Şimdi Ara

V (2009) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
951
Cevap
1
Favori
52.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • 1983 yılında yayımlanan versiyonuda buldum, indiriyorum.

Altyazı çıkmış, izleyelim.
  • Şimdi bitirdim ilk bölümü. Oldukça güzel bir başlangıç olmuş. İlk 40dk'ya göre olaylar çok çabuk gelişiyor. Pilot bölümünü 2 bölüm süresi kadar yaparlar diye düşünmüştüm yanılmışım. Ancak 2 bölüm birden olsaydı harika olurdu.
    Hali hazırda merak uyandırıcı bir konusu var zaten, önemli olan buna devam edebilmeleri. Umutla bekliyorum.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Arkadaşlar, ABC bu saatten sonra hata yapmaz merak etmeyin. Dizi çok güzel olmasa bile, izlenebilir olacaktır. ABC artık -Lost sayesinde- bu gibi dizilerin ehli oldu... İlk bölüm içinse şunu söyleyeceğim, izlemeden karar vermeyin. En azından ilk bölümü izleyin, beğenmeyen olursa devam etmez.

FBI 'daki sarışının V'ler olacağını hiç tahmin etmiyordum
    Bence V'ler dünyayı ele geçirmek için geldiler ve bazıları çok önceden beri dünyadalar.

Promo ile ilgili

FBI'daki sarışın ölmemiş
    V'nin makineleri bunların yüzünü kaydetti.Bizimkilerin işi zor

Bana göre ilerki bölümler daha güzel olacak.

• Çok klasik geldi bana. Ziyaretçilerin birden gelmesi ve biz dostuz, barış için burdayız demeleri filan. Olayların çok hızlı gelişmesi, ziyaretçilerin Tyler'ı kendi saflarına çekmesi, Anna'nın insanları büyülemek için Decker'ı kullanması, Erica ve Jack'in birden samimi olup savaşacağız filan demesi.. Sarışın adamın V çıkması iyiydi bir tek. Ziyaretçilerin insan görünümlü olması insanı diziye bağlamıyor. Uzaylı olduğunu unutuyor insan.
  • Efektleri kötüydü yav, çok basit olmuş birde bu kahrolası uzaylılar neden hep insanlardan üstün oluyor neden hep uzaylılar insanlardan üstün arkadaş, ayrıca uyazlılar da sevimsiz canavara benziyorlar söylemeden edemiyeceğim o çirken elleriniz ayaklarınızla nasıl yaptınız geliştirdiniz o teknolojiyi,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Genel olarak iyiydi. İlerde yayınlanacak olan bölümlere bakmak lazım. Takipteyim
  • Buraya yazıyorum, en çok duyacağımız kelime "bağlılık" olacak.

Episode 1: Pilot 3 Kasım
    Episode 2: There Is No Normal Anymore 11 Kasım
    Episode 3: A Bright New Day 18 Kasım
    Episode 4: It's Only the Beginning 25 Kasım
    Episode 5: Episode #1.5 2 Aralık

hele o uzaylıların lideri yokmu,aman yarabbi

Orijinalden alıntı: REM1903

Dizi Oldukça Güzel.NEsi beğenilmedi burda anlamadım.

Lisa daha güzel.

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Lisa daha güzel.

Sarışın V demi?

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

quote:

Lisa daha güzel.

Sarışın V demi?

Evet. Her türden V var. Zenci, sarışın, esmer, kumral.

quote:

quote:

quote:

Lisa daha güzel.

Sarışın V demi?

Anna iğrenç.

http://img188.imageshack.us/img188/5214/v2009s01e01720phdtvx264.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 5 Kasım 2009; 17:04:26 >

The flames are all long gone, but the pain lingers on
    Goodbye, blue sky Goodbye, blue sky Goodbye.

ITU/ NavalArch

• Biraz önce izledim ilk bölümü. Gayet güzeldi. Gerçekte böyle birşey olsa düşünemiyorum bizim ülkenin halini. Herkes camilere dolar, türbelere akın eder. Dizideki kilisenin dolması gibi. Herkes tırıs tırıs. V'de ki herkes çok güzel. Çirkin olanları yok harbiden. Hele sarışın olan tam bir afet. Zenci abimizinde V'den olması şaşırttı ve FBI'da kinin. İleriki bölümler daha iyi olacağa benziyor, sevdim diziyi.

• Buna da bakalım
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yorumlarınız fena değil. İzlemeden karar vermek iyi olmaz. En iyisi indirip, izleyelim

Orijinalden alıntı: Erdém53

quote:

quote:

quote:

quote:

Lisa daha güzel.

Sarışın V demi?

Anna iğrenç.

http://img188.imageshack.us/img188/5214/v2009s01e01720phdtvx264.jpg

Anna ya iğrenç diyen birisi izlemesin bu diziyi arkadaş anna ya güzel değil iğrenç diyen birisi kadından anlamıyordur başkada bir şey demem ay parçası gibi kadın be, ayrıca kısa saçlı,

Edit:İmla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 5 Kasım 2009; 19:19:11 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.