Şimdi Ara

Nokia 5800 FW 51.0.006 ÇıkTII !!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
0
Favori
21.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 5800 XM için FW 51.0.006 sürümlü yazılım çıkmış. Nokia'nın sitesinde yazılımla ilgili bilgi var. Henüz server'a konmamış sanırsam ama detaylar mevcut...

http://europe.nokia.com/support/download-software/device-software-update

Resmi de mesaja ekledim.

Yeni yazılımda

-Performans Güncellemeleri var

-internet tarayıcı güncellemeleri

-Mail for Exchange Güncellemeleri mevcutmuş.

-RDS sorunu nihayet giderilmiş. (Henüz doğrulayamadım)

-Kinetic Scrolling artık çok daha tutarlı

-Telefonda gözle görülür bir hızlanma mevcut

-Dokunmatik ekran titreşim tepkimeleri çok daha verimli ve daha az şarj yiyecek şekilde düzenlenmiş

5800 kullanıcılarının bilgilerine...

Edit: indirme linki eklendi..

http://tr.rghost.net/2283023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 7 Ağustos 2010; 10:51:53 >

• İlginç.
  • e hani v 60 geliyordu ?
  • Orasını bilemiyorum ama şu an için yeni sürüm v51.0.006 olmuş vaziyette. Belki Eylül sonuna doğru v60'ın çıkabileceği konuşuluyor yabancı forumlarda...
  • Ben telefonu alalı henüz birkaç gün oldu. Pek bilgim yok bu konularda. Bunları nasıl edinebiliriz yardımcı olurmusunuz pm ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Ben telefonu alalı henüz birkaç gün oldu. Pek bilgim yok bu konularda. Bunları nasıl edinebiliriz yardımcı olurmusunuz pm ile ?

Tabi hocam yardımcı oluruz ancak yazılım henüz net'e düşmedi. Dosyları gelir gelmez ben sana yardımcı olurum. ama yapacağın şey çok basit aslında. Nokia ovi Suite programını bilgisayarına indir. İnternete bağlan, programı kur ve yazılım güncellemelerini kontrol ettir. Oradan yeni sürüm varsa ovi suite otomatik olarak indirip kuracaktır. Senin başka hiçbişey yapmana gerek kalmıyor..
  • Bütün fw güncellemelerinde tarayıcı ile güncelleştirme yazıyor.Hiç düzelen birşey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLaş 3.06 C6 Fw + s^3 sadeliği
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Bütün fw güncellemelerinde tarayıcı ile güncelleştirme yazıyor.Hiç düzelen birşey yok.

• Ben dün güncelledim v50 oldu ne zaman indirmek gerekiyor bunu.
  • V51 son, V60 hiç çıkmayacak diyorlar
  • deneyen varmı yaa
  • NSU bulmadı güncellemeyi, wireless'dan da denedim bulmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

V51 son, V60 hiç çıkmayacak diyorlar

nerde diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

quote:

nerde diyorlar

dailymobile da filan.

V51 i hemen bulamazsınız her ülke kodu farklı zamanda geliyor. Şu an kimse indiremedi daha sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s.h.a.

quote:

nerde diyorlar

dailymobile da filan.

V51 i hemen bulamazsınız her ülke kodu farklı zamanda geliyor. Şu an kimse indiremedi daha sanırım.

Haklısın hocam. Henüz herkesin eline geçmedi. Gün içinde linkler ortaya çıkar diye düşünüyorum. Ücretli sitelerde (www.a2phone.com gibi ) yazılımın kurulum dosyaları verilmiş vaziyette. Oradan indirilebiliyo biz de mecburen rapid vs gibi yerlerin linkleri bekliycez..

• evet arkadaslar dailymobile in haberine gore bu guncelleme 5800 icin son guncellemesiymis.artik nokia dan biktim.o kadar mail gonderdik.yapmis oldugu guncellemeye bak.bizimle dalga geciyor.bir daha nokia alirsam
  • nokia
  • Ben hala symbian 3 ü bi şekilde port edicekler diye düşünüyorum 5800 için. Geliştiricilerinin elinde gördükten sonra. En kötü hackli filan olur bu. Yaparlar.
  • quote:

Ben hala symbian 3 ü bi şekilde port edicekler diye düşünüyorum 5800 için. Geliştiricilerinin elinde gördükten sonra. En kötü hackli filan olur bu. Yaparlar.

• Herkez önce bi yuklesinde sonuca göre yapalım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.