Şimdi Ara

Üzerimde esrar yakalandı ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 19 gün önce cebimde 25 tl lik tütünle karışık esrar yakalandı.Polisler gbt yaparken üstümü aramak istediklerinde kendi rızamla teslim ettim.İçime hazır yani sarılı bir şekilde değildi jelatinin içindeydi.Öncelikle bana gelicek mahkeme kağıdının eve gitmemesi gerekiyor elden almak istiyorum bu mümkünmüş ama açıkçası tam olarak nasıl yapabiliceğimi bilmiyorum.Ve yazları yurtdışına gidip çalışıyorum eğer 3 aya mahkemeye çıkarsam ve 6 ay denetim alırsam bu mümkün olamayacak ve karakolla konuştuğum üzere en az 2 buçuk aya dosyam açılıcakmış.Yani geriye tek seçeneğim denetim almadan kurtulmak bu ne kadar mümkündür.İfademdede belli ettiğim üzere daha önce hiç kullanmadım dolayısıyla kanımda temiz hem kağıdı elden nasıl alabilirim hemde denetimsiz yırtabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar?



  • korkutmak istemem ama kendi alanım olduğu için bilgim dahilinde söyleyebileceğim bu uyuşturucu dosyaları sıkıntılı dosyalar. öncelikle dosyanı bulundurma mı yoksa ticaretten mi açacakları çok önemli. sen şimdi önemsiz gibi düşünürsün bir bakarsın ağır cezada yargılanıyorsun.dosyanı takip et yapabilirsen bir avukatla anlaş senin için yokluğunda dosyanı takip etsin.
  • selvetarm S kullanıcısına yanıt
    Zaten bu dosya sonuçlanmadan yurtdışına çıkmayacağım ve maksimum 0.3 gram vardı cebimde bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama satıcılığa girmez gibi geldi bana benim amacım eve herhangibir kağıt gelmesin ve mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yurtdışına çıkmaya hazır hale gelmek çünkü 6 ay denetim yersem davada bundan 3 ay sonra sonuçlanırsa gidemicem sizce bir avukatla anlaşsam süreç hızlanırmı yada denetimsiz kurtulabilirmiyim çünkü en geç haziranın sonunda yurtdışına gitmem gerekicek ve denetimli serbestliğim varken bu imkansız olucak.
  • kesin şu şu olur diyemem ama avukat ile çalışırsanız en az hukuki zararla kurtulursunuz.
  • Denetim almak istemiyorsan süreci en azından kurtarmak istiyorsan daha önceden de sabıka kaydın yoksa ikametgah adresini yok et :) bulamasınlar seni yurtdışından döndüğünde de bana tebligat yapılmadı daha yeni öğrendim diyerek işi kotarabilirsin. Benzer bir olayda tebligat değişikliklerinden kaynaklı olarak denetimden haberi olmayan müvekkilimize H.A.G.B. aldırmıştık. Ne yapabilirsin dersen özelden sor cevaplarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanin temiz icmemissen üzerinde bulunduruyorsan satmak maksatlı bulunduruyorsun diye bilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.