Şimdi Ara

Uzun araştırmalarım sonucu Cruze aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1-2 aydır 90-95 bandında araç arıyorum bir türlü içime sinen bir araç bulamadım. Cruze’a da bakıyordum ama bu araca çok fazla önyargı vardı ilk başta pek ısınamadım ama sonradan o fiyatlara en mantıklı araç olduğunu farkettim hem donanım açısından hem de görünüm çok hoşuma gitti bir tane siyah ls plus sunrooflu 2011 modeline baktım araç ilk izlenim olarak çok fazla hoşuma gitti 100.000km de yıpranmanış değişen parçası yoktu 2-3 parça lokal boya çıktı satıcının söylediği gibi eksperde herhangi bir sorun çıkmayınca bende aracı aldım.
    Motor konusunda biraz tedirginim çelik subap takılmış o artı bir yön tabii umarım pişman olmam konforu yol tutuşu hoşuma gitti ama araç ağır motor biraz güçsüz kalıyor fakat dedikleri kadar da kötü bir çekişi yok rampa da felan aşırı bir sorun yaşamadım en fazla 5 ten 4 e düşüp devam ediyorsunuz yani abartılacak bir durum yok.
    Tabii bu fiyatlara Cruze alınmaz diyen arkadaşlar illaki var düşüncelerine saygı duyarım ama parasına göre donanım görünüş ve konfor bakımından benim içime sinen bir araç oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam uzun araştırmalar sonucu derken opel-chevrolet (gm grubundaki) kronik "yağ soğutucusu" sorunundan bahsedildiğine rastlamadinizmi? yağ soğutucusu çok arıza yapıyor bu araçlarda ve soğutma suyuna yağ karışıyor. bu konuda dikkatli olun ve hayırlı olsun tabiki de, Allah tekerine taş deydirmesin
  • hocam uzun araştırmalar sonucu derken opel-chevrolet (gm grubundaki) kronik "yağ soğutucusu" sorunundan bahsedildiğine rastlamadinizmi? yağ soğutucusu çok arıza yapıyor bu araçlarda ve soğutma suyuna yağ karışıyor. bu konuda dikkatli olun ve hayırlı olsun tabiki de, Allah tekerine taş deydirmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 24 Eylül 2020; 23:24:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bahsettiğiniz sorundan haberdarım. Nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorum galiba olduktan sonra çabuk farkedersek ufak bir masrafla kurtuluyormuş.
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim çok sağolun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model Cruze, 100 bin liraya bedava, 110 bine 2020 model, Egea alanlar var, insan hayret ediyor,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-5-yil-garanti-kapsaminda-egea-864076600/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

2011 model Cruze, 100 bin liraya bedava, 110 bine 2020 model, Egea alanlar var, insan hayret ediyor,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-5-yil-garanti-kapsaminda-egea-864076600/detay
    İroni mi? 2020 egea çok daha mantıklı bir tercih çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

İroni mi? 2020 egea çok daha mantıklı bir tercih çünkü.

Alıntıları Göster
    Her hafta bir Cruze konusu açılıyor, ben de onlara takılmadan edemiyorum:)

Şaka, maka ama 160 bin isteyen var üretimi durmuş, satışı olmayan arabaya, cidden piyasa bi garip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 25 Eylül 2020; 6:58:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yağ soğutucu sorunu cidden önemli Benim akraba iki defa bu sebebten yolda kaldı, birisinde bende vardım arabada motor suyunun fokur fokur kaynamasını ve dışarı atmasını görünce şok olmuştum araba da her hangi bir hararet uyarısı vermemişti. Dikkat edin bu konuya.
    Not: nasıl siz alırken 2 3 aylık araştırma sonucu zar zor karar verip almış iseniz size gelen alıcılar da aynı şekilde olacak o yüzden de biraz zor satacaksınız.

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaşa hayırlı olsun, almış artık. Cruze şöyledir böyledir demenin anlamı yok.
    Konu sahibinden bağımsız olarak; forumda yerlere göklere sığdıramayanlar oldukça fazla ama
  • Hayırlı olsun, hafta sonları sanayiye uğramaya alışın, çok kronik sorunu var o motorun

• hayırlı olsun. güle güle kullan.
  • Fark ettiyseniz cruze kullananlar değil kullanmayanlar cruze'la sorun yaşıyor sorunu daha çok
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Hocam Egea tabiki mantıklı ama maalesef verebileceğim maksimum parayı verip aldım egea’ya yetişmedi bütçe anlayacağınız.

• MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, yağ soğutucusunu değiştirsek en azından daha uzun bir süre götürür mü bizi orjinal parçayla

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Evet bunun sebebi kulaktan kulağa dolaşan kronik sorunlar belki 10/2 cruze kullanıcısı bu sorunları yaşıyordur ama çevreye de yayıldığı için kullanmayanlar daha fazla sorun yaşıyor dediğiniz gibi. Ama kimsenin hakkını yememek lazım sorunlu bir motoru var.

• parker48 kullanıcısına yanıt
    Bir arabanın fanı olmak mantıksız hocam sonuçta Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz. Herkes hoşuna giden araca binsin zaten almak için ne zorluklar çekiliyor.

• Confather kullanıcısına yanıt
    İçinize sindiyse sıkıntı yok, herkesin bütçesine göre bu işler. Hatasız kazasız kullanın.
  • Hayirli olsun arac alacak olanlara tavsiyem paranizin yettigi yeni kasa yeni model uretimi devam eden araclari almanizdir...

• O paraya 1.4 turbo alınmaz mıydı ya? Nasıl artmış piyasa?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.