Şimdi Ara

Uzun İlişkiler Nasıl Biter? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
15.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menethil

Benimki sanki bir alışkanlık gibi ayrılırsam onun çok üzüleceğinden de korkuyorum ne yapmam gerekiyor üzmek istemiyorum:S

Aşıksın. boşuna ilişkini bitirip kendine zarar verirsin. aynı durum bendede var bazı yanlısları gerçekten can yakıyor ama onunla konusurken unutuyorum herşeyi. O olmasa olur dersin ama ardından saatlerce olurmu lan aceba diye sorarsın kendine. şuan oldugu gibi. sakın ayrılma.
  • yaklaşık 8 az önce, 5.5 yıllık ilişkim bitti ve bunun cevabı sadece 2 kelimede gizli. "GENEL SEBEPLER" Çözebilen varsa bana da anlatsın...
  • Dostum hissettiklerinin aynısını bu yaz bende hissettim sonuç olarak biz ayrıldık.Bundan 2ay önce 3-4 aylık ayrılık sürecine dayanamayıp tekrar barıştrık.Şu 2 aydır eskisinden çok daha mutluyuz.Demek istediğim bizde sizin gibi 24 saat konuşan mesajlaşan bir çifttik sıkıldıysanız ayrılın özleyin birbirinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

yaklaşık 8 az önce, 5.5 yıllık ilişkim bitti ve bunun cevabı sadece 2 kelimede gizli. "GENEL SEBEPLER" Çözebilen varsa bana da anlatsın...

Yalan lae o.Öyle bi sebep yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

quote:

yaklaşık 8 az önce, 5.5 yıllık ilişkim bitti ve bunun cevabı sadece 2 kelimede gizli. "GENEL SEBEPLER" Çözebilen varsa bana da anlatsın...

varmis ışte:) hakikaten acep ne dedi ki bu bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illaki ayrılacaksan kesinlikle bi şekilde ayrılmak isteyen kız olsun ve bitiren o olsun şiddetle tavsiye ederim artık kendinden mi soğutursun naparsın bilmem
  • quote:

quote:

quote:

Bende yeni anladımda ''yaklaşık 8 az önce,'' ne demek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

valla benim üç aydan uzun ilişkim olmadı ama uzun ilişkisi olanlardan dinlediğim kadarıyla 'bu tarz ilişkilerin tamamı kız aldattığı veya sıkıldığı için, nadir olarak da şehir değişikliği nedeniyle bitiyor.'

Kızlar sıkılır mı peki mutlaka ?

nerdeyse hepsi sıkılıyor. sıkılmayanlar gerçekten sevenler oluyor onlar da çok nadir.

veya arkadaşlarına kanıyorlar. kıskanan arkadaşları oluyor bunlara diyorlar ya artık sıkılmadınmı bak şu çocuk çok iyi sana göz kırpıyo vs ayırıyolar milleti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yeni anladımda ''yaklaşık 8 az önce,'' ne demek ?

adamın klavye farklı y le z yanyana

Konuya dönücek olursak 1.5 yıl çok uzun bir süre bence.Bende 4. ayımdayım ve bende dahi alışkanlık haline gelmeye başladı.Aşırı aşık değilim yanındayken mutluluktan havalara uçmuyorum ama tam aradığım özelliklere sahip ve güvenebiliyorum.Evleneceğim kız olarak görüyorum.Ayrılırsam ne yaparım ne ederim bilmiyorum.Büyük bir boşluğa düşerim herhalde.Sendede o olacaktır ilk etapta.Sürekli konuştuğun biri sonuçta bir anda hayatından çıkıcak.İyi düşünmek lazım.

• Bence sen önce büyü biraz olgunlaş. Hayat sürprizlerle dolu.SABIRla bekle.
    SADAKATin gücüne inan.!(tecrübeyle sabit)
    Boşver insanlar dışarda laylaylom takılıyor çok mutlu görünüyor olabilir..Bu genelde insanı düşündürür.Benimde böyle mutlu görünmem gerekmez miydi.Neden ben böyleyim...bik bik dedirtir insana.Ama emek yok çoğunda.!
    Yanında kız ya da erkek arkadaşı varken başkasına ilginç ilginç bakan bi sürü insan görüyoruz..Şimdi insanlar daha rahat canım istemezse ayrılırım diyerek başlıyor olaya zaten..Ne beklersin.
    Tüketmemen gereken şeylere o kadar dikkat et ki sesini duyduğunda nefesin hızlansın.Kokusunu bazen unut, ama çok özle.
    Gerçi bunların hepsi, yanında değilse eğer sadakatle beklemenin sonucu doğal gelişen şeyler...
    Velhasıl ciddiye al.Ciddiye almayan sen olursan işin zor, pişman olan da sen olursun, üzülen de ergen triplerine bağlayan da..Bu dediklerimi yapar 7 kişiye yollar.. yok yok onu yapma ama bu dediklerimi yaptıktan sonra yine ilişkin biterse emin ol tekrar dönen o olur

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgana'

Bence sen önce büyü biraz olgunlaş. Hayat sürprizlerle dolu.SABIRla bekle.
    SADAKATin gücüne inan.!(tecrübeyle sabit)
    Boşver insanlar dışarda laylaylom takılıyor çok mutlu görünüyor olabilir..Bu genelde insanı düşündürür.Benimde böyle mutlu görünmem gerekmez miydi.Neden ben böyleyim...bik bik dedirtir insana.Ama emek yok çoğunda.!
    Yanında kız ya da erkek arkadaşı varken başkasına ilginç ilginç bakan bi sürü insan görüyoruz..Şimdi insanlar daha rahat canım istemezse ayrılırım diyerek başlıyor olaya zaten..Ne beklersin.
    Tüketmemen gereken şeylere o kadar dikkat et ki sesini duyduğunda nefesin hızlansın.Kokusunu bazen unut, ama çok özle.
    Gerçi bunların hepsi, yanında değilse eğer sadakatle beklemenin sonucu doğal gelişen şeyler...
    Velhasıl ciddiye al.Ciddiye almayan sen olursan işin zor, pişman olan da sen olursun, üzülen de ergen triplerine bağlayan da..Bu dediklerimi yapar 7 kişiye yollar.. yok yok onu yapma ama bu dediklerimi yaptıktan sonra yine ilişkin biterse emin ol tekrar dönen o olur

Abi yazdıklarını okudum eline sağlık güzel yazmışsın.Ben ilişkiyi çok ciddiye aldım.Şöyle söyleyim hiç yalnız bırakmadım hiç bir kızla konuşmadım yani çok sadıktım...

• Ben napıyım pekı? banada akıl verin beyler. üzmicem dedim kac kez ama hep uzdum. kac kez bu son dedım ama hep yıne yaptım. artık ınanmıyor onu uzmıceme. gercı nasıl ınansın kı? 1.5 senelık benım ılıskımde. konusucak ne var bagları koparttın kendın yaptın dedı sinirliydi. sonra ben mesaj attım 8 9 tane fln kendıne gel konusurz dedı tmm dedım bende. nasıl ınandırıcam bılmıyorum. ben onu cok sevıyorum ve hep yanında olmak ıstıyorum. ben onu kaybetmek ıstemıyorum beyler
  • Neden üzüyorsun peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Neden üzüyorsun peki?

uzaktayız dostum 2 ayrı sehırde üni okuyoruz. o cok olgunca ve sevecen davranıyor ama yanından donerken tartıstık ve artık sogukluk gırdı araya. tam bıseyler yenıden alevlendı derken yenıden uzdum onu. agladı haykırdı ıstemıyorum senı hayatımda dedı. ben bılıyorum kısmeye onun kadar guvenemem ve baskasıyla bırseyler yasamakta ıstemem . onu ıkna etmem lazım ve bu kez ıkna edebılırsem eger onu uzmemem lazım
  • Eğer gerçekten seviyorsan onu kıskanırsın ve üzebilirsin bunu normal karşılıyorm ama biraz daha duyarlı olmalısın her şey de ona patmalama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

1-Gelen aramaları ve mesajları baştan savma cevaplamaya başladıysan
    2-Soru işaretleri birikmeye başladıysa
    3-Günlerin geçmesine rağmen ilişkin yerinde sayıyorsa
    4-Yastığa başını koyduğunda sabah kalktığında ilk o aklına gelmiyorsa
    5-Eski tartışmalar ısıtılıp ısıtılıp önüne sunuluyorsa
    6-A noktasından B noktasına geldiğinde kattettiğin mesafeye pişman olmaya başladıysan

Ufak ufak hazırlıklara başlama zamanı gelmiştir , kendine tek soru sorarsın duymak istediğin cevabı kendin veremiyorsan eğer derin bir nefes alınır akabinde sigara ile cila atıldıktan sonra olmuyorsa zorlamazsın sana düşen arkana bakmadan sittir olup gitmektir...

Fevkaladenin fevkinde bi yazı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

1-Gelen aramaları ve mesajları baştan savma cevaplamaya başladıysan
    2-Soru işaretleri birikmeye başladıysa
    3-Günlerin geçmesine rağmen ilişkin yerinde sayıyorsa
    4-Yastığa başını koyduğunda sabah kalktığında ilk o aklına gelmiyorsa
    5-Eski tartışmalar ısıtılıp ısıtılıp önüne sunuluyorsa
    6-A noktasından B noktasına geldiğinde kattettiğin mesafeye pişman olmaya başladıysan

Ufak ufak hazırlıklara başlama zamanı gelmiştir , kendine tek soru sorarsın duymak istediğin cevabı kendin veremiyorsan eğer derin bir nefes alınır akabinde sigara ile cila atıldıktan sonra olmuyorsa zorlamazsın sana düşen arkana bakmadan sittir olup gitmektir...

Fevkaladenin fevkinde bi yazı olmuş.

Aynen bende katılıyorum süper yazmışsın eline sağlık...Beni çok rahatlattın bazı konularda bu sözlerle eyvallah dost.

• icindeki sesi dinle o her zaman dogruya yonlendirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Dostum hissettiklerinin aynısını bu yaz bende hissettim sonuç olarak biz ayrıldık.Bundan 2ay önce 3-4 aylık ayrılık sürecine dayanamayıp tekrar barıştrık.Şu 2 aydır eskisinden çok daha mutluyuz.Demek istediğim bizde sizin gibi 24 saat konuşan mesajlaşan bir çifttik sıkıldıysanız ayrılın özleyin birbirinizi.

Hocam peki bu ayrılık sürecinde normal konuşuyor muydunuz yoksa birbirinizle hiç konuşmuyor muydunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.