Şimdi Ara

### Uzun Yazıların Alıntılanması ### [HAFTAİÇİ SORUN ÇÖZÜLÜYOR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha önce aynı konuyu Konu Dışı adlı bölümde de açmıştım,az da olsa yararı oldu.

Bahsettiğim sorun;uzun uzun yazıların -özellikle video olanlar- alıntılanması,bilgisayardayken o kadar etkilemiyor ama mobilde in in bitmiyor bazen direk konuyu kapatıp çıkıyorum.Sizlerden istediğim lütfen alıntı yaparken mesaj içeriğini silip alıntılayın.Mobiller için alıntı yapılmıyor,onun için gerekirse yönetime mesaj atarım.

Teşekkürler,tekrardan iyi geceler

Forum desteğe mesaj atmıştım,cevap geldi;

quote:

Merhaba,

İsteklerinizi programcı arkadasa ilettim. Hafta icinde ilgileniceklerdir.

*President*'in dediği şekilde olacak sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 23 Haziran 2012; 18:43:39 >

• Bide Yıl Olmuş 2012 Hala İlk Mesajdan Alıntı Yapanlar Var :))
  • Yukarı
  • Gerçekten bu durum bazen çok bunaltıyor.

Ama bol resimli,videolu,açıklamalı bir konunun ilk mesajının tamamen alıntılanıp altına da sadece ''güzelmiş '' yazılması kadar sabır çektirmiyor hiçbiri.
  • Normalde uzun alinti yapmam ama telefondan veya tabletten girince yapabilecek birsey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Bide Yıl Olmuş 2012 Hala İlk Mesajdan Alıntı Yapanlar Var :))

Yetişemedim

• Mobilden girdiğim için alıntılar çok yer kaplıyor.Zaten okumuyorum onları geçiyorum.Mesajın başında o kişinin kullanıcı adını yazsa sorun olmayacak.Ama her yazılan alıntı yapılacaksa mobilden girenlere çekilmez bir durum veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de 3-5 alıntı iç içe giriyor ya o zaman tam çekilmez bir hal alıyor
  • Konuda uzun uzun alıntı gördüm mü hemen donanımhaberi kapatıyorum. Sonra bilgisayarın fişini çekiyorum. Daha sonra sessizce yatağıma uzanıp bunalıma giriyorum. O derece hayattan soğutuyor yani. :@

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

İlk mesajda belirttim zaten,yönetime toplu olarak mesaj atabiliriz
  • quote:

Normalde uzun alinti yapmam ama telefondan veya tabletten girince yapabilecek birsey yok

+1

Yonetim bu duruma el atmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Normalde uzun alinti yapmam ama telefondan veya tabletten girince yapabilecek birsey yok

+1

Yonetim bu duruma el atmali.

quote:

Ara sıra tam sürüme geçerek sorun çözülüyor.

Geçici olarak bunu kullanabiliriz.Ben Citi'yle bi' konuşayım
  • Almayın lan şu 14 yaşındaki çocukları otomobil bölümüne..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Almayın lan şu 14 yaşındaki çocukları otomobil bölümüne..

Önce üslubunuzu düzeltin,attığınız mesajı,yaptığınız terbiyesizliği gördük.Büyüklerime her zaman saygım vardır ama büyüğüm dediğim kişi bir şeyi uyardığım halde yapıyorsa yapabileceğim bir şey yok,yine en uygun şekilde cevabını veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 22 Haziran 2012; 5:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Önce üslubunuzu düzeltin,attığınız mesajı,yaptığınız terbiyesizliği gördük.Büyüklerime her zaman saygım vardır ama büyüğüm dediğim kişi bir şeyi uyardığım halde yapıyorsa yapabileceğim bir şey yok,yine en uygun şekilde cevabını veririm.

+1905 otomobil bölümüne almayın dedikleriniz sizden daha terbiyeli konuşuyor

• Alıntı tuşunu kaldırmadan bu sorun çözülmez. Alıntı tuşu kaldırılacak, alıntı yapacak kişi, alıntı yapacağı şeyi kopyala yapıştır yapacak ardından fare ile seçili hale getirip quote ye basacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Alıntı yapmak hadi sana battı da diğerlerine neden battı anlamadım. Yaşın nedeniyle ağır konuşmak istemiyorum, çoluk çocuğa mı gücün yetiyor derler sonra.. Bir de uyardım diyor, daha bu yaştan klavye delikanlılığına başlama. Böyle forumlarda atıp tutarsın, bir gün birisi kafanı kırıverir.

Böyle konular açan veletlerle muhattap olmak durumunda kalıyoruz işte, okulların kapanması yaramıyor bu foruma;

Gün Gelecek "Tipim Nasıl?" Konusu Açacağım Konu Dışı Gökhan G. 4 95 26 Mayıs 2012; 14:20:22

Çok Mutluyum Abilerim Çünkü Bime gidip topitanem alacağım Konu Dışı Gökhan G. 4 132 12 Mayıs 2012; 17:04:52

Neden Konularıma Hiç İlgi Gösterilmiyor Læ? Konu Dışı Gökhan G. 7 87 17 Şubat 2012; 23:59:43

Ow yea men ow yea sana puanım 9 kanklaaaa Gereksiz Mesajlar Gökhan G. 4 137 2 Ağustos 2011; 10:29:22

Uyanın Lææ Konu Dışı Gökhan G. 0 53 1 Ağustos 2011; 3:16:20

Oyşh!! Beyaz Show'u Açın Læ Konu Dışı Gökhan G. 27 866 11 Haziran 2011; 1:11:16

DH İykokuylulay Grubu Konu Dışı Gökhan G. 0 17 5 Haziran 2011; 23:44:21

Fotoğraf Makinesi Seçimi Dijital ve Analog Fotoğraf Makineleri Gökhan G. 4 181 3 Haziran 2011; 15:50:30

Citizen Tylol Hot'mu İçtin Læ Forum Bozuldu Konu Dışı Gökhan G. 10 246 16 Mayıs 2011; 19:56:55

Merhaba Beyler =) Yardım Edebilir Misiniz?? Konu Dışı Gökhan G. 10 238 20 Nisan 2011; 17:26:03

Merhaba Beyler =) Yardım Edebilir Misiniz?? Radyo Kontrollü Model Araçlar / Radio Control RC Gökhan G. 2 315 20 Nisan 2011; 20:46:42

Beyler Bu Nedir Yahu? Konu Dışı Gökhan G. 3 108 10 Nisan 2011; 20:42:52

YGS'ye Giren Abla-Abilerime Kolay Gelsin Konu Dışı Gökhan G. 5 1156 27 Mart 2011; 10:04:08

Diyarbakırda "BİM" Soygunu!! Konu Dışı Gökhan G. 8 348 9 Mart 2011; 19:17:22
    nihattr
    Bir Oyunda Ben Paylaşayım Konu Dışı Gökhan G. 27 431 5 Mart 2011; 17:46:17

C-mos VS Super CCD EXR(Konu Değişti Tekrar Bakın Lütfen! Dijital ve Analog Fotoğraf Makineleri Gökhan G. 7 300 5 Şubat 2011; 22:16:51

Bilmiyorum,Soruyorum Konu Dışı Gökhan G. 3 56 4 Şubat 2011; 23:58:36
    Gökhan G.
    Buyrun Haxball Oynayalım Konu Dışı Gökhan G. 4 71 1 Şubat 2011; 22:17:59

Silinsin Lütfen! Konu Dışı Gökhan G. 19 248 20 Ocak 2011; 18:20:09

TTNET'te Kotayı Aşınca Hız Yükselecekmiş? Konu Dışı Gökhan G. 3 133 31 Aralık 2010; 21:39:21

Show TV'yi Açınnn!!! Konu Dışı Gökhan G. 3 259 27 Aralık 2010; 17:03:43

Silinsin Konu Dışı Gökhan G. 3 79 22 Aralık 2010; 13:19:10

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Bide Yıl Olmuş 2012 Hala İlk Mesajdan Alıntı Yapanlar Var :))

Resim alıntıları da aynı şekilde...

Zor değil alıntı yaparken resim linkini silmek.
  • Alıntı yapılır, yapılmalı da. Bunun önüne geçilemez. Forumda yeni kodlama yapılması, alıntı kısımlarının sadece ilk cümlelerinin görünmesi, istenirse "alıntı mesajını göster" butonu ile tümünün görüntülenebilmesi çok güzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilden bakarken gercekten sıkıntı oluyor. Ama mobilden girenler içinde birsey düşünülmeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.