Şimdi Ara

Uzunlara Led Kit(Bi-Xenon etkisi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
8
Favori
10.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12000 Lümen olanı yapıştırıcı ile sabitledik haberiniz olsun :). Yangın çıkmaz merak etmeyin. Ledler yanarsa kendi çapında yanar :D Birde 3 aydır kullanan var benim taktıklarımı hiç birşey olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

12000 Lümen olanı yapıştırıcı ile sabitledik haberiniz olsun :). Yangın çıkmaz merak etmeyin. Ledler yanarsa kendi çapında yanar :D Birde 3 aydır kullanan var benim taktıklarımı hiç birşey olmadı

Hocam detaylı resim çekip gönderebilir misiniz?
  • arlanmazz kullanıcısına yanıt
    Malesef bu ampul eski arabamda. Onuda sattım zaten :)

• Benim aracım golf uzunlar ve kısalar bir bunun için ne yapmam gerekiyor ?
  • Ampul tipini öğrenmen gerekiyor :)

• h15
  • 9600Lm H15 diye aliexpresste arat bulursun.
    Yada 12000lm H15 diyede arayabilirsin

• kısalarda mı led olacak o zaman ?
  • Uzunlar kısalar bir dedin dimi.
    Tek Ampulden yapıyor bu işlemi. Böyleyse kısalarda led olucak.

Şöyle bir sorum olucak; Uzun kısalar ayrı mı?

• Bu led ampul kiti zaten :) Kullanabilirsin

• Şöyle bir sorum olucak; Uzun kısalar ayrı mı?

Yukarıdaki sorunuzun cevabı ayrı değil. Uzunlar ve kısalar tek ampülden yapıyor işlemini. Bu durumda verdiğim linkteki ürün benim işimi görecek mi ?
  • Aracınız Golf 7 anladığım kadarıyla.

Kısalar H7
    Uzunlar H15

Kısalarada almanız lazım

• Doğrudur hocam kısalar h7 uzunlar h15 bu durumda tam olarak ihtiyacım olan şey nedir onu anlamış değilim :)

• ama ben sadece uzunlarda selektör de kullanacağım kısacası yinede ikisini almak zorundamıyım ?
  • Bütün olması lazım. Kısalar sarıyken uzunlar led biraz garip oluyor :)

• teşekkür ederim :)
  • Merhaba hocam ford fiesta titanium arabam var kısalar h7 mercek uzunlar h1 merceksis. Uzunlara flaş etkili almak istiyorum önerebileceğiniz bir ürün varmı link atarsanız cok sevinirim. Ayrıca sizce kısalarada yaptırsam iyi olurmu orjinalligi bozulurmu merceğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen R3 9600Lümen kitten aldım. Aslında kılavuzunda 20-40watt yazdığını görünce ışık şiddeti düşük mü olur acaba diye tereddüt ettim. Sıfır orijinal farlara taktım 406 nın. Trafikte deneme imkanım olmadı ama binanın park yerinde merceksiz farlara xenon gibi göz almadan uyduğunu söyleyebilirim. Isı transfer mekanizması ısıyı çok hızlı transfer edebiliyor. Yalnız her bir şeridi , lambayı taktıktan sonra yuvarlatıp ısı transfer yüzeyini genişletmeniz şart. Ne kadar uzun ömürlü olur zaman gösterecek ama 2 Amper çekiyor. Bu da 12 voltta her bir ampülün sürücüsü ile 24 watt tüketmesi demek. 4 watt sürücüdeki kayıp güç desek 20 watt tüketimi var ledlerin. Ledlerin veri kağıdına göre 1400mA da 1100 lümen verebiliyor. 1 amper çekmesi durumunda tek ledin gücü %70 olarak verilmiş. Yani 770 lümen ve çift led olduğundan tek lambanın gücü gerçekte 1440 lümen. Osramın standart sarı ışık veren H7 ampülü 1500 lümen gücünde. Dolayısıyla taktığımız bir led ampül aslında standart halojen kadar ışık veriyor tek farkı renk ısısı. dolayısıyla süper, harika, halojenden daha iyi şeklinde değerlendirmeler biraz kendimizi kandırmak gibi. Ömür eğer 1000 saati bulursa gayet yeterli olur bu hali ile.
    Benim kafamda uzunlara da kısalara da bundan takmak vardı şu halde ileride XHP70 ledli 70-80 usd ye satılan modelinden getirtmek gibi bir düşünce oluştu kafamda. O zamana kadar kısalara taktığım bu ledler sorun çıkartmadan rüşdünü ispat ederse alabilirim yoksa yine alıp sadece uzunlara monte etmek gibi bir düşüncem var. İlerleyen zamanlarda bir değişiklik yada gelişme olursa paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.