Şimdi Ara

uzaynet ile #heryerdehızlıinternet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
3
Favori
63.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzaynet yetkili kullanıcısına yanıt
    Bu açıklamayı yapıp burada müşteri bulmanız zor. Akn lazım çünkü sonsuz kaynak olmaz diyemezseniz :) zaten anlık bandwidth limitiniz var. İnternet kullanınca biten bir şey mi?

    Ayrıca hukuki durumunuz nasıl? Bu hizmet için lisansınız var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 mbit internet kullanıcısı olarak ilk başta heyecanlandım.

    Lakin 16 mbit 20 gb lik internet için 160 lira vermektense 8mbit sınırsız interneti tercih ederim.
    Fiyatlarda ve kotada güzel bir güncelleme yapılırsa ilk müşterinizde ben olurum.
  • Yuksek kotalar icin fiyat calisma sansi var mi ? 2TB aylik icin ornegin .. web sayanizda gordugum kotalar yetersiz malesef.
  • Kazık fiyatlarıyla bilinen Turkcell bile 10 megabit download ve 10 megabit upload 4G neti aylık 160 liraya satıyor. Üstelik AKK ve kota falanda yok. İndir indirebildiğin kadar.

    Hız sınırı olmasın derseniz 280 lira aylık. Turkcell'in çekmediği yer zaten yok. 4G veya 3G çekmese bile Edge hızında girer ki sizin 256 kbps hızınızdan yine hızlı olur.

    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-4-5g-internet-kampanyasi

    20 GB AKK ne ya şaka gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AL3lMA

    Arkadaşlar sakin olun adam uzay netten bahsediyor altyapının varsa zaten bunu kullanmazsiniz bu hiç internetin olmadığı yerlere interneti götürmek için bu fiyatlar da dağ başında olan bir yere internet götürmek için gayet normal özellikle de uydudan veriliyorsa
    hep sakin olsak ne olur ki , 170 tl vereceksin 20 gb kota olacak sonra 250 kbs hız alacaksın.hangi aklı selim 170 tl verip 20 gb kotayı kabul ederki.yani ne anlamı var 1 saatte kotayı bitir geri kalan 29 gün 23 saatte ayın bitmesini bekle.

    ha kota olmasa dediğine katılırım.bu kişisel kullanıcılar için , bulunduğun yerde internet olmasa dahi kullanılacak bir alternatif değil.
    kurumsal firmalara göre bir seçenek olup onlarda kotasız paketleri kullanır zaten
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Uydu, bant genişliği bunlar hikaye. Her şey büyüyle çalışıyor. Esasen sınırsız hızda sınırsız interneti müşteriye para verip sağlayabilirler, ama sırf işkence olsun diye yapmıyor bu arkadaşlar. Bu alanda çalışan bütün mühendisler aslında figüran. Hikayeden çalışıyor. 3G, 4G, 5G sadece numara değişikliği...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 15 Mart 2019; 0:6:56 >
  • İnternet altyapısının olmadığı veya aşırı kötü olan yerlerde güzel bir alternatif bence başarılı. Fiyatlar konusuna gelecek olursak normal internet servis sağlayıcıları ile kıyaslamak mantıklı olmaz neticede ikisi farklı kulvarlarda. Uzaynet bir cankurtaran kurumsal çözüm veya kırsal bölgelerde fark yaratabilir.
  • Corvo_Attano kullanıcısına yanıt
    Kırsal bölgedekiler insan değilmi, altyapı olmadığı için fahiş fiyatlar ve akn ile internet kullanmak zorundamı ?
    Ayrıca kendileride yukarda yazmış, sadece bir çanak ve modem gerekiyor diye, yani bir altyapı vs masraf olacak bir durumlarıda yok.
    Fiyatlandırmaları tamamen saçmalık ve akn konusu ise bu ve bunun gibi firmalar için bizlere yapılan bir terbiyesizlik artık.
  • Dağ başı ya da orman eviniz falan varsa ideal ama AKN'nin biraz artması lazım 20 gb çok çok az. Onun harici şehirlerde tutunamaz zaten. Neyse güzel bir girişim yine,belki zamanla daha iyi kampanyalarla gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

    https://uzaynet.com.tr/konnect-home/

    Valla uydu internetin pahali fiyatlarina ragmen hic fena gozukmuyor ancak siz TIB ve BTK`ya bagli misiniz, yoksa EUTELSAT reselleri misiniz ?

    Eutelsat ka-sat 9a 9 derece dogu uydusu sanirim ?

    Ka band lnb ile internet icin transmitter ve modem koyacaksiniz, peki uydu uzerindeki TV yayinlarini mesela irlanda`nin RTE kanalini seyredebilecek miyiz uydu alicimizla ? Hem internet hem tv yani ? Koyacaginiz uydunun capi kac cm olacak ? Hava sartlari malum cogu sirket 90 cm alti uyduruk canaklar kullanmakta, kullandiginiz canagin capi, markasi ve ureticisi kimdir ?

    Yillik odeme yapilirsa indirime gidiyor musunuz ?

    Canagi motorize hale getirip, hem ka hem de ku band iletisim icin ayarlayabiliyor musunuz ? (hem tv hem de internet, kullanici ne isterse onu alabilecek sekilde) Merkezi sistem kullanan apartmanlarda nasil uyguluyorsunuz malum kablolama vs... biraz daha farkli ve imkanlar kisitli.
    Forum kullanıcısı reklam yapan adamdan daha bilgili çıktı beyler
    Saygılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu yaz deneyebilirim. Herkes mobil ve ev interneti ile kıyaslamış. Bu internet sadece benim gibi mobil şebeke olmayan, internet altyapısı olmayan için geçerli. Daha ucuza uydu internet bulursam onu denerim. Bulabilen varsa yazarsa sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoksa dileğim gerçekleşti mi demiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu :)
    o kadar para verdikten sonra hiç beğenmediğim türkcell den paket satın alırım ve son hız kullanırım

    anlamadığım diğer konu ise 41 yıllık uzaynet tecrübesi dediğiniz nedir ?
    yanlış hatırlamıyorsam bu ülkede ilk bilgisayar ve interneti Özal kullandı ,hadi tarih 1983 olsa o bile 36 yıl yapar
    bu ülkede 41 yıl önce bilgisayar ve internet vardı da biz mi bilmiyorduk ?

    hatta tek kanal ve tel antenlerle zar zor tv. seyrettiğimiz yıllarda uydu sistemi ülkemizde nasıl oluyor ?
  • uzaynet yetkili kullanıcısına yanıt
    7/24 teknik hizmetiniz var size ulaşmamız 2 gün teknik servis gelince ne yapacak ? olumsuz hava şartlarında gelicek abi yapacak bişey yok hava düzelince gelir yetmedi yağmurlu havada teknik servis elemanını çatıya çıkaramazsınız şayet başına bi iş gelirse altından kalkamazsınız hadi diyelim çıktı çanağı döndürüp geri mi inecek

    bu sistemi zaten kontorlu internet satan çoğu firma kullanıyor uzay net miş bizim net gibi firmalara bakabilirsiniz :) 41 yıllık tecrübe demişsiniz şu ana kadar uzay neti duyan varmı bilemem

    bu fiyatlarla işiniz zaten zor ama burdan sesleniyorum almayın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    T.C yasaları sizi bağlamıyor mu ? AKN kalktı
    Uzay T.C ye bağlı değil, arkadaş da bu fiyatları sunduğuna göre uzayda yaşıyor büyük ihtimal



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 15 Mart 2019; 8:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köyde ki adam kalkıpta 250-300 lira internete mi verecek sanıyorsunuz. Uydu demişsiniz kapasite demişsiniz sanki kullandıkça dolan bir şeymiş gibi boş yapıyorsunuz anca. Fiyatlar komedi resmen. Sapık türkcellin bile süperbox uygulaması bin basar bunlara. En azından akn yok ve sabit hız alıyorsun 4.5g çeken yerlerde. Uzay netmiş Siz uydularınızla uğraşın boşverin interneti falan size göre değil bu işler :D Ayrıca şu 820 lirayada kota koymuşlar allahım çıldırıyorum ona o parayı veren enayi varsa lütfen söyleyinde alnından öpeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: togiksk

    Alt yapının olmadığı ve gelme ihtimalininde çok düşük olduğu yerlerde tercih edilebilir. Teknolojiniz ve sistemin çalışma prensibi gayet başarılı. Fakat günümüz piyasalarında bu rakamlarla satış marjlarınızı arttırmanız biraz zor gözüküyor. Fiyatlar gerçekten çok yüksek. Kullandığınız sistem ne kadar iyi olursa olsun müşterileriniz verdikleri bu meblağlar karşısında AKN barındıran bir hizmet almak istemezler. Kaldı ki AKN olsa bile kota dolumu sonrası verdiğiniz hız ile sağlıklı şekilde internete girmek pek mümkün gözükmüyor. 256 Kbps internet hiç olmasa AKN sonrası paketiniz bitiyor deseniz daha iyi bence.
    Merhaba,

    Tam olarak ulaşmak istediğimiz kullanıcılar sizin de bahsetmiş olduğunuz mağduriyeti yaşayan kullanıcılar aslında. Ayrıca şunu açıkça belirtmemiz gerekiyor ki, reklamlarımızın öncelikli amacı böyle bir servisin verildiğini, nasıl çalıştığını şeffaf bir şekilde herkese anlatabilmek.

    İyi günler dileriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: boa17

    Turknet Vol2

    7/24 hizmet yeterli müşteri kazanıldıkdan sonra 1/2 ye düşer
    Merhaba,

    Uzaynet olarak neredeyse kurulduğumuz günden bu yana 7/24 çağrı merkezimiz müşterilerimiz ve bilgi almak isteyen kullanıcılara hizmet vermektedir.

    İyi günler dileriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    T.C yasaları sizi bağlamıyor mu ? AKN kalktı
    quote:

    uzaynet yetkili @ 14 Mart 2019 17:15:02

    Merhaba. Uyduları birer kutu gibi düşünürseniz belirli bir kapasiteleri olmak zorunda, sonsuz bir kaynak değiller malesef. Bu da AKN kullanılmasını gerektiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.