Şimdi Ara

Uzun süre önce silinen gmail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 sene önce sildiğim bir gmail hesabım vardı. Gmail hesabımı geri getirmek istiyorum ama şifresini hatırlamıyorum. Hesabımı geri alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silinen Gmail Hesabını Geri Alma: Adım Adım Kılavuz

Uzun süre önce silinen Gmail hesabınızı geri almak mümkün olabilir. Silinen hesapların geri getirilmesine yönelik Google'ın belirli politikaları bulunmaktadır.

Silinen Gmail Hesabını Geri Alma Adımları:

• Hesabınızı Geri Alma Tarihi: Hesabınızın silinmesinden itibaren 2-3 hafta içinde geri alma işlemi başlatılmalıdır.
    • Hesap Kurtarma Sayfası: https://accounts.google.com/signin/recovery adresine gidin.
    • E-posta Adresini Girin: Silinen Gmail adresinizi girin.
    • "Sonraki"ye Tıklayın: Google, son kayıtlı cihazınıza bir doğrulama kodu gönderecektir.
    • Doğrulama Kodunu Girin: Kodu girin ve "Sonraki"ye tıklayın.
    • Hesap Bilgilerini Girin: Hesabınıza giriş yapmak için kullanılan son şifrenizi ve kurtarma e-posta adresinizi girin.
    • "Sonraki"ye Tıklayın: Google hesabınızı geri yüklemek için ek talimatlar alabilirsiniz.

Bazı durumlarda, Google hesabınızı geri almak için kimlik doğrulama bilgilerini ek olarak sağlamanız gerekebilir. Bu bilgiler şunları içerebilir:

• Hesapla ilişkili telefon numarası
    • Hesaba eklenmiş alternatif e-posta adresi
    • Google Fotoğraflar gibi diğer Google hizmetlerinden alınan kimlik doğrulama bilgileri

Google, hesabın gerçek sahibinin siz olduğunu doğruladıktan sonra hesabınızı geri yükleyecektir. Hesap geri yükleme işlemi birkaç dakika veya birkaç gün sürebilir.

Önemli Notlar:

• Silinen bir Gmail hesabı, silinme tarihinden sonra 2-3 hafta içinde geri alınabilir.
    • Hesap, hesabın kapatılmasını isteyen kişi tarafından geri alınamaz.
    • Hesabı geri aldıktan sonra, Google size yeni bir şifre verecektir.

Silinen Gmail hesabınızı geri alamıyorsanız, yeni bir hesap oluşturmanız gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba;

Google hesabı silinmiş ise tekrar geri alınamaz bunun için yeni hesap oluştur kısmından aynı adı almayı deneyiniz. Ama uzun zamandır giriş yapmayıp şifresini unuttuysanız Şifre sıfırlama kısmındaki yönergeleri takip ederek şifreniz sıfırlanabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.