Şimdi Ara

Uzun zamanda az iş yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunum bu arkadaslar eminim bircogunuzdada bu problem vardir.Misal Dersin basina geciyorum, o gun belirledigim dersten mesela biyolijiden konu calisip + 2-3 test cozebiliyorum tabi boşlarla birlikte(palmeden) ardindan birer test kimya mat 1 fizik geo testi cozmeye calisiyorum.Cozdukten sonra bibakiyorum cozdugum soru sayisi 100-110 larda oluyor.Her ders En zor kaynaklari cozdugum icin (palme fem karekok gibi) bu durumu normal mi karsilamam gerekiyor yoksa beyin sinirlarimi zorlayip beyni yakmam mi gerekiyor.4-5 saatte bu kadar yapabiliyorum cok az iş yaptigimi dusundukce cok huzursuzlaniyorum.Bu durumu yasayip ustesinden gelen varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede o sorun var diyorum ki su konuya baslicam yarin daha yarisinda gun ölmüş sinir oluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrkN67 F kullanıcısına yanıt
    Bu durumu herkes yaşayabilir. Zamanını çok fazla alması bir dezavantaj ama üstesinden gelinemeyecek hiç bir şey yok. Bu tempoda devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Bendede o sorun var diyorum ki su konuya baslicam yarin daha yarisinda gun ölmüş sinir oluyorum.

Mesaj-Zaman uyumu
  • çözdüğün soru sayısını sayma
  • Aynı olay bendede var 1 konuya çalıştıktan sonra 5 6 test çözüyorum bi bakıyorum gün bitmiş la noluyo benim daha bi konu daha bitirmem lazım diyorum tabi geç olmus oluyor ve gün bitiyor artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.