Şimdi Ara

UZMAN ARKADAŞLAR BİR BAKABİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 10 yıldır adsl kullanıcısıyım, 8limitsiz paketi ve tivibu ev aboneliklerim var, son 1 haftaya kadar hızım vs. çok iyiydi. hat hızı 14mbps - SNR 20-25 arasında problemsizdi. gecenlerde bi altyapı çalışması yaptılar bölgemde snr 6-7 seviyesine düştü ve problemler çıkmaya başladı, arıza kaydı bırakıyorum snr yükselsin diye hızımı düşürüyolar. 8mbps sabit almam gerekirken tivibu açıksa 3-4 mbps alabiliyorum. sorunu müşteri hizmetlerine bildiriyorum hız düşük diye arıza kaydı açıyolar. hız düşük değil hat kalitesi düşük diyorun anlamıyolar. bu konuda ne yapabilirim? ben takrardan 14mbps+snr 20-25 değerlerine nasıl çıkarım deneyimli arkadaşlar akıl verin?

• Altyapı çalışmaları devam ediyor olmasın.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozaman öyle söylerlerdi suan bir çalışma yok orada. diğer network vs. konularına çok hakimim fakat iş ttnete gelince elimden bişey gelmiyo, santrali basıcam enson o olacak..
  • Altyapı çalışması sonrası hat kalitesinin eski değerlere göre daha kötüye gitmesi biraz garip. Siz isterseniz telekoma gidip bir bilgi alın bu konuda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.