Şimdi Ara

uzun süreli lens varmı varsa ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun süreli lens almayı planlıyorum gözlerim bozuk 2 derece. Böyle birşey varmı varsa ne kadar? yardım dh.

• Var kardeş ben kullanıyorum 1 ay gözde kalabiliyor ama ben 1 haftada bir çıkartıyorum. Tam hatırlamıyorum ama 90 lira civarı bir kutu ve 3 çift var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Var kardeş ben kullanıyorum 1 ay gözde kalabiliyor ama ben 1 haftada bir çıkartıyorum. Tam hatırlamıyorum ama 90 lira civarı bir kutu ve 3 çift var.

neden bir haftada çıkarıyosun kardeş ayrıca bir aydan fazla kullandıkmı ne olur :D
  • Ben yıllık kullanıyorum, 250 tl fiyatı var, her lens çifti 1 ay gidiyor...(Acuvue Oasys markası)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 8 Ağustos 2013; 22:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet var en fazla 1 ay kullanabilirsin. 70-100 tl arası 6 tanesi ben öyle aldıydım.

• haliljo06 kullanıcısına yanıt
    Hijyen açısından bir haftada bir çıkartıyorum ayrıca kuruyor gözünde tekrar nemlensin diye. Ben 1 aydan daha fazla kullanmadım ama bir süre batma falan olabilir.
  • Ciba vision Day&Night derim.

Fiyatı 70 tl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de gözlerim 2 derece bozuk eğer lens takmak istiyorsan özel hastanede ölçtürmen gerekiyor. Ayrıca adam bana lensler 6 aylık 250 civarı dedi. Lens kullanicaksan paran olması lazım.
    Ayrıca lensleri uyurken kullanicaksan ona göre lens al sürekli kullanım tavsiye etmiyorum günlük yatarken çıkartıp özel losyon ile temizlemen lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francouzska -- 8 Ağustos 2013; 23:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Ciba vision Day&Night derim.

Fiyatı 70 tl.

+1
    Kesinlikle en kalitelisi 2.5 yıldır kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.