Eylül 24'te evden ayrılıp üniversite için Çanakkale'ye gitmiştim ve ne ben eve gittim, ne de ailem beni görmeye geldi. Dün de finaller bitince de otobüse binip eve gittim.
Ailemin geleceğimden haberi vardı. Kapının önüne geldim ve zile bastım. Yüzümde öyle bir sevinç vardı ki.. Kapıyı annem açtı ve: -Buyrun, kime baktınız? diye sorunca ben bir an durakladım. Şaka yapıyor sandım ve -Merhaba, ben Cem Uzan ehe bana şaka şoku. dedim.
Lakin annem hemen babamı çağırdı ve bana bağırmaya başladılar: -Lan bu saatte uğraştırma bizi. Şu tipe bak, böyle evlat mı olur. Git belanı bizden bulma. dedi babam.
Ben de anlatmaya başladım. "Siz benim ailemsiniz yahu ben Ohol Oula, okul bitti haber verdim ya size geleceğim diye. Oğlunuzum ben dediysem de inandıramadım."
Babam telefonu alıp teyit etmek için amcalarımı falan aradı. Benim böyle oğlum var mıydı diye sordu. Sonra yüzüme baktı ve "Numaranı ver lan." dedi. Numaramı verdim ve "Aa oğlum." diye bağırdı. Annem de ona eşlik edip oğlu olduğuma inandı. :(
Sonra beni eve aldılar. Bir süre sarıldık durduk ama çok kırgınım halen ve gece bayağı ağladım.
Sabah da babam işe giderken, "Ulan hakikaten bunda nasıl bir tip varmış." deyip durdu.
Kardeş iyi güldüm sağolasın 😂😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Hadi la ama komik
Hocam eve giderken içki alacaktiniz o isi ne yaptiniz :) ?
Parolayı söyleseydin
quote:
Orijinalden alıntı: Kırıkkaleli zat
Smirnoff'un büyüğü vardı çok pahalı kaçtı, Absolut aldım 57 liraya.
4 tane Tuborg Shot, 2 de Efes şişe bira aldım.
Fotoğrafını çeker atarım birazdan.
quote:
Orijinalden alıntı: Kırıkkaleli zat