Şimdi Ara

Uzun mesafe kablosuz önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden açık alanda yaklaşık 5 km çalışabilecek kablosuz bağlanı için yardımlarınızı bekliyorum .Mevcut adsl mi açık alanda 5 km uzaklıktaki arkadaşıma ulaştırabileceğim fiyatı makul anten ve diğer alet edevat konusunda yardıma ihtiyacım var. Benim bulunduğum bölgede pek çok yerde adsl yok ben biraz şanslıyım . Başarabilirsem benden yaklaşık 5 km uzaklıkta bulunan arkadaşıma internet vermek istiyorum.

    Kendim elektronikle ilgiliyim . Şu anda elimde airties rt 205 kablosuz modemden başka bişey yok
    internette yaptığım araştırmalarda fiyatı çok tuzlu şeyler çıkıyor .Arkadaşımın bütçesi onlara yetmediği için sizlerinde önerilerinizi bekliyorum



  • çok güzel şey istiosun ama zor gibi
  • Bende aynı şekilde bir çözüm arıyordum sonradan gerek kalmadı. Ama bir forumda birisi vardı aynı bahsettiğin olay için komple set satıyordu, 5km 'den verim alınabiliyor falan demişti.. forumu o kişiiyi hatırlamıyorum ama msn adresi action.mac@msn.com 'dı 300 ytl civarında satıyordu bahsettiğim seti.. bu msn 'i ekle mutlaka yardımı olur wifi işinden çok iyi anlıyordu.. (gitti gidiyor üzerinden satın almayı sakın ihmal etme eğer alırsan)
  • https://www.wifianten.com/www/detay.asp?id=147
    Açık alanda 15 km. kapalı alanda 5 km. çapında bağlantı ...
  • Teşekkürler arkadaşlar başka önerisi olan arkadaş olursa onlarıda değerlendirmek isteriz. Yalnız arkadaşın maddi imkanları çok iyi olmadığı için biraz daha uygun fiyatlı ürünler olsa iyi olurdu .Ben sadece mevcut adsl mi arkadaşımla paylaşmak istiyorum. Onun bulunduğu yerde adsl yok
  • ortalama olarak 500 - 600 dolarlık bir çözümle 30 km kadar çıkabilirsiniz.
    mikrotik.com u ve bu iş için geliştirilmiş olan antenleri kullanabilirsiniz. Yazılımsal ve donanımsal bazlı forumunda bir çok bilgi mevcuttur. Hali hazırda 18 km de kullanmaktayım :=)
  • teşekkür ederim arkadaşlar . şimdilik ertelememiz gerekecek buradaki çözümlere arkadaşımın bütçesi yetmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.