Şimdi Ara

Uzun Şasi Vesta Görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lada Vesta VIP olarak adlandırılacak bu özel prototip, Lada'nın fabrikasında görüntülendi. Standart modele göre 25 cm daha uzun olan model 4.4 metre uzunluğunda. Uzayan boyutlarıyla özellikle arka koltukta daha geniş bir diz mesafesi sunan modelde, arka kapılar da daha uzun.

Henüz tam detayları paylaşılmayan modelin sınırlı sayıda üretilmesi beklenirken, modelde standart versiyonda olan 1.6 litre ve 1.8 litrelik 106 HP ile 122 HP arasında güç üreten atmosferik makinelerin kullanılması bekleniyor

• Super b ye rakip geliyor. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 bin liraya vip qeyff.

rusya da ne tarz arabalar tutuluyor bilmiyorum ama bu bence gereksiz. uzun şasi araba olacaksa en azından d segmenti olmalı mesela.
  • Bu arada araçta gözüme çarpan nokta ince yanak lastik ve jant var.

İnce yanak kullandıkları için araç sanki çok yüksekmiş gibi duruyor. Lastik ebatı arttırıldığında ve görünüm olarak cılız olarak durmayan bir jant eklendiğinde daha hoş olacaktır.
  • Ne zaman satisa cikiyor? Net tarih veremediler.

• Mondeo mk4 4844 mm. Uzun şasi dedikleri araç jetta kadar sanırım

• Şu vesta ya her bakışımda araçta bişey eksik diyorum ama bi türlü adını koyamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ruslara hayırlı olsun,en azından markaları modelleri var kendi kafalarına göre ihtiyacları dogrultusunda belirleyip ürettikleri.
  • Biz de bir an önce üretseydik iyiydi
  • linea boyutunda çokta uzun değil,1.8 gelirse bize lüx olur

• model olarak o kadar da çirkin olmamış, güzel bile sayılabilir.
    zamanında kayın biraderin samarasını kullanmıştım. araç hiç gitmem, basmam demiyordu, 5. vites olmasına rağmen 140 a kadar 4. vitesi kullandırıyordu.
    birtek yazın antep- urfa sıcağında hararet yapıyordu meret, onun haricinde fiyatının çok üstünde bir araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

model olarak o kadar da çirkin olmamış, güzel bile sayılabilir.
    zamanında kayın biraderin samarasını kullanmıştım. araç hiç gitmem, basmam demiyordu, 5. vites olmasına rağmen 140 a kadar 4. vitesi kullandırıyordu.
    birtek yazın antep- urfa sıcağında hararet yapıyordu meret, onun haricinde fiyatının çok üstünde bir araçtı.

Ki o araba da zaten soğuk iklim şartlarına göre tasarlanmış.
  • Bagaj kapagini az daha uzatsalar a6 ile ayni olacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr ye ne zaman gelecek ondan haber verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.