3 senelik iliskim bitti. Kavga tartisma anlasamama (nokta) baska bir neden yok. Ha birde su var kiz arkadasin sebebini bilmeni istemedigi bir olayi baska seylere siginarak dolayli yoldan ayrilabilir. Belli basli sebepleri bahane uydurarak. Tecrubeyle sabitlendi.
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
Yapılan hatalardan dolayı bitiyor arkadaşım. Belli bir süre yapılan yanlışları görmezden geliyorsun, ama bunlar birikmeye devam ettikçe bir noktadan sonra çekilmez bir hal alıyor. Ne onunla ne de onsuz mutlu olabileceğin bir ilişki çıkıyor ortaya.
Bunun sonucunda da bir taraf hafiften soğumaya başlıyor, ya bıkıyor ya aldatıyor. Bu da genelde kız tarafı oluyor. Benim ilk ilişkim 2 senelikti, çok sevdiğim için ergen ergen davranmaya başladı toy olduğumdan arkasını kaldırdım o da gitti. Geçen ayda başka bir 2.5 senelik ilişkim bitti, bunda ise aldatıldım. Son evrelerde istemeden de olsa fazla tersliyordum o da eskisi gibi değildi. Geriye sadece yaşanmışlıklar ve acı kalıyor. Kızlar çok nankördür, bencildir, evet işte bu yüzden bitiyor ilişkiler.
Şimdi sakin ol ve o klavyeyi elinden sakince bırak genç
quote:
Orijinalden alıntı: Menethil
Söylediğiniz herşeye katılıyorum.Belki de çok çabuk tükettik.Belki de soğuduğumu zannediyorum ama başka kızlara yönelirsem ne olacak pişmanlık duymaktan korkuyorum
Yas kacti hocam
Hiç uzun ilişkim olmadığı için bilemeyeceğim hepsi kaşardı çıktıklarımın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme