Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.192
Cevap
80
Favori
410.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanladım şimdiden.. :) Ben amerikan parkaları açmamıştım zaten.. Senin yerinde olsam amerikan parkları kapatırdım..

Keşke Orhan abi burada olsaydı da açabilseydik hemen.. Çok havalı bir özellik, denemek için sabırsızlanıyorum..

2014 OCTAVIA A7 ELEGANCE 1.6 TDI DSG
    Alüminyum Jant 18" Gemini Antrasit Dizayn + Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 + Eibach Pro-Kit Yay + Eibach Pro-Spacer + Dekoratif Marşpiye Takım Nikelaj + Dekoratif Kapı Çıtası + Çelik Pedal Takım + Spor Bagaj Spoyler
    52
    Apple iPhone 7 128 GB Siyah - New Beats Tour - JBL PlayUp - TISSOT PRS 516 EXTREME AUTOMATIC T079.427.27.057.00 - Toshiba Satellite P755-10J - Logitech Performance Mouse MX™
  • dostlar istanbul avrupa yakasında tanıdıgınız elektronikci varmı...bu gizli özellik dediklerini yüklüyecem.... tavsiye ettikleri ender elektorik var oda karsıda ....

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/passat/passat-b8-2015/gizli-ozellikler-passat-b8.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 20 Şubat 2015; 15:52:02 >

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • ozzo27 kullanıcısına yanıt
    4LÜLER açıkken de yanıyor mu acaba ledler :) Yanıyorsa süper..

Bir de Farlar açıkken yine çalışıyor mu? Yani sadece gündüz ledleri yanarken geçerli değil de mi?

Alüminyum Jant 18" Gemini Antrasit Dizayn + Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 + Eibach Pro-Kit Yay + Eibach Pro-Spacer + Dekoratif Marşpiye Takım Nikelaj + Dekoratif Kapı Çıtası + Çelik Pedal Takım + Spor Bagaj Spoyler
    52
    Apple iPhone 7 128 GB Siyah - New Beats Tour - JBL PlayUp - TISSOT PRS 516 EXTREME AUTOMATIC T079.427.27.057.00 - Toshiba Satellite P755-10J - Logitech Performance Mouse MX™
  • gdervisoglu kullanıcısına yanıt
    Yanıp yanıp sönüyor ledler dörtlüler açıkken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 20 Şubat 2015; 11:55:52 >

Orhan abiiii..

52
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

Hocam açtım, bir an önce seni forumda görmeyi istiyoruz tekrar :)

@Aynen SATURNUS2015 hocamın verdiği kodlarla oluyor @gdervisoglu, tavsiye ederim. Ancak şöyle bir uyumsuzluk oluştu. Bu özellikten sonra amerikan park'ı da açtım. Fakat şimdi sinyal verirken (örneğin sola sinyal verdik), sağ tarafın sinyal lambaları da sönük bir şekilde yanıp sönmeye başladı. Dolayısıyla anladığım kadarıyla amerikan sinyal ile bu özellik bir arada olmuyor herhalde. Aşağıya amerikan park yapmadan önceki çektiğim kısa videoyu paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=N-2t4BO40yo

hocam hayırlı olsun çok sevindim yaptığınıza. amerikan parkla ilgili eksikliği hallettiniz mi. büyük ihtimalle sırasına göre girmediniz amerikan park kodlarını.

baştan ve gördüğünüzün aynısını girin olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

oyy

Orhan abiiii..

göktuğ. yaparız onu da inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 21 Şubat 2015; 22:09:46 >

1-Emniyet kemer uyarısını deaktif yaptım

2-Arka ledleri ön ledlerle aktif ettim

3-Ani frende dörtlülerin flaşör şeklinde çakmasını aktif ettim

4-Skoda logosunu RS yaptım

5-Lap timer açtım

6-Yağmurda camların otomatik kapanmasını aktif ettim

7-Geri viteste yolcu aynasının aşağı inmesini aktif ettim

8-Selektör yaparken sis farlarının da yanmasını aktif ettim

9-Ek yakıt özelliğini aktif ettim

10-Sürücü kursu kipini aktif ettim

11-Sinyallerin ledlerle senkronize yanmasını yaptım

12-Adaptif farlarla sislerin virajlarda yanması hız sınırını yükselttim

13-Kadran selamlamayı açtım

14-Arka plaka ledlerinin hatasını kaldırdım

15-Klima AUTO'da iken fan şiddetini gösteren ışıkların yanması

16-Konforlu sinyal sayısını üçten beşe çıkartma

Aklıma gelenler şimdilik bunlar, ancak mutlaka başka unuttuğum özellikler de vardır. Bunun dışında bir türlü yapamadığım bir özellik var ve bunu yapanlar da var. Kumandaya uzun süre basında aynaların otomatik kapanması. Bu özelliğe çok ihtiyacım var, kod girerken denilen her şeyi yaptım, hatta oradaki diğer seçenekleri de denedim. Ama bir sonuç alamıyorum bir türlü! Deli olacağım. Bir de hiç denemedim ama direksiyonu dinamik yapma kodu var, onu deneyince ne değişecek çok merak ediyorum. Bunun dışında şöyle bir endişem var ilerisi için; bu işe başlamadan önce .text dosyası şeklinde bir kayıt alınıP (VARSAYILANA GERİ DÖNMEK İÇİN BİR SORUNDA) akabinde bir sorun çıktığında fabrika haline geri dönmek için kullanılıyormuş. Ben bunu yapmadım ve bir sürü özellik girdim, yani ne girdim ne yaptım yukarıda da söylediğim gibi toparlamak imkansız. Aklıma gelmiyor bile :) İnşallah bir sorun çıkmaz diyorum.

Yine denemediğim ama var olduğunu duyduğum bazı kodlar var;

Bolero ekrandaki logoyu değiştirme, El frenini çektiğimizde gündüz farlarının sönmesi (Özellikle gece bir yerde birini beklerken benim için gerekli oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 21 Şubat 2015; 23:05:50 >

• quote:

Teşekkür ederim Orhan abi (Orhan değil mi?), o sıkıntıyı çözmeye uğraşmadım, amerikan parkları kapattım. Şu ana kadar hatırladığım, açtığım özellikler;

1-Emniyet kemer uyarısını deaktif yaptım

2-Arka ledleri ön ledlerle aktif ettim

3-Ani frende dörtlülerin flaşör şeklinde çakmasını aktif ettim

4-Skoda logosunu RS yaptım

5-Lap timer açtım

6-Yağmurda camların otomatik kapanmasını aktif ettim

7-Geri viteste yolcu aynasının aşağı inmesini aktif ettim

8-Selektör yaparken sis farlarının da yanmasını aktif ettim

9-Ek yakıt özelliğini aktif ettim

10-Sürücü kursu kipini aktif ettim

11-Sinyallerin ledlerle senkronize yanmasını yaptım

12-Adaptif farlarla sislerin virajlarda yanması hız sınırını yükselttim

13-Kadran selamlamayı açtım

Aklıma gelenler şimdilik bunlar, ancak mutlaka başka unuttuğum özellikler de vardır. Bunun dışında bir türlü yapamadığım bir özellik var ve bunu yapanlar da var. Kumandaya uzun süre basında aynaların otomatik kapanması. Bu özelliğe çok ihtiyacım var, kod girerken denilen her şeyi yaptım, hatta oradaki diğer seçenekleri de denedim. Ama bir sonuç alamıyorum bir türlü! Deli olacağım. Bir de hiç denemedim ama direksiyonu dinamik yapma kodu var, onu deneyince ne değişecek çok merak ediyorum. Bunun dışında şöyle bir endişem var ilerisi için; bu işe başlamadan önce .text dosyası şeklinde bir kayıt alınıP (VARSAYILANA GERİ DÖNMEK İÇİN BİR SORUNDA) akabinde bir sorun çıktığında fabrika haline geri dönmek için kullanılıyormuş. Ben bunu yapmadım ve bir sürü özellik girdim, yani ne girdim ne yaptım yukarıda da söylediğim gibi toparlamak imkansız. Aklıma gelmiyor bile :) İnşallah bir sorun çıkmaz diyorum.

Yine denemediğim ama var olduğunu duyduğum bazı kodlar var;

Bolero ekrandaki logoyu değiştirme, El frenini çektiğimizde gündüz farlarının sönmesi (Özellikle gece bir yerde birini beklerken benim için gerekli oluyor)

Akl

Aynen hocam teşekkürler.

aynaların otomatik kapanmasını yapan var mı?

sorun çıkarsa yeniden girer açarsınız özellikleri endişe etmeyin.

bence amerikanları gördüğünüz gibi yeniden deneyin derim.

yanınızda olsam da kolayca yardım etsem size ama elimden birşey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 21 Şubat 2015; 22:54:50 >

• SATURNUS2015 kullanıcısına yanıt
    Tabi, hatta @ssanol adlı arkadaş yapan.

https://www.youtube.com/watch?v=6n4IyQVcPfI&feature=youtu.be

Amerikan park sizce güzel mi? Yani dışarıdan bakıldığında?

Tabi, hatta @ssanol adlı arkadaş yapan.

https://www.youtube.com/watch?v=6n4IyQVcPfI&feature=youtu.be

Amerikan park sizce güzel mi? Yani dışarıdan bakıldığında?

bence amerikan park güzel.

peki arkadaş ile görüşme yaptınız mı neden olmadığı konusunda. araçlarınızın özelliği aynı mı arkadaşla. açılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 21 Şubat 2015; 23:06:41 >

Özellik aynı, arkadaşa sordum. Bir ara yazacak bana kendindeki kodu. Bekliyorum.

Bu arada senin tavsiye edeceğin başka özellik var mı abi? Golf 7 ile bizim araçlar hemen hemen aynı :)

Bu arada şu ürünü sipariş verdim, tr'de yok sanırım. Olsa da daha pahalıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=6UU67DadjUc

Videoda aşağıda yorumlarda sordum nereden aldığını, link verdi bende sipariş geçtim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 21 Şubat 2015; 23:17:20 >

Özellik aynı, arkadaşa sordum. Bir ara yazacak bana kendindeki kodu. Bekliyorum.

Bu arada senin tavsiye edeceğin başka özellik var mı abi? Golf 7 ile bizim araçlar hemen hemen aynı :)

Bu arada şu ürünü sipariş verdim, tr'de yok sanırım. Olsa da daha pahalıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=6UU67DadjUc

Videoda aşağıda yorumlarda sordum nereden aldığını, link verdi bende sipariş geçtim. :)

listede açabileceğin bunlar kalmış.

http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/dwa-schaerfen-mit-horn-quittieren.php

http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e/blinker-gedimmt-us-standlicht.php

sizde coming home nasıl çalışıyordu. araçtan inmeden sinyali aşağı bir kez çekmekle mi. bizde böyleydi. ben bunu kodlarla şoför kapısının açılmasıyla CH nin yanması olarak yaptım çok kullanışlı gerçekten ama stemeide sizin kod listesinde göremedim. acaba golf 7 listesindeki kodlarla çalışır mı? denemek lazım.

http://www.stemei.de/pages/coding/vw-golf-7/coming-home-automatisch-aktivieren.php

yağmurda camların kapanması olayını ben açamadım. en son aşamada RLS kodu istiyor ve bizim elimizdeki kabloyla olmuyor. RLS göstermiyor. bayinin elindeki orjinalle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 21 Şubat 2015; 23:31:33 >

Orhan abi o korna sesini istemedim. Yani çok gürültü çıkıyor kanımca. Ama bolero ekrandan BİP sesini aktif ettim, hoş bir ses çıkıyor açma kapamada.

American parklar ise tekrar aktif edeceğim

Bende yağmurda kapanma olayında hiçbir kod istemedi, direk oldu.

Bu arada bizde coming-leaving home varsayılanda var zaten. Şu şekilde çalışıyor,

coming home= Aracı durdurup anahtarı çektiğimizde dışarıdaki tüm ışıklar sönüyor, anahtarı çeker çekmez içerideki aydınlatmalar (ayak aydınlatmaları dahil) yanıyor, sonra kapıyı açtığımız anda içerideki aydınlatmalar sönüyor ve ön-arka farlar yanıyor (sisleri aktif etme de var ben sarı-beyaz kombinasyonunu beğenmediğim için aktif etmedim kodla) ve yine bolero ekrandan isteğimize göre (15-30-60) saniye yanık kalmasını sağlayabiliyoruz.

Leaving home= Kumandaya bastığımız anda tüm ışıklar yanıyor, içeri aydınlatmalar da dahil.

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzo27 -- 21 Şubat 2015; 23:53:16 >

• quote:

Orhan abi o korna sesini istemedim. Yani çok gürültü çıkıyor kanımca. Ama bolero ekrandan BİP sesini aktif ettim, hoş bir ses çıkıyor açma kapamada.

American parklar ise tekrar aktif edeceğim

Bende yağmurda kapanma olayında hiçbir kod istemedi, direk oldu.

Bu arada bizde coming-leaving home varsayılanda var zaten. Şu şekilde çalışıyor,

coming home= Aracı durdurup anahtarı çektiğimizde dışarıdaki tüm ışıklar sönüyor, anahtarı çeker çekmez içerideki aydınlatmalar (ayak aydınlatmaları dahil) yanıyor, sonra kapıyı açtığımız anda içerideki aydınlatmalar sönüyor ve ön-arka farlar yanıyor (sisleri aktif etme de var ben sarı-beyaz kombinasyonunu beğenmediğim için aktif etmedim kodla) ve yine bolero ekrandan isteğimize göre (15-30-60) saniye yanık kalmasını sağlayabiliyoruz.

Leaving home= Kumandaya bastığımız anda tüm ışıklar yanıyor, içeri aydınlatmalar da dahil.

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

yağmurda kapanma olayında RLS diye Adaptation 10 kısmında bir select açmanı istemedi mi? onu aktiv edemedim RLS bölümü yoktu çünki.

CH nin kodu olmamasından belli sizin listede. demek ki kapıyı açar açmaz otomatik çakıyor . biz kodla aktif hale getirdik. sinyal koluyla kim uğraşacak boyna. LH de sorun yok zaten. bizde de aynı.

Octavia neymiş öyle. Kıskandım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 21 Şubat 2015; 23:59:49 >

• Arkadaşlar gelen cd leri laptop a takınca boş demesinin sebebi işletim sisteminden kaynaklanıyor.. CD writer bos görüyor... Win 7 32 bit okumazken win7 64 bit CD nin içerisini görüyor... Size tavsiyem stres yapmadan farklı bilgisayara takip oradan USB bellek ya da nasıl isterseniz hafıza kartı da olur klasörü kopyalayıp tekrar çalıştırmak...sıkıntı %100 geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben hem win7 32 bit, hem de win7 64 bit'de denedim. İkisinde de açmadı. Ama xp vs falan denemedim. Onu bilemiyorum. Birde dolu cdlerde genelde az da olsa arka tarafına bakınca doluluğu ile doğru orantılı olmak kaydıyla (çekme cd lerde tabi, orijinallerde değil) şerit oluyor, fakat bunda yoktu.

Ben hem win7 32 bit, hem de win7 64 bit'de denedim. İkisinde de açmadı. Ama xp vs falan denemedim. Onu bilemiyorum. Birde dolu cdlerde genelde az da olsa arka tarafına bakınca doluluğu ile doğru orantılı olmak kaydıyla (çekme cd lerde tabi, orijinallerde değil) şerit oluyor, fakat bunda yoktu.

sorun değil zaten download linkini vermiştik yukarıda.

Orijinalden alıntı: argimax

Güzel konu takipp vw aracım olursa uygulayacagım:D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.