Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heartless çok sağol yardımların için...telefon kullanmak hiç bu kadar keyifli olmamıştı...sesle numara çeviriyorum artık...çok karizmatik oluyor...üstat birde şu windows media videoları nasıl yükleyecez telefona onu söylersen çok hora geçer...ekran boyut falan nasıl olmalı...geçenlerde bir video yükledim ses verdi sadece görüntü yoktu...convert programı olarak xilisoft son sürümü kullanıyorum....ayarlar nasıl olamlı görüntü alabilmem için...şimdiden çok sağol...yahu birde şu msn programları var...en son mig33 betayı kurdum oda çalışmadı ne yapmalıyım acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modenaf1 -- 5 Kasım 2007; 14:24:58 >
  • @erdem,

O sayfada yazan şeyler bu mod için biraz eski kaldı. Ben zaten ilk postta flash olayını anlatmıştım o yüzden bence yeni kullanıcılar için gereksiz ayrıca ingilizce. 32bit 64bit olayı windows ile alakalı. 64 bitlik windows kullanıyorsanız 64 bit sürücülerini yükleyin.

@modenaf1

WM videoların codec'i wm9 sürümü olmalı ve çözünürlüğü 176*144 olmalı. Allok mpeg convertor diye bir program var onu kullanabilirsin videolar için gayet basit ve iyi sonuç veriyor. Yanılmıyorsam topiğ'in 2. sayfasında Super diye bir program ve v3x için encode ayarlarını yazmıştım. O daha ayrıntılı bir programdır. İstediğini kullanabilirsin. Msn için ben mig33'ü kullanıyorum, gprs ayarlarımı dawww.hellomoto.com.tr adresinden aldım, sorunsuz msn'e giriyorum. Mig33'ü çalıştırmak için önce üye olmalısın, sonra kullanıcı adı ve şifrenle giriyorsun çok kolay.

• Benim msn adresimi bilenler lütfen başkalarına vermesin. Her msn'i açtığımda 3-5 kişi beni eklemiş, otomatikman engelliyorum. Soracağı anlamadığı şeyleri olan varsa buraya yazsın, diğer türlü msn'den yazmayın lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@modenaf1

WM videoların codec'i wm9 sürümü olmalı ve çözünürlüğü 176*144 olmalı. Allok mpeg convertor diye bir program var onu kullanabilirsin videolar için gayet basit ve iyi sonuç veriyor. Yanılmıyorsam topiğ'in 2. sayfasında Super diye bir program ve v3x için encode ayarlarını yazmıştım. O daha ayrıntılı bir programdır. İstediğini kullanabilirsin. Msn için ben mig33'ü kullanıyorum, gprs ayarlarımı dawww.hellomoto.com.tr adresinden aldım, sorunsuz msn'e giriyorum. Mig33'ü çalıştırmak için önce üye olmalısın, sonra kullanıcı adı ve şifrenle giriyorsun çok kolay.

http://forum.donanimhaber.com/m_15264412/mpage_3/key_/tm.htm

• Bu hellomoto.com.tr sayfası çalışmıyomu arkadaşlar kendi pcmden açılmadı laptopdan denedim bleki pc dekinde bişey vardır diye ama laptoptada açılmadı nasıl açıyorsunuz sayfayı iyi çalışmalar
  • Arkadaşlar elimde daha bugün sipariş edilmiş bi motorola v3x var rengi lacivert ben siyah istemiştim... neyse alınmış telefon bunu siyah rengi ile değiştirebilirmiyim bildiğiniz bi yer varmı bu telefon net üzerinden alınmıştır yorumlarınızı beklemekteyim :)
  • simdi bi kac sorum daha olacak oncelikle skin yukleyebildim telefona vede gercekten telefonum artik gozumde daha guzel fakat halen seem edit yapamiyorum tlefona nedeni ne olabilir program tlf nu taniyor restart bile attirdim ama i turlu seem yukleyemedim vede bi baska sorunda kulaklikta var tlefondaki muzikleri kulakiktan dinleyemiyorum ses kulakilikta olmasina ragmen hoparlorden geliyor nasil duzeltebilirim vede tlf makro cekim modundayken bulanik cekiyor benim bildigim odaklama yapar sonra netlestirir makro modunda neden olabilir cevaplar icin sagol
  • @Erdem,

www.hellomoto.com adresinden turkey'i seçersen açması lazım. Bende açıyor. Telefon'nu aldığın yer'e başvur bi şekilde değiştirebiliyorlarsa siyahıyla değiştirsinler. Bilemeyeceğim. Tel geldikten sonra değiştirmen zor.

@bager.13,

Telefonda otofokus olmadığı için fokus işini manuel yapman gerekiyor. 10-15 cm mesafede etkili oluyor fokus. Kulaklığında bi sorun olabilir. Kulaklığı takınca direk kulaklıktan çalması lazım. Seem edit olayını ilk postta anlattım. Biraz daha dikkatli okursan anlayacağından eminim. Skin yüklediğine göre p2k sürücülerini yüklemişsin. Seem edit yapmak için LeaderGL 10.8 programını açıyorsun ve sol üst köşede modem mode tuşuna basıp, normal mod'a çeviriyorsun. Struments/seem explorer'ı açıp ilk postta yazdığım yöntem ile istediğin seem editi uyguluyorsun telefona. Restart atınca yaptığın değişiklikler aktifleşiyor.

Hepinize kolay gelsin.

• yaw babo kusura bakma surekli rahatsız ediyorum ama tlf na cogu programı attım kurdum yukledim motokup tan rsa patch i bile yaptım fakat halen seem olmuyor acaba tlf nu amerikadan aldım vodafone dan kırılmmıs bi tlf ondan olabilir diye dusunuyorum bı baska sorunum patch yaptıgım halde java programların cogu acılmıyor i tunes ozellikle caresi bulunursa ne ala olmazsa bunada sukur deyip geceriz
  • arkadaşım resimde gördüğün gibi sağ tarafta restart var onun altında load var ordaki seem e elle kendin 004a recorda 0001 yazacaksın sonra from phone diyerek telefondan isteyeceksin ve gelecekler bu örnek hangi semi isteyeceksen onu elle yazacaksın fındık reklamındaki gibi yazarsan geliyor

V3x Usb'den şarjı kapatma kodu : 004a_0001 Offset: 276 Bit 0 : 0 ( Kapalı )

004a_001 : Editleyeceğimiz seem
    Offset 276: 004a_0001 Seem içindeki editleyeceğimiz satır.
    Bit 0:0 = Bit0 = Offset 276daki bit0 değeri. :0 kapalı ( kutucuk boş ) :1 açık ( kutucuk işaretli )

• babo tamamdır ogrendim bi sorunum kalmadı seem lerden yana verdigin emege saygılar artık tlf numu daha cok seviyorum bu arada yeni bi monster pack cıkarmak gibi bi niyetin varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bager.13 -- 6 Kasım 2007; 22:34:34 >
  • Arkadaşlar hani siyah isteyipte lacivert çıkacağını sandığım telefon varya artık düşünmüştüm amaaaan lacivert olsun ne yapayım derken kutuyu açtım aman Allah'ım birde ne göreyim siyah evet istediğim renk aman Yarabbim ne sevindim yaa :) moduda yükledim telefon takır takır Allah senden razı olsun be Semseddin'im katkılarından dolayı seni tebrik ederim ve arkadaşlar artık hep olumlu yazabilecem herkesi öpüyorum ama yanktan :P :) ha bide BEŞİKTAŞ 0-8 LİVERPOOL arkadaşlar ben beşiktaşlıyım tarihi bi mağlubiyet ama takımımı hiçbirşeye değişmem KALIN SAĞLICAKLA

• erdem oncelikle g olsun dun aksam gulelimmi aglayalımmı bi durum soz konusuydu bildigin gibi ş ligi rekoru kırdınız tlf nun siyah cııktıgı için sevindim senin adına ama lacivert kotu renk deil ben gayet memnunum ya benim bi kac sorum daha olacaktı malum tlf un vodafone dan kırılmıs bi tlf bu nedenle sol tus vodaone life sag tus menu ye girme tusu bu tusları deistirilirmi nasıl deistirilir bi baska sorunum java programlarla alakalı rsa patchi yaptıgım halde i tunes explore me dap5 ve diger bazı programlarda acmaya calıstıgımda uygulama hatası veriyor nedeni ne olabilir henuz mp yi yuklemedigim icin olabilirmi şemsettin emegin için sagol rastgele ucuza aldıgım bi tlf meger ne canavarmıs
    cevapların için sagol şimdiden tum bjk li arkadaslara tekrar g olsun bugün fenerbahce bizi memnun ederde bunun acısını unutruz insallah

• heartless kardeş acaba bu mig33 betayı telefon hafızasına mı atacam yoksa kartda olsa olurmu şu an kartta yüklü tcp diyorum connecting diyo öyle kalıyo...wmv açıklaman için ayrıca teşekkür ederim...iyi kide bu telefonu almışım harika bir cihaz bu...tekrar teşekkürler yardımın için çok sağol...ayrıca şunu da belirtmek istiyorum...neden motorola müşteri hizmetlerindekiler bu kadar bilgisiz...acaba seni biliyorlar mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modenaf1 -- 7 Kasım 2007; 19:49:02 >
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,

Dün bende maç'ı izledim. Çok fenaydı, Allahtan BJK'li değilim ama bizde üzüldük. Olsun deyip geçelim arada böyle tren kazaları oluyor elde değil. Liverpool güzel oynadı kazandı Beşiktaşlı arkadaşlara geçmiş olsun. Ben Galatasaraylıyım o yüzden bana hava hoş.

@Erdem, telefon'un siyah gelmiş sevindim. Ben de mavisini beğenmiyorum. Siyah daha hoş duruyor.

@Bager, kardeşim mp'nin senin telefon'nun versiyonuna uygun olanını flaşladığın zaman bütün modlar beraberinde geliyor, dap, mig33, itunes vs.. ıvırı zıvırı herşey. Çalıştırmak için tuşlara dokunmanızı bekliyor. Bildiğin gibi mp'nin 6.71 ve 6.82 olmak üzere 2 sürümü var, uygun olanı flaşla ve sorunlarının hepsi gider.

@modenaf, heartlessmod v2'yi flaşladın mı ? Benim mig33'ü yükleme yöntemimi anlatayım sana.

1- mig33.jar ve mig33.jad dosyasını hafıza kartının kjava klasörüne kopyala.
    2- Tel'de yeni yükle bölümünden mig33'ü yükle.
    3- Programı açtığında, bağlantı seçeneklerini test edecektir.
    4- Gprs ayarlarında bi sorun yoksa direk bağlanacak ve kayıt sayfasını çıkaracaktır.
    5- Gerisi de kullanıcı adınla ve şifrenle login olup msn'e giriyorsun. Hepsi bu kadar.

@Herkese,

HeartlessMOD@V3X V2'yi yaparken yaptığımı sandığım ama unuttuğum bir seem var. O da aynı numaraya yapılan aramaların ve aynı numaradan gelen aramaların hepsinin listelenmesi seem editi.

Seem 0126_0001 Offset 03 bit 5 : Kapalı
    Seem 0126_0001 Offset 03 bit 6 : Kapalı

Bunu yaparsanız, gelen giden tüm aramaların hepsi tarih ve saate göre listelenir. Ayrıca Mp3 ve Resim dosyalarını alfabetik sıraya göre gösterme seem editinide paylaşmıştım. O da ;

Seem 004a 0001 Offset 1D5 bit 1: Açık ( Alfabetik ) / Kapalı ( Tarihe göre )

Bunların dışında, mp'yi flaşladıktan sonra telefonda mms ve tarayıcı mesajı alıp gönderemeyenler ;

Seem 0032_0001, Offset 7F, Bit 1: kapalı

Yeni versiyon yapmayı şu anda düşünmüyorum. Eğer ki itunes'un daha stabil bir sürümünü ve daha yeni modlar bulabilirsem ileride 3. sürümü yapabilirim ama şu an için gerek yok, zaten heartlessmod@v3x tüm dünyadaki v3x'ler için yapılmış en güncel ve en iyi moddur bilginize.

Kalın sağlıcakla.

• Kesinlikle 1 numara sensin zaten Semseddin bundan şüphem yok tüm forumlarda en iyisi sensin herşey için teşekkür ediyorum kendi adıma eminimki forumdaki herkes aynı düşünüyodur Allah razı olsun KAL SAĞLICAKLA

• Seem 0126_0001 bu dosyayı bulamadım nette, acaba yazarmısın Semseddin Ayrıca 1. sayfada (HandelGotic) ytipi vardıya onun bi ton büyüğünü nasıl yapabilirim yada sen yapabilirmisin çok beğeniyorum o yazı tipini sanki biraz küçük kalıyo bi büyüğünü rica ediyorum KAL SAĞLICAKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 8 Kasım 2007; 11:41:01 >

• Dosyayı bulmana gerek yok zaten. LeaderGL seem explorer'da açıyorsun 0126_0001'i. Sonra editleyeceksin erdem. Font işi biraz karışık, büyültmek için font programlarından anlamak lazım, mod ile alakası yok olayın. Bende font creator tarzı programlardan pek çakmıyorum :)
  • heartless telefonuma hiç flash atmadım nedenine gelince böyle işlemlere açıkca söylemek gerekirse kafam basmaz...flash atmadan bu işlem olmuyor herhalde (mig33 beta yani)...kardeş birde sana zahmet veriyorum sürekli biliyorum ama bir şey daha soracağım telefonun mesajlar menüsünde bulunan mailbox ayarları nasıl yapılıyor...mesela benim gmail hesabım var pop3 mail bu...bu hesabı telefona nasıl kurabilirim...bir de bunu soracaktım...şimdiden teşekkürler...

heartless şu ana kadar yaptığım bütün denemeler boş çıktı...mig33 maalesef çalışmıyor dünya kontörüm gitti

wap.mig33.com dan telefona yüklüyorum...başlatıyorum...TCP diyorum...connecting diyor ve öylece kalıyor...ama jar mı jad mı bilmiyorum...

kardeş opera taratıcı yükledim onuda açmıyor...bana ayarları yazabilirmisin sana zahmet olacak ama avea kullanıyorum...mig33 lite yükledim onuda açmıyor...eğer oturum ayarlarını bana yazarsan yapabilirm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modenaf1 -- 9 Kasım 2007; 17:49:08 >

• sEMSEDDİN İNAN nasıl yapayacığımı inan anlamadım ilk sayfayı taradım ama bu gibi yani 0126_0001 gibi şeyleri nasıl açıp yada nasıl kulanacağımız hakkında bişey bulamadım inana ya ben görmüyorum yada daha detaylı yazarsan sevinirim font işinide boşver o kadar da önemli değil tahoma yazı tipi gayet güzel ve estetik KAL SAĞLICAKLA

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.