Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler telefonun müzik çalarlarını kullanırken normal multimedyadaki müzikçalarda kapak kapalıyken
    çalarken şarkı bittikten sonra diyer şarkıya geçmiyor direk kapanıyor.diyer uygulamaların içindeki müzik çalarda ise kapak kapalıyken şarkı bitince diyer parçaya geçiyor fakat ondada duraklatma veya şarkı çalalarken diyer şarkılara geçiş yapma olayı yok.
    yani arkadaşlar kapak kapalıyken müzik çaları düzgün bir şekilde kullanabileceğimiz bir ayar yokmu yardımcı olursanız sevinirim.
  • @modenaf1,

Mailbox ayarlarını google'un pop3 ayarlarına göre yapacaksın ve gprs ayarların yapılmış olacak. Flaşlama işlemi basit eğer anlatılanı yaparsan bi sorun çıkmaz. Flaş atarak mig33 sorununu çözeceğini düşünüyorum. Flaş atmak istemiyorsun mig33'ün dijital imzalanmış ( signed ) sürümünü denemende fayda var. Onu dawww.getjar.com dan çekebilirsin. *.jar ve *.jad dosyalarını kjava klasörüne kopyalayıp, telefon'un menüsünden yükleme yap.

Ayrıca asla zahmet vermiyorsun. Zahmet olacağını düşünseydim bu topiği oluşturup bildiklerimi paylaşmazdım. Soru sormak serbesttir.

@erdem,

Neyi anlamadın onu sor, leader'da seem explorer'ı açtın. Sonra load yazan yerdeki ilk kutuya 0126 ikinci kutuya 0001 yazıp from phone'a basıyorsun. Böylece 0126_0001'i telefondan yüklemiş oldun.

Sonra offset 03 demişim. 0 = soldaki dikey numaralardan 3 ise sağ üstteki yatay numaralardan seçiyorsun.

Örnek olsun diye resimdede offset 1C9'u seçmeyi gösteriyorum. Soldan 1C ve Yukarıdan 9 rakamlarının çakıştığı yer Offset 1C9 Oluyor. Bit 6 : kapalı demişsem , alttaki bit kutucuklarından 6 numaralı olandaki işareti kaldır anlamına geliyor.

Editleri yaptıktan sonra Save Bölümünde , To Phone'a basıp. Restart'a basıyorsun. Telefon yeniden başladıktan sonra yaptığın değişiklikler aktifleşiyor.

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4

@Baytxx,

Multimedia'dan dinlerken Müzik listesi oluşturup dinlemen lazım. Playlist özelliklerine girdiğinde karıştır seçeneği çıkıyor. Kapak kapalıyken sol alt taraftaki düğmeye basıp ardından ses yukarı / aşağı yaparak parçaları değiştirebilirsin.

• heartless çok çok sağol gerçekten...leaderGL flex editör-mexplorer-skiman-RSD lite...bu programları yükledim...bunlarda işlem yaparken telefon açıkmı yoksa kapalı olacak...söylersen sevinirim...inanki başını ağrıtıyorum ama ne yapayım bu konuda çok profesyonel bir insan değilim ne yapayım...flash atmak için hangi programı yüklemem gerekiyor...birde heartless mod itunes nedir ne işe yarıyor...

heartless birde avea gprs ayarlarını bana yazarmısın...mümkün ise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modenaf1 -- 9 Kasım 2007; 18:00:50 >
  • Mod yaparken telefon açık olacak. Diğer sorularının cevabı topiğ'in ilk postunda mevcut. Biraz okuyalım :)
  • :))...tamam tamam gülme dedim ya kafa basmıyor diye...acaba şimdi biz telefonda allah bilir televizyon bile izliyor olabiliriz...ama nasıl değil mi...onuda kim bilir...tabili heartless...bu soruyuda kim sorar...tabiki ben...:))
  • Hehe, 3g gelsin izlersin. Gprs ile hem pahalı hemde kalitesiz ve yavaş olur. Nasıl yapılır bilmiyorum hiç araştırmadım ama yapılır.
  • Ya Semseddin çok sağol işte şimdi anladım ve yaptım heheyt herşey mükemmel senden kaynaklanıyo heralde çok teşekkür ediyorum kendi adıma seem i de öğrendim tamamdır artık hadi KAL SAĞLICAKLA

• heartless şimdi senin modu indiriyorum...heartless mod@v3x bl3 falan yazıyor bu nedir onuda bilmiyom ama indiriyorum...muhtemelen sabahın ilk ışıklarına doğru telefonum bozulacak bana öyle geliyor...ben diyorum ki hani ben böyle kötü bir olay yaşamasam...seninde ikide bir başını ağrıtmasam...sen bana adresini versen ben sana telefonu yollasam daha ii olmazmı...sence de bence midir...ben çok ciddiyim çünkü böyle bir telefon kullanıp hiç bir şey yapamamak çok kötü be...daha bir msn bile çalıştıramadım yahu...
  • Ankarada oturuyorsan gelir evime bi çayımı içersin o esnada telefonunu yaparım. Onun dışında bana telefon yollamanı kabul edemem, İstemem.

Eğer yanlış yapacağını düşünüyorsan, korkuyorsan hiç yapma. Telefonun bozulmasın.
  • anlaşıldı ben ankaraya gelecem mecburen çay işi olur ben de kek falan alırım...:)) ama eğer bana telefon numaranı verirsen ankarada akrabalarım var mutlaka sana ulaşırlar...böylelikle telefon sana ulaşır eğer kabul edersen...kabul edersen çok mutlu olurum...şaka yapmıyorum lütfen kabul et...ne oluy...ne oluy...
  • OOOhhh kekeler pastalar bilmemne yok kardeşim ben küstüm harbiden bu forumun yeni üyesi olsakda istiyoz abi :):) kek kek kek ... forum çok güzel harbiden hadi KALIN SAĞLICAKLA

• arkadaşlar merhaba ben bu motorola maxx v6 almayı düşünüyorum ama bu sayfadaki modlarda cok güzel bunları kullanabilirmiyim peki bu telefon için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.erdem226

OOOhhh kekeler pastalar bilmemne yok kardeşim ben küstüm harbiden bu forumun yeni üyesi olsakda istiyoz abi :):) kek kek kek ... forum çok güzel harbiden hadi KALIN SAĞLICAKLA

aaaaa aşk olsun olurmu canım hiç öyle şey...bizde mod günleri yaparız kendi aramızda....değişik olur...ama ileride bizde bir değişiklik olur mu onu bilmem...

• JetOn,

v3x ile v6 maxx modları birbirine uyumlu değil. Mod için v3x daha zengin. V6 maxx'a fazla mod yok.

Erdem, sende gel kardeşim rica ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 10 Kasım 2007; 16:30:54 >
  • http://hellomoto.razrforum.forumfree.net/?t=21370503&st=0#entry185192443
    @ Semdeddin kardeşim bu font türkçe karakterler içeriyomu yani yükleyeyimmi ne diyosun kek içinsağol kardeşim inşallah bi gün neden olmasın :) kal sağlıcakla

• büyük ihtimalle türkçe karakterleri vardır ama denemediğim için birşey diyemem.
  • usta fotuyu çektikten sonra otamatik kaydetme varmı her defasında depola
  • yaw babo benim tlf da su an kapak kapalı oldugunda gelen aramalar msj lar gozukmuyor onceden tarih ve saatte vardı şimdi hicbiri kapak kapalıyken gozukmuyor nedeni ne olabilir nasıl duzeltilir vede menudeki sag ve soldaki tusların işlevini deistirmek istiyorum mumkunmu bu arada iletim raporlarını surekli acma modu uzerinde bi gelişme varmı
    SAYGILAR
  • menüdeki sağ sol menünün yerlerini değiştirmek için

menü/ayarlar/kişiselleştir/ana ekran/ana tuşlar
    menü/ayarlar/kişiselleştir/ana menü/tekrar sırala

gelen aramaları kapak üzerinde görmek istiyorsan ben flash lamaktan başka çare bulamadım flash ladıktan sonra cihazın içindeki hiç bir temayı kaldırmayın yoksa dış kapakta sadece tema gözükür çağrı geldiğinde ise sadece ışık yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 11 Kasım 2007; 14:29:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprice

usta fotuyu çektikten sonra otamatik kaydetme varmı her defasında depola

Zaten otomatik kaydediyor. Kayıt yerini hafıza kartı olarak seç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 11 Kasım 2007; 23:27:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.