Şimdi Ara

Uzun saçlı erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabri a.k.a Hayalet -- 11 Haziran 2020; 16:0:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese yakışmıyor. Örnek;

Uzun saçlı erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz

Bu elemana yakışıyor baya. Gerçi kısa saç bile yakışır bu elemana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 22 Ağustos 2018; 22:10:10 >
  • Uzun saçlı erkekler keşke belamı teklese

• size bir şey söyleyeyim ne olur saçınıza toka-ip-taç tarzı şeyler takıp farklı olmaya çalışmayın,bazen öyle tipler görüyorumki düşünmeden edemiyorum yani hiç mi bir tanıdığınız '' yakışmıyor sana yapma şunu '' demiyor,size böyle diyenler çoksa inat edip diretmeyin demekki yakışmıyor.bakın benimde saçım düz ve uzun omuza kadar geliyor.sadece spordayken buff kullanıyorum oda saçlar terden yüzüme filan yapışıp rahatsız etmesin diye.günlük yaşantıda saçıma bir şeyde sürmem sadece tarar çıkarım dışarı.abartmaya gerek yok kısacası.
  • Dave'in saçı da güzel zaten ya bide onun gibi sarışınsan baya şanslısın bence

Benim de saç dalgalı ve uzatana kadar ebem ağladı ama uzadıklarında hem erkeklerden hem kızlardan iltifatlar gelmeye başladığında iyi ki uzatmışım diyorum her ne kadar bakımı zor olsada Yine de, uzun saç gerçekten farklı bi hava katıyor erkeğe
  • Genccizer G kullanıcısına yanıt
    Yağlı saç bazı erkeklerde güzel durmuyor ama tipin iyiyse şansın baya yüksek
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Ben toka takıyorum yazın genelde ama yakıştığından değil, sıcakta ve deniz kenarında rüzgarda hiç çekilcek çile değil

Salık durmayı seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ben toka takıyorum yazın genelde ama yakıştığından değil, sıcakta ve deniz kenarında rüzgarda hiç çekilcek çile değil

Salık durmayı seviyorum
    bende antalya'da yaşıyorum burasıda çok sıcak,klimasız durulmuyor.
  • Valla aynı şekilde benimde 2 yılldır uzattağım saçım vardı hafif dalgalı güneştete iyice rengi açılmıştı ünide birçok kız çok hoşuna gittiğini söylüyordu neyle boyadın falan diyorlardı doğal diyince hiçbiri inanmıyordu ama kestirdik malesef

• MrHamilton kullanıcısına yanıt
    Cidden hocam dalgalı saçı uzatmak dert, iyi bir biçim alması için 1.5 yıl bekledim, tam çok iyi oldu derken kırıklar oluştu bi 10 cm kestirmem lazım

• Son dönemlerde çukur emrah karakteri gibi saçları arkadan bağlayıp takım elbiseyle gezen türler çıktı ortaya.Bazı insanlara yakışıyor ama bazılarına buna arkadaşımda dahil hiç yakışmıyor sırf bu yüzden dışarı çağırıyorum malesef.uzun saçlı erkekler ya yakışıklı yada çirkindir ortası olmuyor.Yakışana oluyor ama onun harici pek sevmediğim bir saç şekli

• Sakalı olmayan uzatmasın. Yaklaşık 7 senedir uzatıyorum, 2 sene önce kestirdim kısa saç hoşuma gitmedi bidaha uzattım. Uzama süreci çok sıkıntılı geçiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seksiler Kısa saçlı kölelerin yanlarında bir şansı yok
  • Dokulmeden uzun halini gormek istedim o yuzden uzatıyorum herkes begeniyor diyebilirim kisayken sacim hicbir sekilde sekil almıyor gerci suanda almiyor hep ortadan ayriliyor geriye duzgun sekilde yatiramiyorum malesef baya sakaklardan dokulmem var bir uzun halini goreyim istedim ama bakimi cok zormus gercekten

Bu ara kestirsem mi diye düşünüyorum malum ulke insanınin bakis acisi belli biri laf maf atar diye tırsıyorum cunku kekoistan gibi bir mahallede yaşıyorum suan :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün yaşlı bir kadın sarrafa girmek ister. Sarrafın kapısında uzun saçlı biri vardır.

Kadın: kızım çekilde içeri gireyim.

Uzun saçlı adam arkasını döner ve;

-teyze ben kız değilim

Kadın: amaaa yavrum dul musun?

Der.

(Gerçekten yaşanmıştır)

• Diğer bölgelerle yakisikli gorunemiyor ama saçı güzel çıkıyor. Mesela peruk getirin takın bana güzel durur ya da hazır sakal getirin sakalim çıkmazken güzel durur .

Ayrıca benim bir diğer fikrim uzun saçlı veya küpeli erkekler açık fikirli olduğunu diğer kişilere belirtmek için kullandıkları bir iletişim yontemi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerin kızlara, kızların da erkeklere benzemesi haramdır.
  • Hangi erkekler???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headbang yaparken güzel oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Hangi erkekler???
    Avatarının hakkını veriyorsun hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.