Şimdi Ara

uzmanlardan kablo tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evde müzik dinlemek için 2000 tl bütce ile bir sistem kurmaya karar verdim sistemde bilgisayardan kayıpsız format mizik dosyalarını dinlemek istiyorum

    sistemde
    usb dac olarak HLLY HIGH END SMK-III Balanced siparişi verdim ebay dan 320 usd adından da anlaşılacağı gibi Balanced çıkışları var.
    hoparlörler yamaha hs80m bilinen stüdyo monitörü
    ancak usb dac ile monitörü xlr mikrofon kablosu ile bağlamam gerekiyor ama bu kablolar KORUMALI ve KORUMASIZ tiplerde bulunuyormuş kafam biraz karıştı uzman arkadaşların yüksek kaliteli kablo tavsiyesi gerekiyor.


     uzmanlardan kablo tavsiyesi


     uzmanlardan kablo tavsiyesi







  • Kardeş,hepsinden önce stüdyo mönitörü tarzı olan hoparlörler kayıtları dinlemek için idealdir,sen müzik dinleyeceksin.
    Bence yanlış bir hoparlör seçimi yapmışsın.

    Xlr ise,komple hazır halde mi alacaksın,yoksa kablo + uç olarak ayrı ayrı mı takılacaksın.
  • hazır da olur koblo+uç da olabir önemli olan audio amaçlı bir kablo olması.
  • son olarak PRO CO AES-5 siparişi verdim inşallah pişman olmam.
  • "Korumalı mikrofon kablosu" lafından kablonun dışında, elektromanyetik enterferans vs azaltma maksadı ile bir ekran olmasını anlıyorum. Bu ekran normal şartlarda 2 uçta kablonun bağlı olduğu 2 cihazın şasisine bağlıdır ve esas amacı cihazlar arasındaki toprak hattının bütünlüğünün sağlanmasıdır. Düzgün topraklama ve düzgün kablolama yapılmış bir sistemde bu ekran yukarıda da belirttiğim gibi elektromanyetik enterferansı azaltmak maksadı ile kullanılabilir. Maalesef memleketimizde, özellikle evlerdeki topraklama sistemleri berbattır ve kötü topraklama şartlarında bu ekran emin olun çözdüğünden çok daha fazla problem çıkarmaya meyillidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.