Şimdi Ara

Uzun süreli iliskide küçük çaplı bir yalan, herseyi bitirmeye yeter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk defa yalan söyledi bana. Yalan söylemek konusunda çok acemi olduğu için kolayca anladım. Görüşmesini kesinlikle istemediğim yakın bir erkek arkadasinin dogum gününe katılmış . 5-6 kişilik küçük bir dogum günüymüs. Ve cocuk facede " Unutulmaz bir dogum günü yaşattığınız için, başta Xxx olmak üzere yyy , zzz , aaa , bbb'ye teşekkür ederim, İyiki varsınız " yazmış duvarına .

Beynimden vurulmuşa döndüm.

Bu olanlar dün yaşanmış . Ve dün kız arkadaşlarıyla çarşıya kıyafet bakmaya gittiğini söylemişti bana . Resmen uyutmuş yani .Ben suan saf rolüne yatıyorum,hiç bişeyden haberim yokmuş gibi .
    Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?

Dipnot: isin icinde yalan olduğu için iliskiyi bitirmek geçiyor içimden . Ama daha sonra üzülür müyüm,bilmiyorum. Sonuçta aldatma yok,bisey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 25 Haziran 2013; 23:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hafif hafif igneleme yap baktin ozyr diliyor filan bas tekmeyi git
    Not.Bunu uygulamasan daha iyi olur

• Tek derdin bu olsun kardeş arkadaşının doğum gününe gitti diye kız mı terkedilir ne kafası bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Tek derdin bu olsun kardeş arkadaşının doğum gününe gitti diye kız mı terkedilir ne kafası bu

Bugün çarşıya gideceğim deyip partilere akan yarın neler yapar kim bilir.
  • quote:

Tek derdin bu olsun kardeş arkadaşının doğum gününe gitti diye kız mı terkedilir ne kafası bu

Ah be paşam ... Hepsini okumadan niye yorum yapıyosun . Ortada yalan var .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün yalan soyler yarın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

Yalan söyletmek zorunda bırakmayacaksın kızı.Yani yakın arkadaşlarından birinden kıskanırsan kızı sonuç da böyle olur.Kızla aranızda güven sorunu varsa zaten ayrılın böyle küçük sebeplerden ötürü değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Yalan söyletmek zorunda bırakmayacaksın kızı.Yani yakın arkadaşlarından birinden kıskanırsan kızı sonuç da böyle olur.Kızla aranızda güven sorunu varsa zaten ayrılın böyle küçük sebeplerden ötürü değil.

O konuda biraz haksız olabilirim fakat bundan sonra ne yapmalıyım diye sordum. Suan sinirden basim çatlıyor .

• ControlYourDream kullanıcısına yanıt
    kardesım bu kucuk bı yalan degıl. Gercı yalanını kucugu buyugu olmaz. Bı kere yalan soyleyen hep soyler ve en ufagı bıle bence aldatmaktır kı bu hıc de kucuk bı yalan degıl.
  • Yalan soylemeyenini nerden bulcan ki.?

Kiza genel anlamda guveniyorsan salla.
    Yok zaten sıkıntı var ve guvenmiyorsan bahane arama. Gonder gitsin.

• uzun mu ne uzunu kardeş 10 ay nedir 3 yıllık ilişkim var benim aynısı başıma gelse gözünün yaşına bakmaz bitirirdim bugun bunu yapan yarın başka bir yalan söyler.
  • 5 yıllık bir ilişkim var böyle bir durumda oldukça acımasız davranırdım sanırım sadece ayrılmakla kalmaz doğduğu güne pişman ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Yalan soylemeyenini nerden bulcan ki.?

Kiza genel anlamda guveniyorsan salla.
    Yok zaten sıkıntı var ve guvenmiyorsan bahane arama. Gonder gitsin.
    Hocam ilk defa yalanını yakaladım. Bu yüzden suan mantıklı düşünemiyorum. Ne yapmalıyım

• quote:

Hocam ilk defa yalanını yakaladım. Bu yüzden suan mantıklı düşünemiyorum. Ne yapmalıyım

İyiymiş yine seninki.Ben her şeyim dediğim insanla geçirdiğim 1,5 senenin tamamının yalan olduğunu öğrendim. Direk konuş kızla seviyosanız boşa üzülmeyin her insan hata yapar.
  • Seninki hangii xxx mi yyy mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

İyiymiş yine seninki.Ben her şeyim dediğim insanla geçirdiğim 1,5 senenin tamamının yalan olduğunu öğrendim. Direk konuş kızla seviyosanız boşa üzülmeyin her insan hata yapar.

Alıntıları Göster
    Saçmalama yahu, her şeyin başı güvendir. Güven yoksa bir ilişki neden devam eder ki?

• Yekten karşına al konuş.

• ControlYourDream kullanıcısına yanıt
    konuş baya bir burnunu sürtsün bir daha asla yalan söylememesi konusunda uyar söz verdirt tatlıya bağlayın bir daha bir yalanını yakalarsan o zaman yolun açık olsun dersin.
  • İlişki dediğin yalansız olacak arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Designer

İlişki dediğin yalansız olacak arkadaş.
    Ayrılma,uyar,ikinci bir yalan söylersen biter ilişki de
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.