Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Orjinalden alıntı: caprice

usta fotuyu çektikten sonra otamatik kaydetme varmı her defasında depola

Zaten otomatik kaydediyor. Kayıt yerini hafıza kartı olarak seç.

ok usta çektikten sonrada ok leyince kaydediyor
  • Semseddin kardeşim şu videoları dönüştürek için (3gp ve mp4 e) bildiğin iyi bi program varmı ya sana zahmet Arkadaşlar eğer sizde biliyorsanız lütfen fakat sizden ricam 15 günlük programlar olmamasına çzen gösterirseniz çok makbule geçer gerçekten kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 12 Kasım 2007; 2:18:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.erdem226

Semseddin kardeşim şu videoları dönüştürek için (3gp ve mp4 e) bildiğin iyi bi program varmı ya sana zahmet Arkadaşlar eğer sizde biliyorsanız lütfen fakat sizden ricam 15 günlük programlar olmamasına çzen gösterirseniz çok makbule geçer gerçekten kalın sağlıcakla

2. sayfada heartless tarafından yollanan süper diye bir program var...

• Arkadaşlar v6 maxx a 1. sayfadaki temaları skiman programıyla atmak telefonun garanti dışı kalmasına sebep olur mu? Bi de daha yeni olmasına rağmen telefonun ekranı hafif oynuyo sizce bu normal mi v3x lerde de oluyor mu? Çok iyi bir kaynak hazırlamışsın heartless, eline sağlık.
  • @modenaf çok sağol atlamışım o yazıyı görseydim sormama gerek kalmazdı tekrar teşekkür ederim KALIN SAĞLICAKLA

• arkadaşlar buraya açılış kapanış animasyonlarını (splash) ekliyorum emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.yapmanız gereken v3x si pc ile bağlatısını kurup P2K Commander 4.9.E programını çalıştırmak program açıldığında sağ taraftan P2k:/a/mobile/system/ klasörü açın sol menüden splash dosyalarının olduğu bölüme gelin ve yüklemek istediğiniz splash dosyalarını seçip copy diyin önemli olan yüklemek istediğiniz bütün splash ların isimleri aynı olacak klasör olarak o yüzden ayırdım alttaki örnek gibi 2 tane splash olacak bir açılış için birde kapanış için isterseniz bir tane de yükleyebilirisiniz ister kapanış ister açılış ben müzikleri sildim sessiz kapanıp açılıyorlar dosyaları attıktan sonra teli kapatıp tekrar açın karar sizin alttakiler örnekler ekteki dosyada daha çok var hangisini isterseniz onu yükleyin.

P2K COMMONDER 4.9 E

Splash dosyaları

splash_pwr_up_a_full --açılış resmi
    splash_pwr_dwn_a_full --kapanış resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 13 Kasım 2007; 19:30:28 >

• @Haddaway,

Bilemeyeceğim. V6 maxx topiğinde sorarsan oradaki arkadaşlar cevap verebilir. Skin yükleme telefonunu garanti kapsamı dışında bırakır. Yükleme methodu v6 maxx içinde geçerli.

@Caprice,

Teşekkürler güzel çalışma fakat 240*320 çözünürlükte olmayan resimler kullanılmaz. Yüklediğin resimlerin arasında 240*320 leri silersen tam olacak.

splash_pwr_up_a_full.gif Açılış resmi
    splash_pwr_dwn_a_full.gif Kapanış resmi

Açılış / Kapanış için seçtiğiniz resmin isimini yukarıda ki gibi değiştirip /a/mobile/system içine kopyalayın.
  • iki gündür girmiyorum...niye...çünkü iki gündür telefonu bilgisayara tanıtmaya çalışıyorum...ama bir türlü tanışmıyorlar...ben istemezmiyim telefonum bangır bangır çalsın...ben istemezmiyim modlu olsun...ama olmuyor arkadaş olmuyor...beni en iyi imzam anlatır...mobil yaşamayı çok seviyorum ama...bir türlü yaşayamıyoru...hep sorun hep sorun...
  • Neden yükleyemiyorsun ?

İlk postta verdiğim p2k sürücülerinden işletim sistemini uygun versiyonu indir. Telefonu bağlantı seçeneklerinden data bağlantısına ayarlayıp usb ile bağla pc'ye. Eğer bunu denediysen ve sonuç alamadıysan farklı bir usb portuna bağlamayı dene. Sürücüleri yükledikten sonra pc'yi yeniden başlat. Olacaktır.
  • En yeni ve en iyi her türden derlediğim 100 oyunluk bir paket eklenmiştir. İyi oyunlar.

Not : Oyunları test etmedim fakat kaynak sağlam. Bazı oyunlar rusça olabilir. V3X ve diğer 240*320 çözünürlüklü motorolalarla uyumludurlar. Yükleme işlemini ilk postta ve topiğin eski sayfalarında 30 kere anlattım. Tekrar sormayalım lütfen.

Emeğe saygı.

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

Download JavaMoto240bySems.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 16 Kasım 2007; 15:10:45 >

• Semseddin tamam herşey iyi güzel ben kırmıştım daha önce ve daha önce hep jad ve jar file ları yüklediğim için şu anda oyun yüklemeyi başaramadım rsa kırılmış durumda ama oyunu nereye hangi program vasıtasıyla yada programsızmı inan çözebilmiş değilim tek tek okudum mümkünse cevabını bekliyorum cevap yoksa anlamaya çalışırım tekrar tekrar okurum KAL SAĞLICAKLA

• Erdem mod rehberinde java bölümünde anlattım.
  • İyi çalışmalar arkadaşlar KALIN SAĞLICAKLA

• Üst yüzey soyulması ve tuş takımının hassasiyet eksikliği sebebiyle Hasanpaşa genpa ya verdiğim telefonumu nihayet alabildim. Tabii verdiğim gibi. Garanti kapsamında olmasına rağmen hiçbirşeyine bakmamışlar. Kapak kavun gibi oldu ve NO tuşu zor basıyor. Benim telefonuma sıvı teması olduğu teknik birimin verdiği kapsamlı inceleme sonrasında verilen karar neticesi: Telefonuma su kaçırmışım, kapak ise kozmetik işiymiş. Bunlar için ayrıca ücret ödemeliymişim. Soygunculuğun profesyonelleştirilmiş hali, insanlara b.k atmaktan geçer olmuş. Bot cevaplar ve günlerce beklettikten sonra verdikleri cevap bu işte, bu kadar basit, adi ve bayağı...

Modeksan için millet demediğini bırakmamıştı. Bunlar mumla aratacaklar onları...
  • KVK servisleri bakmıyormuydu abi ? Bi de onlara götürsen..
  • gnpa da, KVk da bakıyormuş kardeşim. Motorola TR'yi aradım. Atilla Bey ile görüştüm. Yüzyüze değil ama telefondan 2 defa birebir değişimi sağlamıştım. Şikayetimi iletince bana; Genpa dan çok şikayet aldıklarını, Beşiktaş KVK nın en seri çalışan servis olduğunu söyledi. Modeksanı da kendileri bırakmış falan. Şimdi Beşiktaş'a götüreceğim. Soft-touch yüzeyin soyulmaması gibi bir imkan da yok. E ne olacak peki?..
  • Kesinlikle bende beşşiktaş kvk yı öneriyorum kardeşim benim 2 defa işim düştü oraya hemen bakım onarım cevap işlemleri... Seri çalışılıyor inşallah teşefonun istediğin gibi olur
  • arkadaşlar daha önce kvk ya micro sd bellegimi bozdugu için yolladıgım telefonum geldi.ve içindeki yazılımı değişmişler r252211ld_u_85.98.e0r yazılımı yüklemişler semsettin arkadaşın modu gibi herşey .sanırım bu orjinal yazılımı..
  • Legal; MOTOROLA MULTIMEDIA SERVICES'İ indirmek için

kaynak: hellomoto.co.uk
    freewareTIKLA

link yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 24 Kasım 2007; 17:25:59 >
  • @ Neon bu programı indirdim fakat yüklemek için diyoki internet explorer 5.5 veya daha üstü bi sürüm kullanmalısınız ve bende internet explorer 7 mevcut bu sorunla ilgili bi bilgin varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.