Şimdi Ara

V I D E O : KLIMA MONTAJI NASIL YAPILIR? SERVISIN NELER YAPMASI LAZIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
23.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dısından klima montaj videosudur foruma gerekli oldugunu dusunerek koydum ha belki tam 10 numara bi montaj olmayabilir ustalar takdir etsin. Ama muhakkak ki hic montaj gormemis bazı arkadaslarımızda vardır. Isını cok ıyı yapan eksiksiz yapan servis ekipleri mutlaka ki cogunluktadır umuyorum ama bazı arkadaslar cok iyi cihazlar alsada kurulumda sorun yasadılar bazı isguzar servis elemanları yuzunden buna bende dahilim estetik gorunum ve vakumlama acısından... Simdi gelse o elemanlar ben onları neyse... Faydalı olur umarım.... İs guzar servis belki piyasada %10 veya %50 dahi olabilir ama bilincli olursak vakumda yapılır estetik kurulumda olur...

BÖLÜM I

BÖLÜM II

BÖLÜM III

Videolar açılmadıysa forumda, linkler aşağıda youtubede tıklayıp izleyebilrsiniz...
    www.youtube.com/watch?v=VsQ7Z_YJ8uY
    www.youtube.com/watch?v=FNeWPPRH2E8
    www.youtube.com/watch?v=s4Nh1ZPYBbs
    www.youtube.com/watch?v=zu65wuxjRj4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 16 Ağustos 2010; 22:09:20 >

• Samet arkadaş öncelikle elinize sağlık.

bu eleman türkiyede olsaydı üstünden iyi para kazanırdık sigara içtiğini ihbar edip içecek tabi canım izin aldıysa .. :)) içsinde işini iyi yapsın bilirim sigaranın tadını..

kıştan beri çeiştli hastalıklardan hastalık derken önemli onun içinde diğer topiğe yazıcam... foruma doğru düzgün dikkatli giremiyordum 3 gündür çok sıcak var klimalarımı zevkle çalıştırıp forumada biraz daha dikkatli baktım.
    basitçe montajı göstermişler vakum gerçeği ile.. ama adamlar benim daikin in ilk montajını yapan firma gibi KAZMA . firma gibi diyorum eleman süperdi aslında . adamlar aynı bu montajdaki gibi, matkabın ucuna takılan aletin ismini bilmiyorum. direk yuvarlak delik açan . öküz gibi matkap ve çekiç kullanıp odayı toza boğdular. SESİMİ ÇIKARMADIM. aman Türkiyemizin gerçeği adamlar emirkulu . yeterki montaj düzgün olsun. sona montaj bitti haydaa vakum pompası yok demezlermi mesafe kısaymışta gerekmezmiş .. reddettim tabi gönderdim pompayı alıp geldiler. çok güzel bir montaj olmasada hatasız bitirttim sayılır. adamcağızda azda olsa anladığımı görünce gerçekten utandı. iyi bir ustaydı ama ustalığını yapmasına engel kahrolası firma sahibimidir müdürmüdür ne haltsa herifin canına okudu 1500 kere telefon edip adamı ve beni canımdan bezdirdi başka bir montajları varmışta .. neyse daha sonra sorun oluştu klimada ben ısısana patladım tabi daikin liklerini yapıp süper ilgilendiler. en iyi servislerini gönderdiler. tüm sorunlarımı halledip iç ünitemi değiştirdiler . sadece bir kumandam kaldı oda değişti fakat eski kumandanın plastiği daha iyiydi onu istedim istediğin zaman alırsın dediler. hatta elektrik voltaj kayıt aletleri patladığı için onu bile bir daha getirip kayıt alırız dediler. hani sağolsun tedaş hiç suçunu kabul etmezya .. ama bir türlü arayamadım buna hastaneden arta kalan zamanlarda temebellikte dahil malesef. artık kışa doğru birdaha rahatsız ederim herhalde zira daha teşekkür etmedim sms atıp servis kalitesini sordular tam oarada telefonu değişip fotosunu çektimki ha bugün ha yarın teşekkürümü edim diye . komiktir sd kartlar doldukça pc ye bile atmayıp gidip yenisini aldım 4 tane kartım oldu :)) şimdi nası bulcam kendime bunları yazarken hem emrivaki yapıyorum hemde herkeze diyorum siz işinizi takip etmezseniz kimse sizin işinizi takip etmez .

çünkü canım ülkemde birçok ; adı büyükte olsa kötü niyetli firma insan kandırmak üzerine eğitim düzenliyor . nasıl olsa Türktür anca karnını doyurur işin üstüne düşemez diyor aynende öyle... bu klima formunun güzelliğide ondan kısa sürede hepimiz klima sapığı olup güzel şeyeler öğreniyoruz burdaki değerli ustalarımız ve kullanıcı arkadaşlarımız sayesinde..

bu arada kimse kliamplus un + klima isimli bayisinden klima almasın adamlar üçkahıtçı biri uzun biri kısa .. tabi şaka onlardan 3 klima alıp birini iade ettim eldeki klimaların birinin hala seri numarasını göndericem direk dış üniteden çektim fotoyu oda kartlardan birinde kaldı . burdan selam olsun onları zevk için süründürüyom.. zamanında beni dinlemediler . eninde sonunda onları klimaplusa şikayet edicem..

ben çok oldum çok yazdım çok uyudum bugün uykum yok.. bende size klima iç ünite temizlik video linki ekliyim ama kimse denemesin derim..

http://www.youtube.com/watch?v=ahLG9vMctwc

• Bunu yapabilirsiniz:)) çok video var bu alanda herkez baksın güzelleri ekleyelim hep birlikte.

http://www.youtube.com/watch?v=dP7QL6hpvyo&feature=related
  • Forumda yeni cihaz kurulumu yaptıracaklar için iyi bir ön bilgi mesajı yineliyorum
  • BÖLÜM I

BÖLÜM II

BÖLÜM III

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 16 Ağustos 2010; 17:48:06 >

• Son 3. video da Pembe tüp ve Tartı bölümünün gereklilik açıklamasını bir arkadaş yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Son 3. video da Pembe tüp ve Tartı bölümünün gereklilik açıklamasını bir arkadaş yapabilir mi?

pembe tüp 410A gazı tartıda o kadar büyük olmasına gerek olmamakla beraber gazı ne kadar vereceğinin gramını ölçerek veriyor çünkü yüksek ve alçak olması sistemi çok fazla etkiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • videoları izleyince neden daha önceden bunları izlemedim diye ah çekmekteyim.klima bölümünde bu videolar veya yazılar sabit kalsa herkese faydası olur.. çünkü o kadar para verdiğimiz klimalara adamlar basit birşeymiş gibi kurulum yapıyorlar. kurulum servis fişindede vakumlama yapıldığına dair kutucuğu soruncada tabi abi vakumlama yaptık (Gaz dışarı atılarak) deniliyor. tabi benim gibi anlamayana yutturuyorlar. aslında kurulum yapılırken bizler tarafından videoya alınsa belki adamlar işlerini doğru dürüst yaparlar diye düşünüyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=PdMRVO_NOz4&NR=1
    bu videodada kurulum sonrasında vakumlama yapılmıyor ve yorum yapılıyor vakumlama yapılmaması hakkında.
    y4n0007 (1 month ago) Show Hide +1 Marked as spam Reply you have just taken 25 years of life away from that system, By not using a vacuum pump. to remove moisture from system. moisture = acid....acid = burnt out compressor

its people in that video that Australia don't need,
    you do that kind of work in India

türkçeye çevirim yaptığımda ise yorumcu şöyle diyor.
    Sen sadece, uzakta o sistemden yaşamın 25 yılını aldın, bir vakum pompasını kullanmayarak. Sistemden nemi çıkarmak. Nem= asit.... Asit& 65279;
    = kompresörü terketti.
    Avustralya'nın, ihtiyaç duymadığı o görüntüde onun insanlarının olduğu kompresörü terketti, sen, Hindistan'da işin o türüne yaparsın.

ustalara sormak istediğim;
    1-vakumlama yapılmamış ama vakumlama yapılmış sağlıklı bir bir klimayla aynı performansta ısıtan klima ilerde sorun çıkartırmı.(50-56 derece ağız sıcaklığı veriyorsa)
    2-gerçektende vakumlama yapılmaması sonucunda yorumdaki gibi klimanın ömrü nemden dolayı korozyona uğrayarak sistemi ne derecede etkiler.
    3-bu kadar kısa mesafede nem sistemi kaç yılda etkisi altına alarak ısıtmada performans düşüklüğü yaratır.
    4-birde mesela 5 yıl sonra ısıtmada problemi olursa bu vakumlama yapılmadığından dolayımı olur. tekrar vakumlama yaparsak eski düzenine kavuşurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamerhan_55 -- 2 Ocak 2010; 0:39:56 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet007tr

up

abi video yu silmişsin bakamadık
    yeniden koyarmısın izleyelim lütfen
    teşekkür ederim
  • vidyo nerde acaba
  • BOLUM I
    BOLUM II
    BOLUM III

Youtube gorüntüleri herkes baksın bu servisler çok can yakmaya başladılar yine malesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: samet007tr

BOLUM I
    BOLUM II
    BOLUM III

Youtube gorüntüleri herkes baksın bu servisler çok can yakmaya başladılar yine malesef...

abi iyi güzel zahmet etmişsinde bende yutup yok abi ya
    BURAYA KOYAMANMI
    KOYDUKLARINA
    BURADAN BAKALIM

• bu linkte youtube jacker6 var indirip kuruyorsun internet tarayıcını kapatıp tekrar açıyorsun o zaman seyredebilirsin.... linkin hepsini kopyala taraycıya yapıştır aradaki boşluğu siliyosun acılacak...

http://rapid share.com/files/376047348/Youtube_Jacker_6.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 16 Ağustos 2010; 22:17:58 >
  • teşekkürler youtubesi açık bir makinadan bakacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.