Şimdi Ara

Uzun zamandır KIZ mevzusu yok yaww niyee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben kıza çıkma teklifi falam olaylarına girdim(benim gibi 5-6 kişde aynı mezuya girmiş)ama kız kabul etmiyo ve gerekçeside

''Eğre şimdi kabul edersem ileride ikimizde acı çekecez o yüzden sende acı çekmeden beni unut''

bunu derken amacı ne anlamadım
    (beni böyle reddetti ama diğerlerini bilmiyorum)

• boşver milletin kafasını karıştırmayın kız mevzusu ile herkes güvensin sevdiğine güven olmadan bu işler yürümez.
  • Benim durum daha vahim.
    2 kızı aynı anda idare ederken bir tedbirsizlik sonucu ikisi de birbirinden haberdar olmuşlar. Haberdar olmakla kalmayıp bir de benim hakkımda karar vermek için buluşmuşlar. 2 varken şimdi elde kaldı 0.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benim durum daha vahim.
    2 kızı aynı anda idare ederken bir tedbirsizlik sonucu ikisi de birbirinden haberdar olmuşlar. Haberdar olmakla kalmayıp bir de benim hakkımda karar vermek için buluşmuşlar. 2 varken şimdi elde kaldı 0.

sana az bile
  • benimde bir sorunum var yardım plz
    okulda bi kız var kesiyom onu oda arada bana bakıyo
    kıza nasıl açılcam yaw
    ya bana ters cevap verirse?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

benimde bir sorunum var yardım plz
    kıza nasıl açılcam yaw

Yaz bi kağıda ne diyeceksen .! Sonra sana bişey söylicem de kıza ama sözüm bitmeden müdahale etme ağzına Zıç.rım de kıza sonra bitir ve kız senin.!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaybedecek hiç birşeyin yok,en güzel zamanlarınız kaçırma sonra geriye döndüğünde çok pişman olursun
    quote:

Orjinalden alıntı: oz1kan

benimde bir sorunum var yardım plz
    kıza nasıl açılcam yaw

• havalar soğudu.... yazın aşk başkadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 25 Aralık 2005 1:25:37 >
  • kız haklıymış seni kabul etmemekte iki kelimeyi bir araya getirip yazamayacağını ve kişisel dertlerini burada afişe edeceğini tahmin etmiş...
  • Boş işler.
  • boş iş olurmu hiç insan yalnızlığın ne kadar kötü olduğunu yaşı ilerleyince daha iyi anlıyor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Benim durum daha vahim.

sana az bile

yoo az bile denmez ki
    vay tedbirsiz vay denir
    Kardeş çok keskin bir zeka gerek
    hangisi ile ne zaman ne ettin hatırlayacan
    gerekirse not defteri tutcan geyik yapmıyom valla tut bi not defteri
    hayırdır ne yaptında işler bozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frezmb -- 25 Aralık 2005 3:00:39 >

• valla bravo ya sanki iliskiyi paylasmak icindegil yasmak icin yasıyor gibisin. nekadar cok olursa okadar cok yasarım hesabı...sana senin gibi bi kız mustahak...sole 3-4 erkegi idare edecek sonrada ara bozup birbirine dusurecek...sonrda gidip adam gibi birini bulup kolkola giderken arkasına donup gülecek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.