Şimdi Ara

Uzaylıların Bizden Üstün Olduğu Teorisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şimdi size bir soru soracağım herkes diyorki bilim adamlarıda dahil uzaylılar bizden üstün akıllı teknolojileri ileri diye ancak kuranı kerimdede sadece insanlarda akıl mantık ve düşünce gücü oldugu soyleniyor peki sadece bizde teknoloji uretcek onu kullanacak akıl varsa uzaylıların bizden ustun oldugu nereden çıktı ?

Not ; ateist deist degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü bilim adamları Kuran'a göre hareket etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Çünkü bilim adamları Kuran'a göre hareket etmiyor.

Mantıklı cevap teşekkurler

• uzaylıların varlığına emin olmak için onların buraya gelmesi gerekiyor.çünkü biz gidemiyoruz. eğer onlar buraya gelebiliyor ama biz oraya gidemiyorsak uzaylılar bizden üstün teknolojiye sahip olmalı. bu yüzden uzaylılıar bizden üstün kabul edilir.

• Üstün olan da vardır, bizden geri olan da vardır bilemeyiz. Zaman gösterir bunu. O zamana kadar yaşar mıyız meçhul tabi.

• uzaylılar bizden üstün olmasalardı bizi çoktan ziyaret etmişlerdi
  • Bilim kurana göre hareket etmez ama kuranda da sadece insanlara akıl verdik diyede bişe yazmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilim adamları neye göre hareket ediyor sorması ayıptır.

hangi uzaylı gelmiş hangisinin teknolojisi incelenmiş de bilim adamları da bu yorumları yapmış.

fazla transformes izlemeyin

ayrıca Kuran dan birşey yazarken de bunun ayetini tam olarak ve ayet numarası ile birlikte yazmalısın.
  • Uzaylılar bizim gelecekten gelen torunlarımızdır diyorum ve gidiyorum.

[Volvo-Wagen 2247 ]
  •  Uzaylıların Bizden Üstün Olduğu Teorisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 24 Şubat 2015; 17:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Çünkü bilim adamları Kuran'a göre hareket etmiyor.

Bunu yazmaya geldim şimdi gidiyorum...

• ben farklı düşünüyorum biraz.Mesela maymunlar beyninin yüzde 2-3 ünü kullanıyorlar.İnsanlar % 5-6 sını kullanıyolar.Eger bizden gelişmiş birileri varsa % 10 unun falan kullanan bize maymun gibi davranabilirler.
  • Uzaylıları illa yaratık olarak düşünmeyin. Bizim gibi de olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrScrewdriver

Merhaba arkadaşlar şimdi size bir soru soracağım herkes diyorki bilim adamlarıda dahil uzaylılar bizden üstün akıllı teknolojileri ileri diye ancak kuranı kerimdede sadece insanlarda akıl mantık ve düşünce gücü oldugu soyleniyor peki sadece bizde teknoloji uretcek onu kullanacak akıl varsa uzaylıların bizden ustun oldugu nereden çıktı ?

Hangi ayettir SADECE insanda akil fikir oldugunu soyleyen alabilirmiyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrScrewdriver

Merhaba arkadaşlar şimdi size bir soru soracağım herkes diyorki bilim adamlarıda dahil uzaylılar bizden üstün akıllı teknolojileri ileri diye ancak kuranı kerimdede sadece insanlarda akıl mantık ve düşünce gücü oldugu soyleniyor peki sadece bizde teknoloji uretcek onu kullanacak akıl varsa uzaylıların bizden ustun oldugu nereden çıktı ?

Hangi ayettir SADECE insanda akil fikir oldugunu soyleyen alabilirmiyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi bilim adamı uzaylıların varlığını kabul etmiş üstüne bizden daha ilerde olduğunu söylemiş ? kurduğun cümleye bakarak 15-16 yaşında olduğun belli konu kilit
  • salamander19 S kullanıcısına yanıt
    Başta yanlış yazdım. Neyseki göndermeden önce değindiğin noktayı anladım. Haklısın bilim adamları şu an uzaylılar üstünde konuşamazlar. Arkadaşın aklı muhtemelen Isra-70' takılmış. Fakat Isra-70

“Biz hakikaten insanoğlunu şan ve şeref sahibi kıldık, onları karada ve denizde taşıdık; kendilerine güzel rızıklar verdik; yine onları, yarattıklarımızın birçoğundan cidden üstün kıldık.”
    Isra suresi -70- olduğundan dolayı uzaylılar bizden üstün olabilir. Çünkü Kuran'a göre "birçoğundan" üstün kılınmıştır insanoğlu hepsinden değil.
  • Başka bir galakside başka bir Güneş Sisteminde başka Bir Dünya olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Babası

Dostum bizler zaten uzayliyiz. dunya uzayin icinde degilmi evet. bizim memleketimiz uzay sehrimiz dunya.

Yabanci biri sana nerelisin dese turkiye mi dersin istanbul mu
    tabiki turkiye. baska gezegenden biri gelse nerelisin dese ne dicen dunyaliyim dicen. niye cunku ikiniz uzaylisiniz

OLAY BU !

Kardeşim komik olmaya çalışma. Uzay, Dünya dışında kalan boşluğa verilen isimdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oralarda beni izleyen varsa beni alıp götürün la. çok sıkıcı valla burası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.