Kapismak zevkli oluyorda ondan basiyorum. Gaza geliyom hemen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun yolda neden çok hız yapıyorsunuz? (22. sayfa)
-
-
Benim uzun yolum 1250 km, basmasam 18-19 saat, bassam 12 saat sürüyor, sen olsan basmaz mısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek seferde gittiğim en uzun yol 1050km idi , gece cikarim yola otobanlarda basarim , selektör yemeyi kendi aracimdan daha düşük gücü olanlardan yemeyi hiç sevmem o yüzden basarim. Basma derken de yanlis anlamayin takip mesafesi korurum , hiz siniri zaman zaman ihlal edilse de ortalama alinan yollarda sınırında giderim. Başka türlü 1000km yol molalarla , orta şeritten ağır ağır gitmeyle bitmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben genelde selektor atan taraf oluyom. Ama haklisin kardes insan kendisinkinden gucsuz araclardan selektor yemeyide kabullenemiyo
Çok kapistigim da oldu neredeyse hepsi etkisiz kaldilar.0-100 6.6sn 2.0 benzin 211 ps :) elektriklilere bişi demem en fazla 20-30km 200+ hizda gidebiliyorlar sonra menzil kaygisindan midir nedir basmiyorlar.
Bendede laguna 1.5 var 2009 model var. Otobanda bassak béni fena gecersin heralde kardesim.
Genelde otobanda hız yapmam ,izin verilen hız sınırları neyse ,o ,
fakat rampa görünce dayanamıyorum ,320Nm tork
-gaza bas, gaza bas -diye haykırıyor
-
Geçen İzmir Ankara arası 10 bin ceza yedim bardağa her yere uçakla gitmeye karar verdim zaten en hızlısı da o
Arabam yeterli büyüklükte ve konforda olmadığı için hızlı gidiyorum 160 altına düşmüyorum 6-7 saat veya üzeri yol gidiyorsam
yoruluyorum kenara çekip içinde uyuyabiliceğim bi araç değil bari hızlı gidip dinleneyim diye düşünüyor insan yolda bitmiyor gibi geliyor yorulunca sürmeye devam ettiğinde ötv belası yüzünden vergilerden kimse gönlüne yatan arabayı alamıyor sebebide bu!!! Ben niye tahoe ye binemiyorum mesela biriler gmc suvla konvoy
yaparken
Onu ben takmam bile hocam , benim derdim selektörcü BMW, Mercedes veya audicilerle :) 3.20d 4.20d 5.20d , 3.20i -5.20i a4 2.0 40tdi filan bunlar ya da tsi tdi cilar.
Otobanda sana karsi hic sansim olmaz diyosun yani kardesim. Yalniz ben 47 yasinda tecrubeli surucuyum. Iyi kapisirim.
Bende sol seritte kapisirken ondekinin tamponuna kadar zorlamayi severim selektorde atarim. Demek senin gibi bir surucuye denk gelsek isimiz zor.
Bilinçli şekilde kapışan insanları severim, en son 2022 de Niğde adana arasindaki otobanda S60 ile kapıştık o zamanlar bende Astra 1.4T 140hp adamla 150 km boyunca neredeyse yarım depodan fazla yakıt yakarak gittik sonra benzinlikte durup çay içmiştikquote:
Orijinalden alıntı: Ankaralı_HacıKapismak zevkli oluyorda ondan basiyorum. Gaza geliyom hemen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selam peki şehiriçinde hızlı gidenler bayan şofor altında otomatik araç geçmek için çırpınıyor sonra kavşak tabi önümde durmak için frene asılıyo beni de zor durumda bırakıyo yahu ben bilmiyom mu kavşak var ben ona göre gidiyom ama nerdeee heyhat sokak aralarında hiç mi korkmuyorlar çocuk çıkar biri çıkar duramazsın anlayamıyorum
-
Kaç sefer radara girdin ki? Ve % kaçla?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde otobanin ortalama hizina gore gitmeye calisiyorum. Almanya'da yasiyorum duruma bagli bazen 150 sabit gidiyorum bazen 190 200 kaptiriyorum. Ama genelde 150 sabit gidiyorum diyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede 2009 laguna var. Astra ve vectralarla kapismak béni delirtiyo. Genc ve hizli arkadaslar otobanda elime veriyolar. Ozellikle opelciler.
Dengesizce kapışma yapıp diğeri şoförü zora sokan insanları sevmiyorum. Tatlı tatlı kapışmak güzeldir. Şuan Clio 0.9 var en fazla 1.4 atmosferiklere yürüyorum artıkquote:
Orijinalden alıntı: Ankaralı_HacıBendede 2009 laguna var. Astra ve vectralarla kapismak béni delirtiyo. Genc ve hizli arkadaslar otobanda elime veriyolar. Ozellikle opelciler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam o şekilde basmaya devam etse 100 km sonra yolda kalır
-
Bende karsi tarafin sinirlarini zorlayarak tampona yapisarak kapismayi seviyom. Tehlikeli olunca daha heyecanli oluyo ama genc ve hizli suruculer cok zorluyo strese sokuyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X