Şimdi Ara

V (2009) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
1
Favori
52.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abc hem lost dizisini barındırıyor hem flashforward dizisini hemde bu yeni çıkan v dizisini. Bu 3 dizinin ortak bir özelliği var bazı oyuncuları ortak losttan birer tane bayan flashforward ve v de oynuyorlar hemde başrollerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

İlk bölüme göre sıkıcıydı.
    Peder V büyük ihtimal

Peder V olamaz, toplantıya gittiklerinde ona da uyuşturucu verdiler.

yaşlı pederi diyorlar sanırım.

Evet yaşlı olan
  • İkinci bölümü 1 saat kadar önce bitirdim. İlk bölüme göre fena sayılmaz. Yukarıdaki yazılan olumsuzluklar uymamış. Şu an itibarı ile dizi iyi gidiyor.
  • V – 1. Sezon 3. Bölüm : A Bright New Day – Promo ve Sneak Peek

http://www.nessima.com/arsiv/v-1-sezon-3-bolum-a-bright-new-day-promo-ve-sneak-peek/
  •  V (2009)

Lisa'da iyi tarafta olan V'lerden sanırım. Smallville'den biliyorum. Her dizide uzaylı.
  • 2. bölümünü de izlediğim dizi oldukça ümid vadediyor. kimin kime güveneceğinin bellli olmadığı bir ortama doğru zaman hzıla ilerliyor. başka dizilerde görmeye alıştığımız birçok karakter v 2009 yeniden karşımıza çıkıyor.

ayrıca bu dizinin eski versiyonunun çocukluk dizim olduğunuda söyleyeyim. korka korka diziyi izler, fare yemelerini merakla beklerdim. ozamanın ziyaretçilerinin lideri olan jane badler'e de galiba aşıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

2. bölümünü de izlediğim dizi oldukça ümid vadediyor. kimin kime güveneceğinin bellli olmadığı bir ortama doğru zaman hzıla ilerliyor. başka dizilerde görmeye alıştığımız birçok karakter v 2009 yeniden karşımıza çıkıyor.

ayrıca bu dizinin eski versiyonunun çocukluk dizim olduğunuda söyleyeyim. korka korka diziyi izler, fare yemelerini merakla beklerdim. ozamanın ziyaretçilerinin lideri olan jane badler'e de galiba aşıktım

Hocam selam, benimde çocukluğumun dizisidir bu ama TRT sağolsun bir sürü sahneyi keserlerdi o zaman. Final bölümünde de baya bir kesmişlerdi hatta. Yıllar sonra bir torrent sitesinde son bölümü bulup izlemiştim. Ve gerçekten nasıl denir, geçmişe gitmek gibi olmuştu. Ama ne yalan söyleyeyim eski "V" bana göre daha güzeldi. İlkler her zaman güzeldir.

• Sarısın V Lisa ile o genç çocuk 3. bölümde sevişecekler ve Lisa hamile kalacak. Ortaya da ileride mahlukat cıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 16 Kasım 2009; 0:53:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Sarısın V Lisa ile o genç çocuk 3. bölümde sevişecekler ve Lisa hamile kalacak. Ortaya da ileride mahlukat cıkacak.

Değişik bir teori.
  • quote:

Sarısın V Lisa ile o genç çocuk 3. bölümde sevişecekler ve Lisa hamile kalacak. Ortaya da ileride mahlukat cıkacak.

Bilgi Nerden ? Garip olcak demektir.
  • quote:

Yarı insan yarı uzaylı.
  • quote:

quote:

Değişik bir teori.

Pek teori sayılmaz, ben biraz yaşı geçkin oldugumdan orjinali az cok hatirliyorum, orjinalinde oyleydi. Tabi bu zart diye olmayacak, hamile olmasını anlması, hamilelik süreci epey devam etmişti. Gerçi bu versiyonda olaylar çok hızlı gelişiyor, bakarsınız zart diye doğurur 1 gunde Ya da konsepti değiştirebililer o da olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Değişik bir teori.

Pek teori sayılmaz, ben biraz yaşı geçkin oldugumdan orjinali az cok hatirliyorum, orjinalinde oyleydi. Tabi bu zart diye olmayacak, hamile olmasını anlması, hamilelik süreci epey devam etmişti. Gerçi bu versiyonda olaylar çok hızlı gelişiyor, bakarsınız zart diye doğurur 1 gunde Ya da konsepti değiştirebililer o da olabilir.

Benimde çocukluğum eski "V" zamanında geçti. Eski "V" yenisini 2'ye 3'e katlar bence. Ah birde TRT'de kesintiler olmasaydı.
  • evet doguyordu benekde 3 gunde buyuyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

ilk bölüm 14 milyon izleyici çekmiş ama bence bunun etkisi abartılı reklamları çok merak ediyorum 2. bölümde ne kadar reyting alacaklar

V (2009)

Bu istatistiği hangi siteden alıyorsunuz acaba?

2. bölüm gerçekten sönüktü. Pek umutlu değilim dizide.
    Herşeyin farkında olan senelerdir örgütlenmeyi sürdürmüş uluslararası bir direniş örgütünün ortaya çıkması gerekiyor dizinin kurtulması için.
  • İlk bölüm iniyor bakalım nasılmış..
  • Flashforward'da ilk bölümünden sonra kötü gitti. Son 1-2 bölümdür toparlardılar. Buna da sabretmek lazım. Belki iyileşir.
    Umarım yarınki bölüm güzel olur
  • Salı aksamı mı yayınlanıyordu bu dizi ? Yarın duser herhal
  • quote:

Salı aksamı mı yayınlanıyordu bu dizi ? Yarın duser herhal

Evet.
  • çok iyi dizi ya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.