer normal uygulama ile bunun gittiği ip aynı ise bu ihtimali sileceğim" diye çok garip bir yaklaşımla iyice saçmalayıp aslında iyi niyet taşımadığını da açıkça belli etmiş. Bu cümleyi görünce bu arkadaşın nasıl yazılımcı olduğu konusunda ciddi tereddütler oluştu bende. Söylediğim gibi mesele veriyi belli bir serverdan alma değil, bugün bir serverden yayın yapar, yarın o serverı kapatır başka server üzerinden yayın yapmaya başlar. Mesele veriyi kaldırabilecek altyapıyı kurabilme, alt yapı uygun olduk tan sonra ister serverden yükle, ister belleğe veya cd'ye at git programı kur yükle, istersen başka bir ortamdan indir yükle, hiç fark etmez.

Meğerki yazılımcısın ve bu işlerden anlıyor, işin uzmanı gibi ahkam kesip Avrupa ürünün Çin malıyla aynı olduğunu iddia ediyorsun, elinde Avrupa ürüne ait program da var, bu programı çok övdüğünüz Çin malına yüklemeye çalış bakalım, hadi yükleme işini beceremeyeğini varsayalım ve yükleme için gerekli aparatlarının olmadığını düşünelim, o zaman elindeki programı kurup Çin malıyla kullanmaya çalış. Bak bakalım çin kablosu çalışıyor mu? Çalışmayacağını göreceksin, Çalıştırabilmek için de çok çabalama, çin kablosunu çalıştıramadığın gibi, çipini falan yakar, elindeki yarım çalışan kablodan da olursun. Açtığın başlığın sonunda Çin malından bir çıkarımız yok, bu ürünlerin satışından pay falan almıyorum diyorsunuz da Avrupa ürüne ait programın Çin malıyla aynı olmadığını gördüğün, programı incelediğin halde, devamlı "orjinal ürün dışında hiçbir ürün güncellenemez, diğer ürünler çin malıyla aynı" yalanını ısrarla söylemeye neden devam ediyorsunuz!

Uzman yazılımcı kardeşimiz eğer İp orjinal ross tech serverine gidiyorsa bu ihtimali silecekmiş. Merak etme, Avrupa kablonun server farklı, güncellemeyi kendi serveri üzerinden veriyor. İstese bu firma iyi bir yazılımla direkt Ross Tech linki üzerinden program indirmeyi de sağlar. Bu kadar sağlam bir altyapı kuran ve program üzerinde köklü değişikler yapmayı başaran ve çok iyi yazılımcıları olduğu anlaşılan bu firma risk alıp da bunu yapmayı tercih etmemiş. Daha önceki bazı sürümlerde, son olarak Çin çakması 12.12.3 sürümde bile güvenlik duvarı kırıldı ve programı direkt Ross Tech sitesinden indirip yükleyebiliyorduk. İp Ross Tech firmasına ait olsa ne yazar, güvenlik duvarını kırdı mı altyapın varsa her türlü programı her şekilde indirebilirsin. Bu olaydan dahi haberiniz yok, birde çıkmış yazılımcıyım diye millete akıl veriyor, aslında işin doğrusunu da bildiğiniz halde kasıtlı olarak yalan yanlış bilgilerle insanları yanıltıyorsunuz.

Burada söylediğiniz doğru olma ihtimali olan tek bir cümle var. o da "Avrupa kablonun ne kadar güncelleme alacağının garantisi yok. Çünkü orjinal ross tech'den almayacak güncellemeyi" cümlesi. Aslında bu cümlenin de doğru olma ihtimali yok. Şöyle izah edeyim: Bu mantıkla düşünürsek yarın Ross tech firmasının da kapanma ihtimali var, sonsuza kadar orjinal kablonun da güncelleneceği garantisi yok. Yarın firma kapanıp da güncelleme işi bitse ne söylenebilir! Bu risk her ürün için geçerli. Ben Avrupa güncellenen ürünü 14.10 iken aldım ve şuana kadar 14.10.2, 15.7, 15.7.1, 15.7.2, 15.7.3 ve son olarak 15.7.4 güncellemesini aldı. Yani altı güncelleme yükledik. Bu firma yarın güncelleme vermeyebilir diye düşünülebilir ama bunu yapmasının bir anlamı, mantığı olmaz, bunu yapmak kendi ayağına kurşun sıkması gibi bir şey olur. Tüm itibarını ve tüm piyasasını anında sıfırlar. İşte o zaman çin malından tek farkı ful sürüm çalışıyor olması kalır. Eğer bunu yaparsa "bu ürün daha güncelleme alamıyor" diye çıkar açıkça söyleriz. sizin yaptığınız gibi "bu ürünün güncellenme ihtimali yok, piyasadaki çin mallarıyla aynı, 75 liralık çin malını 400 liraya güncellenebilir diyerek insanlara satıyorlar" diye ahkam kesip milleti bile bile aldatıp kandırmayız... Konu hakkındaki geniş değerlendirmeler için bloğuma bakınız...

http://ertvs.blogspot.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 7 Mayıs 2016; 4:02:50 >

• Merhabalar şuanda kodlama ile ilgili bir problemim var yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Aracımda mercekli bi-xenon far sistemi var, gündüz sellektör yaptığımda yani kısa farlarım kapalı iken sellektör yaptığımda farlar yanıp sönüyor. Fakat akşamları far sensörü devreye girip kısa farlarım yanarken sellektör yaptığımda kadranda mavi olarak görülüyor fakat mercekler açılıp kapanmıyor yani uzunlarım yanmıyor , daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba , otoban farı ayarları ile oynarken oldu eski haline aldım fakat değişiklik olmadı.

Ayrıca BCM modülünü değiştirdim 2 anahtarımda aracı çalıştırıyor imobilzer da sıkıntı yok ama Kapıları Uzaktan açıp kapatamıyorum. Remote kayıdı nasıl yapılır BCM içinden bi yerde kayıt etmeye çalıştım ama lisanslı yazılım gerekiyor hatası aldım başka bir yolu varmıdır ? 15.7 sürümü kablo kullanıyorum

Kolay Gelsin
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakteri_16 -- 20 Mart 2016; 13:36:54 >

• genelde lisans hatasını uzun kodlama problemi olduğu zaman veriyor, full versiyon olmayınca bazı programlarda kaydetme işlemi yapamıyor, 15,7, 15.7.1 ve 15.7.2 yazılımlarda uzun kodlama hataları ciddi olarak yaygın bir problem. boşuna orjinal Ross tech yada güncelleme alabilen kabloları önermiyoruz. Bu iki ürün dışında uzun kodlama ve kayıt, sabitleme işlemlerinde mutlaka problem yaşanıyor.

http://store.ross-tech.com/shop/cat/VCDS.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertewas -- 26 Temmuz 2016; 0:25:30 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.