Şimdi Ara

Uzun İlişkiler Nasıl Biter? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
15.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Köşeli Jeton

quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

İlişki bitirmek için sebep gerekir tabi bu duruma göre değişir geçenlerde bi arkadaş sevgilisinin yüzü yandı diye ayrılmak istiyordu. Bu olaylar duruma göre değişir.

ben olsam o kişiye arkadaş gözüyle bakmazdım. gerçi tamamen kişilik meselesi. "Allah aynı derdi tasayı onada tattırır umarım" demek isterdim ama neyse..

Bende bakmam zaten ama arkadaş dediğim Konu dışından biri.
  • 1-Gelen aramaları ve mesajları baştan savma cevaplamaya başladıysan
    2-Soru işaretleri birikmeye başladıysa
    3-Günlerin geçmesine rağmen ilişkin yerinde sayıyorsa
    4-Yastığa başını koyduğunda sabah kalktığında ilk o aklına gelmiyorsa
    5-Eski tartışmalar ısıtılıp ısıtılıp önüne sunuluyorsa
    6-A noktasından B noktasına geldiğinde kattettiğin mesafeye pişman olmaya başladıysan

Ufak ufak hazırlıklara başlama zamanı gelmiştir , kendine tek soru sorarsın duymak istediğin cevabı kendin veremiyorsan eğer derin bir nefes alınır akabinde sigara ile cila atıldıktan sonra olmuyorsa zorlamazsın sana düşen arkana bakmadan sittir olup gitmektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

1-Gelen aramaları ve mesajları baştan savma cevaplamaya başladıysan
    6-A noktasından B noktasına geldiğinde kattettiğin mesafeye pişman olmaya başladıysan

Ufak ufak hazırlıklara başlama zamanı gelmiştir , kendine tek soru sorarsın duymak istediğin cevabı kendin veremiyorsan eğer derin bir nefes alınır akabinde sigara ile cila atıldıktan sonra olmuyorsa zorlamazsın sana düşen arkana bakmadan sittir olup gitmektir...

Çok güzel açıklamışsın bunları gerçekten yaşamaya başladım ama bir yandan nedense korkuyorum:S

• Benim 1 ay önce 1 buçuk yıllık ilişkim bitti ortada doğru dürüst hiç bi sebep yokken.Bittimi böyle bile bitebiliyo yani istediği kadar uzun süreli olsun
  • valla benim üç aydan uzun ilişkim olmadı ama uzun ilişkisi olanlardan dinlediğim kadarıyla 'bu tarz ilişkilerin tamamı kız aldattığı veya sıkıldığı için, nadir olarak da şehir değişikliği nedeniyle bitiyor.'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki sanki bir alışkanlık gibi ayrılırsam onun çok üzüleceğinden de korkuyorum ne yapmam gerekiyor üzmek istemiyorum:S
  • İlişkinin gidisatina bagli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

İlişki bitirmek için sebep gerekir tabi bu duruma göre değişir geçenlerde bi arkadaş sevgilisinin yüzü yandı diye ayrılmak istiyordu. Bu olaylar duruma göre değişir.

kese kağıdı geçirsin öyle yüzü yandı diye bırakılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

valla benim üç aydan uzun ilişkim olmadı ama uzun ilişkisi olanlardan dinlediğim kadarıyla 'bu tarz ilişkilerin tamamı kız aldattığı veya sıkıldığı için, nadir olarak da şehir değişikliği nedeniyle bitiyor.'

Kızlar sıkılır mı peki mutlaka ?
  • Aynı hatanın tekrar tekrar yapılması. Özür dilendiği halde, o hatanın tekrarlanması. Ve hatta karşdıdaki insanın bu hatayı yaptığının farkında bile olmayacak kadar bilinçsiz olması. Bi noktadan sonra insanı bıktırıyor. Sürekli olarak karşı taraf aynı hatayı tekrarladığında bi yerde patlama noktasına geliyorsunuz.

Ve hayata bakış açısının farklı olmasıda etkiliyor. Sen farklı telden, kız farklı telden çaldığında bi noktada ayrılıyorsunuz. Fikir/düşünce ayrılıklarıda gün geliyor insanların birbirinden uzaklaşmasına sebeb oluyor.

Veya "gıcık aldığınız" bi hareketi karşı tarafın yapması. Bi anda soğumanıza sebeb olabiliyor.

Çok kritik bir iştir aslında uzun ilişkileri yürütebilmek. Bilinçli olmayı gerektirir. Bu bilince sahip olan bi insanla, olmayan bi insan birarada olduğunda yamalanmış ceket gibi olur ilişkileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

İlişkimi bitirmek istememin sebebi kız arkadaşımdan soğumam bazı şeyler çok birikti mutlu olmamı engelliyor.:S

Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökaLp. -- 4 Aralık 2011; 22:51:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Aynı hatanın tekrar tekrar yapılması. Özür dilendiği halde, o hatanın tekrarlanması. Ve hatta karşdıdaki insanın bu hatayı yaptığının farkında bile olmayacak kadar bilinçsiz olması. Bi noktadan sonra insanı bıktırıyor. Sürekli olarak karşı taraf aynı hatayı tekrarladığında bi yerde patlama noktasına geliyorsunuz.

Ve hayata bakış açısının farklı olmasıda etkiliyor. Sen farklı telden, kız farklı telden çaldığında bi noktada ayrılıyorsunuz. Fikir/düşünce ayrılıklarıda gün geliyor insanların birbirinden uzaklaşmasına sebeb oluyor.

Veya "gıcık aldığınız" bi hareketi karşı tarafın yapması. Bi anda soğumanıza sebeb olabiliyor.

Çok kritik bir iştir aslında uzun ilişkileri yürütebilmek. Bilinçli olmayı gerektirir. Bu bilince sahip olan bi insanla, olmayan bi insan birarada olduğunda yamalanmış ceket gibi olur ilişkileri.

Çok güzel yazmışsın üstad bu yazdıklarına katılmamak elde değil

• cinsellik yoksa biter
  • Cinsellik her ilişkide olması gereken bir şey zaten onda bir şüphe yok ama aşırıya kaçmamak lazım sıkabilir insanı
  • lan acmayın şöyle konular
  • Neden açmayalım kardeşim gayet seviyeli bir konu bence
  • quote:

Arkadaşlar bir buçuk senelik ilişkiyi bitirirmisiniz eğer bitirirseniz nasıl bitirirsiniz.Başınıza böyle durumlar geldimi geldiyse neler yaşadınız anlatabilir misiniz?

onada mı biz karar vericez birader?
  • quote:

Neden açmayalım kardeşim gayet seviyeli bir konu bence

Tırsıyoruz olum anla
  • Ben karar ver mi dedim arkadaşım sadece dh da seviyeli insanlar olacağını düşünüp fikirlerini merak ettim senin de bir fikrin varsa görmüş yaşamışsan böyle şeyleri fikrini söyleyebilirsin terslemek yerine değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

1-Gelen aramaları ve mesajları baştan savma cevaplamaya başladıysan

sen bu olayı çözmüşsün ve hakkaten nokta atışları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.