Şimdi Ara

ÜZÜNTÜLÜ SIKINTILI VE ÇARESİZİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Ben 20 yaşında biriyim, işsizim parasızlıktan çok bezdim usandım.

Ailemden para isteyemiyorum gelirleri kendine göre yeterli fakat bana göre yetersiz.

Lise bitirdim üniversteye gitmedim daha doğrusu gidemedim. Küçüklükten beri okulu sevmeyen biriydim. Liseyi bile 1 sene geç bitirdim üstelik özelde. O zaman biraz daha iyiydi durumlar.

İş ilanlarına bakıyorum herkes bir vasıf,bir hüner istiyor. Ben ne iş yapacağımı şaşırdım. Beden olarakta çok sağlıklı değilim angarya işlere girmek istemiyorum.

Zaten heryerin asgari ücret vermesi ayrı bir dert.

Sokaklara bakıyorum lüks araba kaynıyor çoğunluk hayatını yaşıyor ben daha işsizim.

Asgari ücretlede çalışmak istemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.

Parasız hayat çekilmiyor artık. Benim yaşımdakilerin arabaları var gelirleri var bende sap gibi kaldım.

• ul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic gec kalmadan hemen bir meslek edinmen lazim.

En fazla 1 yil zorlanirsin sonrasinda yavas yavas para kazanmaya baslarsin.

Kim ugrasacak deme, butun bir omur dusunuldugunde 20 yas cok erken bir yas.

Yetenegin nedir bilmem. Yatkin oldugun bir meslek var mi bilmiyorum ama hemen yarin meslek arayisina basla.

Bir kaportacinin yaninda ise gir, bir terziyle calis vs. Olmadi harita teknikerligi bolumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batsın bu dünyaa beee...
    iş yok eş yok aş yok para yok ne olacak bu işin sonu böyle hayat mı olur bee....
  • forumu kullanıcısına yanıt
    hocam ne meslegi yapsamki

2 yillik universte okusam hangi bolum iyi olur acaba

• İlk oturum sadece türkçe, matematik.Kolay hazırlanırsın besyo okursun.Beden eğitimi öğretmeni olursun atanma olmazsa özelde çalışır geriye kalan zamanlarda fitness antrenörlüğü yaparsın.
  • Benimkide 2.500 tl maaş pc başındayım toplasan 1 saat zor çalışıyorum ama gel gör ki mutlu değilim o amele gibi çalıştıgım işleri özlüyorumPara var ama mutlu değilim para mutluluk getirmez unutma bunu sadece mutlu oldğuna inandırırsın kendini.Ve şuan türkiyenin en zengin adamlarından birinin yanında çalışıyorum.Adam mutlu değil o kadar parası var.Ama gel gör ki -3'üncü katta yerin 3 kat altında 1 odada yaşıyor.

Yani anlayacağın hayatta paran ve işin yoksa dahi umutsuzluğa düşme kendini geliştir ruhen ve bedenen insan inanç eksikliğinden boşluğa düşer bu 20 yaşında başlar 30 yaşlarına kadar devam eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Hocam parasızda hayat olmuyor bea

Araba istiyorum para, benzini para keşke hersey ucretsiz olsaydıda para olmasaydı.

Et yemek istiyorsun para, fıstıklı baklava severim para

Cepte son 50 tl kaldı ailemden para istemiyorum anca kendine yetiyor gelirleri. İnan kaç gundur evdeyim cumadan cumaya dışarı çıkıyorum nerdeyse

Bu arada siz ne iş yapıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyankar97 -- 17 Aralık 2017; 21:25:16 >
  • isyankar97 kullanıcısına yanıt
    Depo yöneticisi ve tasarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

hocam ne meslegi yapsamki

2 yillik universte okusam hangi bolum iyi olur acaba

Yatkın olduğun bir meslek yoksa, becerilerine göre bişey seçmelisin.
    Sonra da ona göre iş aramalısın.
    Bir süre para kazanmadan çalışsan bile işi öğrenince para kazanmaya başlarsın.

Benim gözümde sağlık dışındaki alanlarda okuyanlar boşa okuyor ama harita teknikerliği iyi bir bölüm.
  • 24'ünde liseyi dışarıdan bitirip, üniv'i de dışarıdan bitirip bugün yaklaşık 10 yıldır TV sektöründe çalışan bir arkadaşım var. 24'ünde bu arkadaşımı tanıdığımda kendisine "Hiç zaman kaybetme gidip açık lisye kayıt ol bitir ve devamında üniv'i de bitir" demiştim. Yıllar sonra bu halini gördüğümde kendisi ile gurur duyuyorum. Hem düzgün ve hem de kararlı bir insandı. Hiç böyle karamsar hallerini görmedim mesela. Pozitif bakış açısı çok önemli. Yanlış yerlere de bakarak durumunu negatif görmemek lazım. Arabası olmak ne mühim birşeydir ki ? Hepsi benim ve çocuğumun geleceğini zehirleyen çevre katili fosil yakan araçlar. Kıçlarının keyfi için param da var benzin de en pahalı amma sosyal statü, herkes böyle yapıyor ki bunun nesi garip vs. gibi zavalı sığıntılar ile koyun sürüsüne katılıp aynı pisliğe katkıda bulunmalarına gıpta ile bakmadım-bakmam. Mevcut Dünya düzeni insanın en verimli çağında sisteme kurban edilmesi temeline dayalıdır. Seni kullanır-harcar ve çöp gibi posanı atar. Bu önündekinin poposundan ötesini göremeyen, o poposunu hangi koltuğa (makam ve araba olarak) koyduğuna gire insanları önemseyen ve değerlendiren toplumun bireyi olmak beni ne kadar memnun edebilir ki zaten !..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.