Bildirim
uzun süreli lens varmı varsa ne kadar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Var kardeş ben kullanıyorum 1 ay gözde kalabiliyor ama ben 1 haftada bir çıkartıyorum. Tam hatırlamıyorum ama 90 lira civarı bir kutu ve 3 çift var. -
quote:
Orijinalden alıntı: RockSharp
Var kardeş ben kullanıyorum 1 ay gözde kalabiliyor ama ben 1 haftada bir çıkartıyorum. Tam hatırlamıyorum ama 90 lira civarı bir kutu ve 3 çift var.
neden bir haftada çıkarıyosun kardeş ayrıca bir aydan fazla kullandıkmı ne olur :D -
Ben yıllık kullanıyorum, 250 tl fiyatı var, her lens çifti 1 ay gidiyor...(Acuvue Oasys markası)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 8 Ağustos 2013; 22:52:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet var en fazla 1 ay kullanabilirsin. 70-100 tl arası 6 tanesi ben öyle aldıydım.
Hijyen açısından bir haftada bir çıkartıyorum ayrıca kuruyor gözünde tekrar nemlensin diye. Ben 1 aydan daha fazla kullanmadım ama bir süre batma falan olabilir. -
Ciba vision Day&Night derim.
Fiyatı 70 tl.
Benim de gözlerim 2 derece bozuk eğer lens takmak istiyorsan özel hastanede ölçtürmen gerekiyor. Ayrıca adam bana lensler 6 aylık 250 civarı dedi. Lens kullanicaksan paran olması lazım.
Ayrıca lensleri uyurken kullanicaksan ona göre lens al sürekli kullanım tavsiye etmiyorum günlük yatarken çıkartıp özel losyon ile temizlemen lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Francouzska -- 8 Ağustos 2013; 23:12:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Ciba vision Day&Night derim.
Fiyatı 70 tl.
+1
Kesinlikle en kalitelisi 2.5 yıldır kullanıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X