Şimdi Ara

[v52 EVOLUTiON-X][v50 - v51][UNTOUCHED][JUST HACKED - AUTO & FORMATLANABiLiR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
11.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: svs

Bence hiç acele etmenize gerek yok v50 den farklı olmayan bir yazılım. Dokunmatiği bir tek iyileştirilmiş. RDS problemi hala devam etmekde bilginize.

Alıntıları Göster
    yanlıs kodla flas attım ıngılızce oldu turkce nereden bulabılırım bılen yokmu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Bu v51 hackte bi hız artışı herhangi bi artısı var mı ona göre ya orkjinal ya bunu kurucam kullanan arkadaşlar ne dersiniz?

Bir üstteki mesajda yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

BEYLER RDS OLAYINI DENEYİP CEVAP YAZARMISINIZ V50 YÜKLEYENLER

RDS ışığı yanıyor fakat rds özelliği çalışmıyor. Bilginize. Yani problem halen devam etmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe574

yanlıs kodla flas attım ıngılızce oldu turkce nereden bulabılırım bılen yokmu beyler

İlk mesajı okuyun:telinize ait euro2Turkey kodunu seçeceksiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Peki öncesinden nerden kurmş olacağız bu v51'i? Link yok mu?

Biraz araştırsanız bulacaksınız ama ; bu konuyu inceleyin - TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: efe574

İlk mesajı okuyun:telinize ait euro2Turkey kodunu seçeceksiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Peki öncesinden nerden kurmş olacağız bu v51'i? Link yok mu?

Biraz araştırsanız bulacaksınız ama ; bu konuyu inceleyin - TIKLA

modlu sürüm ne zaman geliyor fatih bey

• quote:

Orijinalden alıntı: Ümmet Çivi

Maalesef biraz gecikme var kardeşim.Ama inanın beklediğinize değecek.

V50 kullanan arkadaşların isteği üzerine ; aynı şekilde v50 için de Sadece Auto ve Formatlanabilir dosyalar eklendi.
  • quote:

quote:

RDS ışığı yanıyor fakat rds özelliği çalışmıyor. Bilginize. Yani problem halen devam etmekte.

Çözüldü demişti bazı arkadaşlar ama, yalan mı oldu yine ne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmed

quote:

quote:

Çözüldü demişti bazı arkadaşlar ama, yalan mı oldu yine ne...

Alıntıları Göster
    yeni denedim RDS ışığı çalıştı ama yazı filan gelmedi. Çalışmıor yani. V60 da düzelir artık.

• quote:

quote:

V50 kullanan arkadaşların isteği üzerine ; aynı şekilde v50 için de Sadece Auto ve Formatlanabilir dosyalar eklendi.

f@tih abi çok teşekkürler ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

quote:

f@tih abi çok teşekkürler ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    rds i sormuşsunuz bende de çalışmıyor arkadaşlar. aynı eskisi gibi bir kere yanıyor yazı sonra kapanıyor. ama radyodaki donma olayını gidermişler galiba 2 gündür bir sorun yaşamadım.Bunun dışında gözlemlediğim bazı noktalar:

+ dokunmatik biraz daha hassaslaşmış ama bu dokunmayla değil de mesela menünün sağ tarafındaki algılama sorunu gibi yazılımsal hataların giderilmesi ile ilgili bir olay..
    + ekranın dönmesi süper olmuş artık...
    - kinetic scrolling eskisi gibi hala sinir edici kayıp kayıp duruyor..
    - rds hala düzeltilememiş (bir dahaki versiyonda adreslerimizi alıp birer rds li radyo göndersinler bari)
    + kulaklık sesi biraz daha toklaşmış.
    + rds düzelmediğine göre yeni sürümün gelmesinin farz olmasının tarafımdan anlaşılmış olması

• quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

rds i sormuşsunuz bende de çalışmıyor arkadaşlar. aynı eskisi gibi bir kere yanıyor yazı sonra kapanıyor. ama radyodaki donma olayını gidermişler galiba 2 gündür bir sorun yaşamadım.Bunun dışında gözlemlediğim bazı noktalar:

+ dokunmatik biraz daha hassaslaşmış ama bu dokunmayla değil de mesela menünün sağ tarafındaki algılama sorunu gibi yazılımsal hataların giderilmesi ile ilgili bir olay..
    + ekranın dönmesi süper olmuş artık...
    - kinetic scrolling eskisi gibi hala sinir edici kayıp kayıp duruyor..
    - rds hala düzeltilememiş (bir dahaki versiyonda adreslerimizi alıp birer rds li radyo göndersinler bari)
    + kulaklık sesi biraz daha toklaşmış.
    + rds düzelmediğine göre yeni sürümün gelmesinin farz olmasının tarafımdan anlaşılmış olması

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kusura bakmayın acemiyim forum da çok karışık herşey birbirine girmiş durumda yeni konu açmak da istemedim sorunum şu

ben V51 e güncelledim yedeklerimi aldım da sırf sertifikasız program oyun vs. yükleyebilmek için telefonu hacklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

arkadaşlar kusura bakmayın acemiyim forum da çok karışık herşey birbirine girmiş durumda yeni konu açmak da istemedim sorunum şu

ben V51 e güncelledim yedeklerimi aldım da sırf sertifikasız program oyun vs. yükleyebilmek için telefonu hacklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

Doğru konuyu bulmuşsun bak :)

Ta en tepede yazıyor arkadaşım neler yapman gerektiği. Önce gerekli dosyaları indir sonra nasıl JAF ile flashlanıcağını oku. Gayet basit aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Ta en tepede yazıyor arkadaşım neler yapman gerektiği. Önce gerekli dosyaları indir sonra nasıl JAF ile flashlanıcağını oku. Gayet basit aslında.

Hoşgeldin kardeşim doğru adrestesin

Takıldığın bir yer olursa sor yardımcı oluruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Hoşgeldin kardeşim doğru adrestesin

Takıldığın bir yer olursa sor yardımcı oluruz

Alıntıları Göster
    Gayet kolay oldu. Teşekkürler... Bomba gibi paketinide bekliyoruz emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Gayet kolay oldu. Teşekkürler... Bomba gibi paketinide bekliyoruz emeğine sağlık

Alıntıları Göster
    f@tih babadan bi bomba daha. bizi ele muhtac etmedin tşkler
  • Bunda 9HSV2 25 haziran sürümündeki tema efektleri var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Bunda 9HSV2 25 haziran sürümündeki tema efektleri var mı acaba?

Nasıl yani?Sizce var mı ?

@g_bo, @TheWorldLord Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Neden böyle bir tepki verdiniz ki?Sordum sadece belki de vardır diye.Modlu yazmıyor sadece hackli diyor.Yani bu olmadığı anlamına geliyor ama belki de vardır diye bir sormak istedim hepsi bu.
  • quote:

quote:

quote:

Neden böyle bir tepki verdiniz ki?Sordum sadece belki de vardır diye.Modlu yazmıyor sadece hackli diyor.Yani bu olmadığı anlamına geliyor ama belki de vardır diye bir sormak istedim hepsi bu.

NomadCRY kardeşim,tepki verdiğim yok.Sadece sizce var mı dedim.Sadece hackli diye bir başlık açtım ve bir özellik belirtmedim.Yani sade ve dokunulmamış bir cfw olduğu belli olmuyor mu anlamında yazmıştım.mesajımı smiles ile doldursaydım keşke

• quote:

quote:

quote:

quote:

NomadCRY kardeşim,tepki verdiğim yok.Sadece sizce var mı dedim.Sadece hackli diye bir başlık açtım ve bir özellik belirtmedim.Yani sade ve dokunulmamış bir cfw olduğu belli olmuyor mu anlamında yazmıştım.mesajımı smiles ile doldursaydım keşke

Niye bu smileyleri kullanmıyorsunuz anlamam?Sırf bu yüzden birkaç kişiyle kavga ettim halbuki smiley koysa bir sorun olmayacak.Neyse yav unutun gitsin hocam.

Bu arada modifiyeli V51 CFW'niz ne zaman çıkıyor yav?Ağaç olduk Özellikle sizden telefonu döndürdüğümüzde çıkacak olan güzel bir efekt bekliyorum. (( misal iPhone ))

Bu arada

http://forum.donanimhaber.com/m_42037063/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42037063

Şu konuya bir bakın isterseniz.Eksik varsa hata varsa veya eklemek istediğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Ağustos 2010; 18:27:24 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.