Şimdi Ara

Uzun süredir büyük deprem olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ufak ufak kırılmalar ve depremler iyi ama bu sessizlik iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birazdan bi deprem olacak
  • +1
    Saü Jeofizik bölümü başkanı da Türkiye'de son 7 yıldır büyük deprem olmadığını söyleyip tehlikeli sessizliğe dikkat çekmişti.
    Ayrıca deprem gerçeği varken bile bu konuda bilinçsiz davranıyoruz ve sanki öyle bir şey yaşamayacakmışız gibi hayata devam ediyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

+1
    Saü Jeofizik bölümü başkanı da Türkiye'de son 7 yıldır büyük deprem olmadığını söyleyip tehlikeli sessizliğe dikkat çekmişti.
    Ayrıca deprem gerçeği varken bile bu konuda bilinçsiz davranıyoruz ve sanki öyle bir şey yaşamayacakmışız gibi hayata devam ediyoruz.
    Nick mesaj uyumu

• anlamadım?

• beni asıl korkutan kuzey anadolu fay hattı, üstünde inanılmaz bi enerji var o enerjiyi boşaltması ortaya fena depremler çıkartıyor
    en yakın örnekle 1999 gölcük 7.4 (ki daha fazlaydı deniliyor bilemem ama)
    2011 van 7.2
    bu fay hattının yarattığı depremlere daha öncesine bakarsak 7 altı deprem yok.. fena vuruyor yani
    1939 erzincan depremi 8.3 mesela genelde 7-7.5 arası vurmuş geçtiği yerleri

bu fay hattının istanbulu fena vuracağını biliyoruz ama hiç 99 dan ders alınmamış gibi heryere denetimsiz kaçak boş binalar dikilmeye devam ediliyor kendi sonumuzu kendimiz hazırlıyoruz
    bari istanbul depreminden sonra ülkeyi işgal etmeyi denemezler umarım, ekonomi falanda çökecek kıtlık başlayacak hepsi olacak

Allah korusun kollasın olabilecek alınabilecek en ufak zarar ve hasarla çıkabilsek keşke

edit:: bazıları da deprem olsada hayatımıza renk gelse diyor şaka gibi. ironi de olsa gerçek de olsa komik değil söylenmemeli bile bence kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikko -- 18 Temmuz 2018; 0:47:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrofuzzy

anlamadım?
    18 yaşında hayatını yaşamaya çalışan bir genç, ayrıca eğee bu imzayı okuyosan negatif yorumlara cevap vermemeye çalışıyorum birbirimizi yormayalım ha?
  • Veysi kurt da gitti. Sitesine girince içim rahatliyordu güvende hissediyordum en azından :(

• quote:

Orijinalden alıntı: çikko

beni asıl korkutan kuzey anadolu fay hattı, üstünde inanılmaz bi enerji var o enerjiyi boşaltması ortaya fena depremler çıkartıyor
    en yakın örnekle 1999 gölcük 7.4 (ki daha fazlaydı deniliyor bilemem ama)
    2011 van 7.2
    bu fay hattının yarattığı depremlere daha öncesine bakarsak 7 altı deprem yok.. fena vuruyor yani
    1939 erzincan depremi 8.3 mesela genelde 7-7.5 arası vurmuş geçtiği yerleri

bu fay hattının istanbulu fena vuracağını biliyoruz ama hiç 99 dan ders alınmamış gibi heryere denetimsiz kaçak boş binalar dikilmeye devam ediliyor kendi sonumuzu kendimiz hazırlıyoruz
    bari istanbul depreminden sonra ülkeyi işgal etmeyi denemezler umarım, ekonomi falanda çökecek kıtlık başlayacak hepsi olacak

Allah korusun kollasın olabilecek alınabilecek en ufak zarar ve hasarla çıkabilsek keşke

edit:: bazıları da deprem olsada hayatımıza renk gelse diyor şaka gibi. ironi de olsa gerçek de olsa komik değil söylenmemeli bile bence kesinlikle
    Deprem olsa da hayatımıza renk gelse.

• Birader kac kisi bloklamis seni merak ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krdşm ben bu foruma ne zmn kayıt oldum aenin haberin var mı :*

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Birader kac kisi bloklamis seni merak ediyorum
    734 blokla forumda 3. Sıradayım. Konu açmıştım 1. Sıraya taşıyın diye ama henüz kısmet olmadı.

• 20 sene önce 30 sene içinde İstanbul depremi olacak diyorlardı Zamanı geldi gibi yavaş yavaş. Bir kaç sene içinde olur heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.