Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam diz kapağının altına tekme at. Bir de ayak bileği ile diz kapağı arasındaki kemiğe sağlam oturtursan dengesi çok bozulur. Uzunlara karşı hep uygularım başarı oranı çok yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: bioASZ

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Uzun boylulardan korkmayın. Onları yıkmak daha kolaydır.

Not: Uzun boyluyum.

cok dayak yedin kısalardan herhalde herkesi kendinle karıştırma arada dağlar kadar kilo cüsse farkı var işte o yüzden ya k1 boks maçların da kurallar vardır

1 kere bile dayak yemedim

dövüş eğitimi almayan kısa ve uzun boylu insan kapışırsa bi düşünün kim daha önde müsabaka da

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

Alakası yok. Her şey teknik ve bilgiyle alakalı uzun boylu spor yapmayan birini bide kısa ama prof boksör duşun.

1.80 boyunda 85 kilo boksördüm. Lisanslı. Bıraktım bayadır yapmıyorum ama insanları keyiften sikletlere ayırmıyorlar. İlk yumruğu atan ve kilolu olan herzaman avantajlıdır. Her zaman.

Not: Eğitimi çok birşey zannetmeyin olay boğuşmaya dönünce teknik falan yalan. Ama boksör farkını ortaya koyabilir yumruk atayım derken rezil de olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekizeşittirbüyükd -- 22 Mayıs 2014; 19:17:35 >

• Kalıpla bisey olmaz olsaydi ormanin krali fil olurdu biraz yürek lazim.Bence göz önüne aliyosan makineye sağlam bi tane indir ondan sonra kalkamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacınız ne olum ?
  • takma bu kadar kafana götü yere yakın olandan korkacaksın yani o düşünsün :)
  • bakalım yarın ne olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

kaburganın kırılması demek bir ihtimal 10 yıl hapis yatmak demektir.

Nefsi müdafaa kavga edeceksem mutlaka geçerli bir sebebim vardır. Kalanını avukat ile görüşürler

• Ahtapot gibi kolları bacakları uzun olduğu için. Sarılma vaziyetine gelcek kadar yakınlaşmak çok önemlidir.! Yoksa avantaj uzun boyluda olur. Boyuna darbeyi yer kısa boylu, karşı tarafa zarar da verebileceğini zannetmiyorum. Mesafeyi sıfıra indirgeyip yıkmaya çalışıp sağlı sollu sallamak bi nebze olsun kişiyi kurtarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtaOsmanlı -- 22 Mayıs 2014; 21:57:40 >
  • Mike tyson'ı izle
  • Bruce Lee vs Kerim Abdul Cabbar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

Arkadasim insan vücudunda 7 tane kilit nokta var boyla falan alakası yok dunyanın en güçlü adamlarininda boyları orta halli hatta kısa güçle falanda alakası yok tekniği bilcen 1.78 boyum var 1.5 sene önce Kadıköy'de 1.90lik adamı leş ettim adam benden 2taneydi

Kilit noktalar nedir?
    Dövüş sanatı eğitimi mi aldınız?

4 senedir Mma yapıyorum yani kafes dövüşü kilit noktaları göstermem gerekli ama kolay olanları soliyim polis tekmesi ve güreşçi çelmesi bunların yapımı basiytir bunu yaptıktan sonra adamı yüzde 95 doversin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Arkadasim insan vücudunda 7 tane kilit nokta var boyla falan alakası yok dunyanın en güçlü adamlarininda boyları orta halli hatta kısa güçle falanda alakası yok tekniği bilcen 1.78 boyum var 1.5 sene önce Kadıköy'de 1.90lik adamı leş ettim adam benden 2taneydi

Kilit noktalar nedir?
    Dövüş sanatı eğitimi mi aldınız?

4 senedir Mma yapıyorum yani kafes dövüşü kilit noktaları göstermem gerekli ama kolay olanları soliyim polis tekmesi ve güreşçi çelmesi bunların yapımı basiytir bunu yaptıktan sonra adamı yüzde 95 doversin

Hocam şu dediğiniz hareketlerin videolarını koyar mısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

quote:

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

kaburganın kırılması demek bir ihtimal 10 yıl hapis yatmak demektir.

Nefsi müdafaa kavga edeceksem mutlaka geçerli bir sebebim vardır. Kalanını avukat ile görüşürler

Ben de lise kavgası fln sandım.avukat falan bunlar büyük işler

• Net olarak ustayım ya da herşeyi biliyorum diyemem. 4 yıllık boks deneyimim var ama turnuvalara felan hiç girmedim. Burnuma birşey olmasını istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Net olarak ustayım ya da herşeyi biliyorum diyemem. 4 yıllık boks deneyimim var ama turnuvalara felan hiç girmedim. Burnuma birşey olmasını istemiyorum

Önerir misin hocam?
    Burun kırılıyormuş sürekli doğru mu?
    Antremandan sonra ağrı acı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

Fabrikasyona tekme at otomatikman eğilir boylar eşitlenir kafaya yapıştır bi tane, ilk darbeyi senin vurman laızm yoksa geçmiş olsun

aynen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vexilloid

dizlerinin üzerine çök bi kafa at tamam adam zaten acıdan kavga edecek hali kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövüşler içinde sokaktada en etkili olanlarından biri boks zaten. Benim hiç burnum kırılmadı ama hocayla karşılaştığım bir maçta burnuma sağlam vurmuştu baya acıdı birkaç gün. Turnuvalara girmezsen burnuna birşey olmaz. Hoş amatörde dövüşen ve Türkiye şampiyonluğuda olan bir arkadaşım var onunda burnu kırılmadı henüz. Çocukluğundan beri boksla uğraşıyor. Korumasını bilince gene pek birşey olmuyor. Ama kırılanlar var acıdan kıvrandıklarını gördüm.
    Ek olarak özelde eğitim alıyorsan eğer genelde hocalar kaliteli oluyor ve seninle çok ilgileniyor. En sağlam kondisyonu olan adamlar bile çok fazla yoruluyor ki diğerleri sürünerek çıkıyor Normal salonlarında antrenmanı felan fena değil. Baya ter attırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 23 Mayıs 2014; 23:24:42 >
  • Ne oldu kavga

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.