ben incelemedim ama izahnamedeki değerlemeyi inceleyenler iskonto olmadığını söylüyor. ilk günlerde paylaşılan görsellerde vardı ama onların kaynağı neydi bilmiyorum . şu an resmi sitede vs iskonto olduğuna dair bilgi de göremedim. |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1210. sayfa)

-
-
Para toplama yöntemi, fiyatı pahalı ve spekülatif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşin sonunda ev alamamak var, alsan da fiyatları pahalı yani kim girer ki bu sisteme. Sistemin bir artısı varsa da ben göremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Borsa yeşillenince bu konu da canlanıyor
-
-
Tabi biraz daha pay var ama katılıyorum
18 mart günü malda olanlar veya 300 dolar civarlarından alanlar, eğer dipten tekrardan maliyetlenmişse tam şuan maliyetlerine gelmiş olması gerekiyor o yüzden short veya bekleme modu açılabilir hafta sonu öncesi
259-260 dolar yine haberle 50 dolar aşağı gelmezsek iyi bir geri alış yeri olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
8400 8500 8600 ler bekleyen höstadlar vazife tamamlandı mı , artık 15 17 18bin demeye başladılar mı diğer hesaplardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykent -- 7 Ağustos 2025; 23:35:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demezler hocam bi tane kukla var pusuda bekliyo hemen kötü bisey oldu mu yapıştırıyor, bi tane de antikacı var adını tam hatırlayamadım şimdi o da öyle gammazci bunlar.
Selamlar,
Uzun zamandır foruma uğramıyordum aylık raporumu sizlerle paylaşmak istedim.
daha detaylı bakmak isteyen arkadaşlar için :
özgürlüğe yatırım - bir türk gencinin finansal özgürlük yolculuğu
2025 Ağustos Ayına Giriş - Özgürlüğe Yatırımhttps://ozgurlugeyatirim.com/2025/08/01/2025-agustos-ayina-giris/özet için :
Hedef yıl sonuna kadar 2.7m bakalım nasip becerebilecek miyiz :)
-
eğer 5,5 lere falan düşerse yüklü miktarda alırım.
ama şu aşamada metrekare birim fiyatı çok ama çok yüksek. başakşehirde benzer toplu konutlarub metrekare birim fiyatı 55bin tllerde
-
-
ralliyi getiriyoruz nebati'yi gönderdik önden anlaşmaları yapıyoruz
-
Şu görüşmeyi yapması gerçekten çok garip ya. Bu adamla 1.5 saat ne görüşmüş olabilirsin? Şimşek'i gönderip ışıklı Nebati'yi alacaksa yandık ki ne yandık...
-
Qnb iyi yükseldi, şimdi iyi çakıyor. Giden gitti yine
bu sokm'a hep bakıyorum özellikle de hiç mi hayat belirtisi olmaz? nabız gitmiş resmen
-
Bunu öven bir analist vardı batırdı milleti..
Alaylı Ekonomistyoutube
✍️ Video Açıklaması: 📉 ŞOK Market Hisselerinde Büyük Gerileme! Borsa İstanbul’da işlem gören ŞOK Marketler Ticaret A.Ş. (SOKM) hisseleri, son 1 yılda yaklaşık %40 oranında değer kaybetti. Peki bu düşüşün arkasında ne var? Finansallarda mı sıkıntı var, yoksa sektörel baskılar mı etkili? Bu videoda, ŞOK hisselerindeki düşüşün nedenlerini, şirketin finansal sonuçlarını, sektör karşılaştırmalarını ve yatırımcıların bundan sonra nasıl bir yol izleyebileceğini detaylıca ele alıyoruz. 📌 Bu videoda neler var? ŞOK Market’in 2024 bilanço ve kâr-zarar durumu Hissede yaşanan düşüşün teknik ve temel analizle yorumu Rakip şirketlerle karşılaştırma (BIMAS, MGROS vs.) Tüketim sektöründe genel durum ve perakende hisseleri Uzun vadeli yatırımcılar için olası senaryolar 💡 Hissede zararda olan yatırımcılar için stratejik değerlendirmeler bu videoda! 🔔 Yeni gelişmeler ve analizler için abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! 💬 Sizce ŞOK hissesi toparlar mı, yoksa düşüş devam eder mi? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın! 🏷️ Etiketler: #ŞOKMarket #SOKM #Borsaİstanbul #ŞokHisse #HisseAnalizi #ZararAçıklaması #Borsa2025 #YatırımTavsiyesiDeğildir #PerakendeSektörü #ŞirketAnalizi #FinansalVerilerhttps://www.youtube.com/watch?v=Y1JphhITdYM&feature=youtu.be -
Buna vurgun demeyen enayidir
-
%20 iskontosu kadar aşağı pay var ama bence daha ev yapılmadan paranın peşin alınmasıyla falan 2 kat pahalı bu
İskontolu bu fiyattı. İnsanları sömürdüler iyicene
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X