Şimdi Ara

Uzmanlara soru.. this sector not found

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir samsung hdd var. LBA ayarları ile oynanmış ve kendi kapasitesinin altında goruyor. H-util (samsung programı) ile lba ayarlamaya calisiyorum this sector not found diyor. isin ilginc kismi geri kalan kisim hidden part olarak ayrilmis.
    bunu bir low level format programi yapmis belli ama hangisi. maxtor hutil vs... bir kac program denedim ama malesef. diskin tam boyutunu ayarlayabilecek bir program onerebilirmisiniz yada bu ayari hangi program yapiyorsa soyleyebilir misiniz?

Nedeni; Bölümleme tablosunda yolsuzluk
    Sabit diskte fiziksel yolsuzluktur...

Stellar Phoenix Windows Data Recovery en gelişmiş Partition Kurtarma Yazılımıdır bildiğim.Bu veri kurtarabilir, silinmiş bozulmuş ya da bölümler ve birimler biçimlendirilmiş ,eksilmiş ise geri getirmeye yarar. Bu gelişmiş yazılım zannedersem FAT16, FAT32, VFAT, NTFS dosya sistemlerini desteklemektedir.
  • Ben cevabi buldum. Sector ID is not found diye imis hata. diskin o kismi tamamen öldüğünden dolayı alıyorum ve kurtulma şansı yok. disk ne kadar kaldıysa o kadar gidecek. disk partition falan zaten ise yaramıyor o sektorun devamına ulasılamadigi icin. sadece orada kalıyor. LBA tablosu bozuldugu icinde low level formatta da okunmayan kısma kadar geliyor sonra tık yok. oylece kalıyor.
    saglık olsn demekten baska birsey yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.