Bildirim
Uzun yol için
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Kardeş 3 bin liraya chooper bakma derim , pişman olursun saydıkların zaten çin , sağlam çinlerde oluyor ona lafım yok ama 3 bn liraya chooepr çok zor , sana tavsiyem ya 2. el temiz cbf 150 veya ybr 125 , yada 2800 liraya mondial 125 mh drift al , mondialin yeni motorları eskilere nazaran daha sağlam , pişman olmazsın , ufak tefek sorunlar dışında. -
bana göre en iyisi apache rtr 150 hem az yakıyo hemde pratik motor -
quote:
Orijinalden alıntı: can acan
bana göre en iyisi apache rtr 150 hem az yakıyo hemde pratik motor
yüzde yüz doğru, bu bütçeye alınacak en iyi motordur.
yanlız uzun yolda en az 250 cc ve üzeri motorlar iyi olacaktır..
kesinlikle çin malı chopper lara falan bakma..
paran yoksa apache çok iyidir.
parayı biraz daha artırabiliyorsan 250 cc maxi scooterlara bak uzun yolda yayıla yayıyla gidersin..
ayrıca çin malı bisan kanuni zortsen vs alıcağın motoru yarı parasına satamassın.
misal veriyorum
arkadaşım beni dinlemeyip sıfır aldığı kanuni racer motoru 3800 e aldı,2500 km de 2100 tl ye 5 ayda zor sattı..
benim geçen sene aldığım yamaha dragstar 650 -12500 e aldım,13500 teklif ettiler vermedim..
olay bu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 12 Nisan 2012; 10:47:25 >
-
İzmirden - edremit altınoluğa gidecem 250 km kadar yol gideceğım. bu yükün altından cbf 150 kalkabilirmi 2 kişi gitsek mesela ? -
bence cbf honda bahsettiğin 250 km için yeterli olacaktır ama hergün bu kadar yol gidilecekse düşündürücü olabilir diye düşünüyorum çünkü bu motorlar hava soğutmalı olduğundan hergün bu kadar yolu gitmek motor için iyi olmayacaktır bence. Bunun için 250 cc lik motor daha iyidir hem 250 cc nin altındaki motorlarda vergi indirimi de var yakır olarak bira fazla yakar 25 cc lik motor bilgin olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X