Şimdi Ara

Uzun boylu biri nasıl dövülür! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194
Cevap
6
Favori
34.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

Sende sherlock holmes izledin değil mi ?

Ne yazık ki onunla alakalı değil. 6 yıllık savaş sanatı tecrübem var

dalga geçiyordum hangi sanat ?

• Seri adımla dikkatli olarak adamın şeyine vur. Sonra karnına ya da çenesine vur.
  • Jellal Fernandes kullanıcısına yanıt
    Wing chun
  • boylarınız hemen hemen aynı çok bi fark yok sag karna saglan tekme gecır eger kafaya erısemıyorsan devırmek ıcınde dızlerının arkasına ama cok fazla dovme sıddet ıyı degıl yaralarnızsa bı zahmet acıle gotur orantılı guc kullan
  • İlk buruna sonra ceneye sonra nakavt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Wing chun

Bende 1 - 1.5 yıl kadar gittim avcı mı ebmas mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Wing chun

Bende 1 - 1.5 yıl kadar gittim avcı mı ebmas mı ?

İkiside değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: veym2

quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

Merhaba beyler, adam benden 10-12 cm filan uzundur en fazla nasıl dövülür? nereye vurulur. adam çok güçlü değil fakat bende boy fobisi var boyu uzunlara çok takılamıyorum. Direk nefes burusuna mı vurmalıyım yoksa burnuna yumruk mu atmalıyım yada direk cinsel organa tekme ? hangisini önerirsiniz ? küfür etti valideme yaş 18 benim

Boynuna sert bi kroşe soluk borusuna baskı yaparak yerinden cikmasina ve ölmesine sebep olur ama doversin

Soluk borusu yerinden çıkar mi la

• beyler bugün gittim okula o küfür eden çocuk yoktu gelmemiş. küfür ederken yanında bana laf eden çocuk vardı oda benim boylarda neyse bunu yakaladım dedim sen hayırdır lan dün ne küfür ediyodunuz nerde lan o diğer dallama dedim gelmedi falan filan bişeyler dedi. Ben bişey demedim falan filan kıvırmaya başladı ama o çocukta laf etmişti bana küfür filan etti neyse bu kıvırdı falan filan bi ara boş bi anda yumruk atmaya çalıştı tabi kaçtım yumruktan gelmedi yumruk sonra ben bunun burun kemiğine yumruk attım çocuk direk burnunu tuttu geriye çekildi o anki sinirle tuttum boynundan yatırdım yere lan sen kimsinde yumruk atmaya çalışıyosun kime küfür ediyosun filan aklıma ne geldiyse o sinirle çocuğun yüzüne Allah ne verdiyse vurdum kaş göz burun kulak neyse çocuğun ağız burun kanıyo en son kafayı tuttum yere vurdum bi kere o arada yoldan geçen adamlar noluyo falan filan ayırdılar ben hırsımı alamadım daha dövecektim adamlar ayırdı çocukla beraber gittiler adamlar benide başka tarafa yolladılar öyle bitti o bebeyi bulamadım ama hırsımı alamadım daha.

Not : Olay okul çıkışı olmuştur. Bu bebenin yanında 2 kişi daha vardı onlar hiçbişey demedi sırf izlediler çocuğu yapma kardeş yeter falan filan anca ayırmaya kalkan bile olmadı yani. Yarında eğer o bebeyi görürsem Allah ne verdiyse dayıyacam siniri atamadım daha dayak yesem bile vurmadan bırakmam.

• Bence kafanı kırar bulaşma bende 1.84 üm çok kafa kırdım bilirim uzun olmak iyidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gangbangster

quote:

Orijinalden alıntı: veym2

quote:

Orijinalden alıntı: StayAndStrong

Merhaba beyler, adam benden 10-12 cm filan uzundur en fazla nasıl dövülür? nereye vurulur. adam çok güçlü değil fakat bende boy fobisi var boyu uzunlara çok takılamıyorum. Direk nefes burusuna mı vurmalıyım yoksa burnuna yumruk mu atmalıyım yada direk cinsel organa tekme ? hangisini önerirsiniz ? küfür etti valideme yaş 18 benim

Boynuna sert bi kroşe soluk borusuna baskı yaparak yerinden cikmasina ve ölmesine sebep olur ama doversin

Soluk borusu yerinden çıkar mi la

Hocam kaplan tarzını biraz araştırın vaktiniz olursa. Tekniklerden bazılarında gırtlağı söküp alıyorlar. Bir video da adam bunu bir manken üzerinde deniyor insan bedenine yakın bir şekilde modifiye ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan4335

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: sercan4335

quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Boy+Kilo olarak senden büyükse imkansız dövemezsin. Cüsse bambaşka bişey. Momentum diye birşey var bir kere. 100KG'sun diyelim. Oda 200KG. Sen o adamın üzerine doğru 50m/sn hızla uçarsan. 16m/sn hızla düşersiniz. O adam sana doğru 30m/sn hızla koşarsa 20m/sn hızla düşersiniz. Aynı şey yumruktada geçerli. Sana senden daha yavaş bile vursa, kolunun kütlesinden dolayı sana çok daha büyük bir enerji aktaracaktır. Yumruk atarken hemen hemen vücut kütlesinin yarısı görev yaptığından hiç şansın yok.

Alakası yok. Her şey teknik ve bilgiyle alakalı uzun boylu spor yapmayan birini bide kısa ama prof boksör duşun.

Klasik gucsuz kisa boylu teknik ogrenince herkesi dovebilecegini sanan ergen tribi. (Bu arada boy pos en onemli sey degildir en onemlisi ilk hamleyi yapmak guclu ve dayanikli olmaktir gercek kavgada teknik kullanabilmeniz cok zor ve risklidir.)

Gucsuz olduğumu nerden çıkardın.

Yaptigin yorumdan.

ya adam bodoslama yumruk atıyor ben o adama çok rahat eskiv yaparım içine girip çalışırım ciğerine çenesine bunun neresi çok zor bişey bilen biri için ve nerde risk var ?

• ayakları kes arkadaşım yeteri kadar kısaltırsan halledersin
  • Pipiye;sert ama acımadan bir yumruk. Adam eğilecek sırtına bi dirsek. Sonra Allah ne verdiyse.

Ya da mahalleni, dayı çocuklarını falan topla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Dövüşmeyi biliyorsa birşey yapamazsın. Çenesine yumruk at felan hikaye. Benimde boyum uzun ve dövüşmeyi biliyorum kısa biri yanıma yanaşmadan indiririm. Ama alt bölgelere çalışabilirsin Anladın sen onu. Onun dışında yakınına girersen onu çok zorlayabilirsin. Özellikle kolları çok uzunsa. Çene her zaman nakavtlık noktadır.

Hangi dövüş sanatlarına hakimsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

Arkadasim insan vücudunda 7 tane kilit nokta var boyla falan alakası yok dunyanın en güçlü adamlarininda boyları orta halli hatta kısa güçle falanda alakası yok tekniği bilcen 1.78 boyum var 1.5 sene önce Kadıköy'de 1.90lik adamı leş ettim adam benden 2taneydi

Kilit noktalar nedir?
    Dövüş sanatı eğitimi mi aldınız?
  • quote:

Yüze vurmak saçmalık ya. Stratejik olun biraz önce kaburbagaların en altından başlayarak bir iki tanesini kıracaksın arkasında dizin büküldüğü yere sağlam bir tekme ile boyu kısaltacaksın sonrasın boynuna arkaından diyafram ve göğüs kafesi geliyor tabii bunlar olurken saldırıları bloke etmek biraz hıznı düşürür ama yapabiliren iyi istiyoran kolu ve bileği sonlara doğru kırabilirsin.

@memoseler
    Hocam kavgada boy ve kütle en son kaideye alınacak şeylerdir.

kaburganın kırılması demek bir ihtimal 10 yıl hapis yatmak demektir.

• StayAndStrong kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Uzun boylulardan korkmayın. Onları yıkmak daha kolaydır.

Not: Uzun boyluyum.

cok dayak yedin kısalardan herhalde herkesi kendinle karıştırma arada dağlar kadar kilo cüsse farkı var işte o yüzden ya k1 boks maçların da kurallar vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioASZ

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Uzun boylulardan korkmayın. Onları yıkmak daha kolaydır.

Not: Uzun boyluyum.

cok dayak yedin kısalardan herhalde herkesi kendinle karıştırma arada dağlar kadar kilo cüsse farkı var işte o yüzden ya k1 boks maçların da kurallar vardır

1 kere bile dayak yemedim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.