Şimdi Ara

V (2009) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
52.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Profilinizdeki doğum tarihiniz doğruysa benden epey büyüksünüz.Yaşınıza hürmeten uzatmayacağım.

Kız Size göre güzel bana göre çirkin Siz güzel diyip kendi fikrinizi söyleyince sorun yok da ben çirkin deyince mi sorun oluyor?

Ayrıca sizin demenizle diziyi bırakacak veya devam edecek değilim.
  • İlk bölümden izlenimleriniz nedir İzlenesi bir dizi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdém53

@Robinson_Crusoe

Profilinizdeki doğum tarihiniz doğruysa benden epey büyüksünüz.Yaşınıza hürmeten uzatmayacağım.

Kız Size göre güzel bana göre çirkin Siz güzel diyip kendi fikrinizi söyleyince sorun yok da ben çirkin deyince mi sorun oluyor?

Ayrıca sizin demenizle diziyi bırakacak veya devam edecek değilim.

Yaşın daha da büyüdükce Robinson abine daha da hak vereceksin ve diyeceksin ki ben hatundan anlamıyormuşum Robinson abim olsa idi fikrini alsaydım keşke diyeceksin ama ben o zaman yanında olmuyacağım,
  • İyi bir başlangıçtı ilerleyen bölümlerde konu derinleştikçe daha güzel olucağını düşünüyorum.
  • Dizi çok güzel başladı bu kadar iyi beklemiyordum. Joel Gretsch'in oynaması benim için çok önemli bir etken. Sarışın V Lisa Smallville'da oynuyor o zamandan beri hastasıyım. Visitors'ın lideri Anna nasıl bir güzelliktir o öyle. Bir kadın bu kadar mı çekici olur. Birkaç olumsuz etkende var. Efektler daha iyi olabilirdi ve olaylar çok hızlı ilerliyor yavaş biraz
  • Olayların hızlı gelişmesinin nedeni dizinin yeniden çekiliyor olması olabilir. Eski dizi hakkında internette küçük bir araştırma yapılarak yeni dizinin pilot bölümündeki herşey eğrenilebiliyor zaten. Dizi yeni bir dizi olsaydı pilot bölümden 1 sezon çıkardı ve bu 1 sezon büyük bir merakla izlenirdi. Umarım dizinin devamı güzel ve gizemli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Dizi çok güzel başladı bu kadar iyi beklemiyordum. Joel Gretsch'in oynaması benim için çok önemli bir etken. Sarışın V Lisa Smallville'da oynuyor o zamandan beri hastasıyım. Visitors'ın lideri Anna nasıl bir güzelliktir o öyle. Bir kadın bu kadar mı çekici olur. Birkaç olumsuz etkende var. Efektler daha iyi olabilirdi ve olaylar çok hızlı ilerliyor yavaş biraz

Anlaşılan sen diziden ziyade Dişi Ziyaretçiler'e bakmışsın
  • V dizisi Başladı Tüm bölümlerini buradan izleyebilirsiniz.
  • Fena bölüm değildi. Efektler de sanırım ABC hep aynı elamanları kullanıyor. En azından Losttakilerle aynılar bundan eminim. Çünkü efekt oldukları belli oluyor. Bol efektli sahnelerde fazla blurlanıyor ekran. Ama geminin içindeki şehir görülmeye değerdi.
  • 0. bölüm ne ya dp de var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

0. bölüm ne ya dp de var?

0. bölüm denen rip ilk bölümün 9 dakikalık versiyonu. Pilot bölümü indirdiysen 0. bölümü indirmene gerek yok
  • V 2009 S01E01 1080i HDTV X264-OpeD düşmüş nete bu nedir arkadaşlar şok oldum açıkcası 3 küsür gb boyutu, benim bildiğim dizilerde şu an 720p ve üzeri yok eğer varsa 720p ve üzeri ben neden görmedim hiç kahrolası kalitesiz 720p görüntüleri izlemek zorunda kaldım,
  • Vasat bir bölümle başladı... 2-3 özel efektle diziyi kurtarabileceklerini sanıyorlar... Kara Şimşek in yeni versiyonu gibi bu dizininde tutacağını sanmıyorum... Umarım yanılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Vasat bir bölümle başladı... 2-3 özel efektle diziyi kurtarabileceklerini sanıyorlar... Kara Şimşek in yeni versiyonu gibi bu dizininde tutacağını sanmıyorum... Umarım yanılırım...

Karaşimşek tam bir trajediydi onu söyleme hiç,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

V 2009 S01E01 1080i HDTV X264-OpeD düşmüş nete bu nedir arkadaşlar şok oldum açıkcası 3 küsür gb boyutu, benim bildiğim dizilerde şu an 720p ve üzeri yok eğer varsa 720p ve üzeri ben neden görmedim hiç kahrolası kalitesiz 720p görüntüleri izlemek zorunda kaldım,

1080i Full HD dizi bölümleri internette yavaş yavaş yer almaya başladılar. Fakat boyutu fazla olduğu için pek yaygın değiller
  • Biraz önce ripleyen arkadaşla konuştum OpeD grubunu tanırım kendileri Türk'tür düzeltilmemiş yani reklam kesilmemiş olayıydı falan ( hd de apayrıymış ) hali 6 küsür gb tutuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Biraz önce ripleyen arkadaşla konuştum OpeD grubunu tanırım kendileri Türk'tür düzeltilmemiş yani reklam kesilmemiş olayıydı falan ( hd de apayrıymış ) hali 6 küsür gb tutuyormuş

Hocam var mı ulaşabileceğimiz bir e-mail falan? Sohbet etmek isterim.
  • yenı bolum nette arkadslar..
  • "V"
    Dizi Bölümü :1x2
    Çeviren :Lostris
    Başlama Tarihi :2009.11.11
    Çeviri Miktarı : %60
    Durumu : Aktif
  • Eve gelene kadar 720p alt yazı biter sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.